Ayrılık

Kendisi nasıl dır. Fit yakışıklı mı. Saygısız olduğu kesin dönme bacım kilo ver ve bakma arkana bi
Çok dikkat eder kendine sağlıksız hicbirsey yemez bana da çok karışır ceviz ye yumurta ye diye ben de tam tersi abur cubur
Saygısız degil de belki de bıktı çaba sarfetmememe

Kesinlikle dönmeyin. Birlikte olduğunuz insan sizi aslında hiç haketmemis. Sağlıklı bir ilişki böyle olmamalı. Kilo alabilirsiniz rahatsizlanabilirsiniz. Her olumsuz bir durumda böyle mi davranacak?
Bu tür zihniyetleri hayatınızın kıyısında köşesinde bile barındırmayın

sizin yolunuz uzun soluklu bence. hepimiz insan benzer şekilde zorlu şeyler yaşadık-yaşıyoruz.
mesela erkek arkadaşınızın problemleri oldu mu hiç bu süreçte ? belki o sizin yeterince ona destek olmadığınızı düşündüğü olaylar yaşadı ?
yani detayları bilemeyiz tabi, o nedenle tecrübelerimden yola çıkarak tahminlerde bulunuyorum.
açıkçası bence bir kişiye yönelmektense önce kendinize kendi değerinizi verin. siz rahat bir kafaya ulaşıp gerçekten özgüvenli olmadıkça karşı taraf için de bir şey değişmez.
siz değerlisiniz. hayatınıza iyi şeyleri başka biri için değil kendiniz için çekin.
ha bu süreçte barışırsanız, ilişkiniz iyileşirse ballı kaymak olur. ama asıl amacınız kendi huzurunuz olsun. emin olun o zaman hayat karşınıza çok daha güzel şeyler çıkaracak ve bugün hayal ettiğinizden daha mutlu olacaksınız..
Onun da sorunları var tabi maddi manevi
Benden fırsat olmadı onunkilere kardeşimi kaybettim 2 yıl önce sonra Okb başladı şimdi kilo işi bıraktım anlıcagınız hicbirsey yapmadan geçti son 3 yılım sanırım artık cabalamadıgımı görünce bıktı bana hep biseylerin arkasına sığınıyorsun derdi
Kardeşimi kaybedince toplayamadım onla da ilgilenmedim acımdan

Onun da sorunları var tabi maddi manevi
Benden fırsat olmadı onunkilere kardeşimi kaybettim 2 yıl önce sonra Okb başladı şimdi kilo işi bıraktım anlıcagınız hicbirsey yapmadan geçti son 3 yılım sanırım artık cabalamadıgımı görünce bıktı bana hep biseylerin arkasına sığınıyorsun derdi
Kardeşimi kaybedince toplayamadım onla da ilgilenmedim acımdan

başınız sağolsun. ben de annemi kaybettim 3 yıl önce. çok yakınların ölümleri ilişkiye haliyle ciddi şekilde yansıyor. ama dedim ya mücadele etme yollarını bulmak zorundayız. kimse için değil kendimiz için. aslında benzer şeyler yaşamışız. benimde işimde bir düşüş oldu, borç, ölüm vs. kilo almadım sadece.
belki borçlar beni hayata çok bağladı. ödemek için çalışmak zorunda olunca hayata da tutundum haliyle.

Sizin de başınız sağolsun.evet ölüm insanı başka biri yapıyor,çevrendekiler de yoruluyor ben çok yordum sürekli beni çeker sandım kavgalar huzursuzluklar kovmalar...kiloyu da alınca çıldırdı

Selam arkadaslar
6 yıllık bi ilişkim vardı
Bu korona döneme ve bazı sorunlar nedeniyle hareketsizlik abur cuburla 20 kilo aldım 90 kiloya cıktım
Erkek arkadaşım önce çok sinirlendi sonra da hızlı ver falan dedi haklı olarak,rejime başladım 4 kilo kadar verdim
Daha sonra birgün okey oynamak icin Facebook’a girdik
Fakat ben gelene kadar da oyuna başka bi grupla başladı karşısında da bi bayan vardı
Ve ben gelince de devam etti oynamaya
Benle oynamamak icin baya bi çaba sarfetti
Sonra sordum sana hesap mı vericem yav gibi bisey söyledi ben de ayrıldım
Kilo aldığım icin beni beğenmediğini biliyorum ve haklı da
Sizce zayıflayınca geri döneyim mi ama çok da zoruma gitti bu yaptığı
Geri dönünce ne yapacaksınız

Ünüversitedeyken başka bir üniversitede okuyan bir sevgilim vardı. Bir gün konu arkadaşlarla tanışmamıza geldi, 1 senedir falan sevgiliydik, bana “arkadaşlarım benim zayıf kızlardan hoşlandığımı biliyor, seni onlarla tanıştıramam” dedi. Ertesi gün buluşmaya gitmedim, aradığında da cevap vermedim, zamanla pes etti, ama bu şişman kızın peşinden 1 ay koştu. Obez de değildim, 75kg 1.70, kiloluydum sadece.
Sonra kilo falan da vermedim pek, ama şimdi çok mutlu bir ilişkim, evliliğim var. O ise istediği uzmanlığı bile alamadı, hayatta yalnız, ailesinden bile yakınlık görememiş biri olarak devam ediyor hayatına.
Elin manyağıyla uğraşıp can sıkmaya değmez, beden senin, hayat senin, istediğini yaparsın. Fayda da zarar da sana, kimsenin seni görünüşünle eleştirip de nasihat vermesine de müsade etme. Hayattaki tek başarısı zayıf olmak olan insanlardan da uzak dur, en gereksiz nasihatlar onlarınki...

Ünüversitedeyken başka bir üniversitede okuyan bir sevgilim vardı. Bir gün konu arkadaşlarla tanışmamıza geldi, 1 senedir falan sevgiliydik, bana “arkadaşlarım benim zayıf kızlardan hoşlandığımı biliyor, seni onlarla tanıştıramam” dedi. Ertesi gün buluşmaya gitmedim, aradığında da cevap vermedim, zamanla pes etti, ama bu şişman kızın peşinden 1 ay koştu. Obez de değildim, 75kg 1.70, kiloluydum sadece.
Sonra kilo falan da vermedim pek, ama şimdi çok mutlu bir ilişkim, evliliğim var. O ise istediği uzmanlığı bile alamadı, hayatta yalnız, ailesinden bile yakınlık görememiş biri olarak devam ediyor hayatına.
Elin manyağıyla uğraşıp can sıkmaya değmez, beden senin, hayat senin, istediğini yaparsın. Fayda da zarar da sana, kimsenin seni görünüşünle eleştirip de nasihat vermesine de müsade etme. Hayattaki tek başarısı zayıf olmak olan insanlardan da uzak dur, en gereksiz nasihatlar onlarınki...
Sizin olayınızla benimki farklı siz balıketliymissiniz zaten ben hep 70 kiloydum 90 olunca top gibi bisey oldum kusura bakmayın da kimse top gibi
Birine aşık olmaz

Selam arkadaslar
6 yıllık bi ilişkim vardı
Bu korona döneme ve bazı sorunlar nedeniyle hareketsizlik abur cuburla 20 kilo aldım 90 kiloya cıktım
Erkek arkadaşım önce çok sinirlendi sonra da hızlı ver falan dedi haklı olarak,rejime başladım 4 kilo kadar verdim
Daha sonra birgün okey oynamak icin Facebook’a girdik
Fakat ben gelene kadar da oyuna başka bi grupla başladı karşısında da bi bayan vardı
Ve ben gelince de devam etti oynamaya
Benle oynamamak icin baya bi çaba sarfetti
Sonra sordum sana hesap mı vericem yav gibi bisey söyledi ben de ayrıldım
Kilo aldığım icin beni beğenmediğini biliyorum ve haklı da
Sizce zayıflayınca geri döneyim mi ama çok da zoruma gitti bu yaptığı
diyelim ki döndü peki ama siz sizi sırf kilo aldığınız için terk eden birini kabul edebilecek misiniz???bunun hamileliği var doğum kilosu var o zaman ne olacak ??aslında ne olacağı daha en başından belli de neyse..

diyelim ki döndü peki ama siz sizi sırf kilo aldığınız için terk eden birini kabul edebilecek misiniz???bunun hamileliği var doğum kilosu var o zaman ne olacak ??aslında ne olacağı daha en başından belli de neyse..
Beni terketmedi ben ettim okudunuz mu
Sadece soğudu 20 kilo bu 3-5 degil

Beni terketmedi ben ettim okudunuz mu
Sadece soğudu 20 kilo bu 3-5 degil
Okudum evet sonuçta kilo aldınız diye ayrılığa giden bir ilişki var,bakın kendiniz söylüyorsunuz soğudu diye. Ama siz zaten kendinizi haksız buluyorsunuz. O kilo alsa siz ondan soğur böyle tavırlara girer miydiniz?

Son durum by

Eklentiler

• 92D63F22-A96F-499C-867E-8489679D9DD2.webp
    92D63F22-A96F-499C-867E-8489679D9DD2.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 39
Back
X