- 22 Kasım 2020
- 76
- 16
- 3
- 34
- Konu Sahibi esinahmet2142
Ben de gururluyumhayır değilim.
gururluyum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de gururluyumhayır değilim.
gururluyum.
Arkadaş vitrinlik bir sey arıyor bence boşverin gitsin.Ayrica öyle birinin ha varlığı haa yokluğu...Selam arkadaslar
6 yıllık bi ilişkim vardı
Bu korona döneme ve bazı sorunlar nedeniyle hareketsizlik abur cuburla 20 kilo aldım 90 kiloya cıktım
Erkek arkadaşım önce çok sinirlendi sonra da hızlı ver falan dedi haklı olarak,rejime başladım 4 kilo kadar verdim
Daha sonra birgün okey oynamak icin Facebook’a girdik
Fakat ben gelene kadar da oyuna başka bi grupla başladı karşısında da bi bayan vardı
Ve ben gelince de devam etti oynamaya
Benle oynamamak icin baya bi çaba sarfetti
Sonra sordum sana hesap mı vericem yav gibi bisey söyledi ben de ayrıldım
Kilo aldığım icin beni beğenmediğini biliyorum ve haklı da
Sizce zayıflayınca geri döneyim mi ama çok da zoruma gitti bu yaptığı
Yok zaten balıketliydim 90 çok fazla bi kilo yapmayın Allah aşkına kim ister sevgilisi şişman olsun sorun o değil ki sorun beni okeyde görmezden gelmesiArkadaş vitrinlik bir sey arıyor bence boşverin gitsin.Ayrica öyle birinin ha varlığı haa yokluğu...
Evlendigimiz de esim 85 kiloydu şimdi 118 kilo.Gozumde ayni adam.Bir kere sevdin mi o ilk hali kalir kisinin gözünde nasil sevdiyse yani.Sevmeyen ya da sevgisinden eksilen karşısında ki kisinin kusurlarini görmeye başlar.Hikayesi bile vardırYok zaten balıketliydim 90 çok fazla bi kilo yapmayın Allah aşkına kim ister sevgilisi şişman olsun sorun o değil ki sorun beni okeyde görmezden gelmesi
Evlendigimiz de esim 85 kiloydu şimdi 118 kilo.Gozumde ayni adam.Bir kere sevdin mi o ilk hali kalir kisinin gözünde nasil sevdiyse yani.Sevmeyen ya da sevgisinden eksilen karşısında ki kisinin kusurlarini görmeye başlar.Hikayesi bile vardır
Ayrıca başkasıyla oynayıp israrla sizi
Ama kilo almadan önce beni el üstünde tutardı kilo alınca bu olay oldu ona bağladım ben de bi de üstüne kezbanmısım ben okey icin ilişki bitmiş yine ben suçluyumKilo aldığınız için ayrılmamışsiniz ki niye zayıflayinca geri dönüyorsunuz onu anlamadım
Hanfendi siz evlisiniz kusur görmekle ilgili de değil çünkü ben 20 kiloyu sonradan aldımEvlendigimiz de esim 85 kiloydu şimdi 118 kilo.Gozumde ayni adam.Bir kere sevdin mi o ilk hali kalir kisinin gözünde nasil sevdiyse yani.Sevmeyen ya da sevgisinden eksilen karşısında ki kisinin kusurlarini görmeye başlar.Hikayesi bile vardır
Ayrıca başkasıyla oynayıp israrla sizi görmemesi zaten olacak durum değil
Sakin ol şampiyonYav sanırsınız hiç kavganız olmadı hersey çok iyiydi kocalarınız sizi pamuklara sardı
Sizleri anlayamıyorum uzayda falan mı ilişki yaşıyorsunuz
Olmuşum 90 kilo aferin devam et biraz daha ye hastaneye kaldıralım mı desin ne desin adam tabi az ye dicek
Kıskançlık yüzünden bitmiş sonuçta, kilo konusunda kilo vermeni istemiş, ki zaten bu kötü bir şey değil. Benim de sevgilim bir anda sağlık sorunu harici sadece yemek yiyerek 20 kilo alsa ben de kilo vermesi gerektiğini söylerdim. Neyse gerçi sen de buna takılmamışsin zsten hatta hak veriyorsun adamın serzenişine.Ama kilo almadan önce beni el üstünde tutardı kilo alınca bu olay oldu ona bağladım ben de bi de üstüne kezbanmısım ben okey icin ilişki bitmiş yine ben suçluyum
Vallaaa ortada bir film varsa siz basroldesiniz.Evettt bencede cocuk hakli! Erkekte gene neyse de kadinda kilo offf alinan bölgeleri düşündüm şimdi birde hele sıcakta!Simdi yemiş wcye gitmemis de diodur sizeHanfendi siz evlisiniz kusur görmekle ilgili de değil çünkü ben 20 kiloyu sonradan aldım
Ne dedin biraz daha ye böyle daha iyi hastaneye yatırırız olmadı mı desin
Ne gereksiz yorum yapıyorsunuz sorun kilo değil kimse esi cocugu sevgilisi şişman olsun istemez nerde yasıyorsunuz siz filmlerde falan mı
Ayrica ben isterim özellikle kalıpli abartili olmamak şartıyla kilolu seviyordum ve buldum evlendimHanfendi siz evlisiniz kusur görmekle ilgili de değil çünkü ben 20 kiloyu sonradan aldım
Ne dedin biraz daha ye böyle daha iyi hastaneye yatırırız olmadı mı desin
Ne gereksiz yorum yapıyorsunuz sorun kilo değil kimse esi cocugu sevgilisi şişman olsun istemez nerde yasıyorsunuz siz filmlerde falan mı
Arkadasim adami tebrik mi edelim sana boyle davrandigi icin? E ver kilo git yalvar o zaman sana layik olup da geldim de. Ne diyelim sana?Yav sanırsınız hiç kavganız olmadı hersey çok iyiydi kocalarınız sizi pamuklara sardı
Sizleri anlayamıyorum uzayda falan mı ilişki yaşıyorsunuz
Olmuşum 90 kilo aferin devam et biraz daha ye hastaneye kaldıralım mı desin ne desin adam tabi az ye dicek
Bu yorumu yeni gördüm. Adam dolmuş anlaşılan. Sonunda da patlamış.Siz beni anladınız o yüzden sizin cevaplarınız benim icin çok önemli
Onu çok yordum ailevi sorunlarım da oldu iş hayatında başarısızlıklarım ölümler birsürü şey yaşadım ama hep yanımda oldu sabretti şimdi de hiç tahammülü kalmadı
Onu geri kazanmak istiyorum buna değer biri ama bıktığını da biliyorum
Beni sürekli uyardı kendini topla dedikçe saldım
Ayrılmadı da benden ben ayrıldım
3 gündür sesi çıkmıyor hicbiryerde üzüldü mü bilmiyorum
Sağlıklı ve dengeli yaşam kuranlar bir sürü kilo verip sonra fazlasıyla geri almıyor. Onlar sağlıksız ve dengesiz yaşam kuranlar.güçlü olmak kilo vermek demek değildir ki. milyonlarca insan kilo verip fazlasıyla geri alıyor. önemli olan sağlıklı ve dengeli bir yaşam kurabilmek. hepimizin hayatta çok çeşitli sorunları var ancak mücadele etme yöntemlerimiz de olmalı.
sizin mücadele etmeyi öğrenmeniz lazım.
olaya kilo olarak bakarsanız bir arpa boyu yol gidemezsiniz. sizden bu kadar yorulmuş bir insan için de çabalamayın.
anne-baba bile yeri geliyor çocuğuna daha fazla tahammül edemiiyor, yabancı birinin sürekli desteğini, yanımızda olmasını bekleyemeyiz.
belli ki tükenmiş size karşı hisleri. kendi yollarınıza bakın.
siz önce kendi hayatınızı düzlüğe çıkarın.
Sağlıklı ve dengeli yaşam kuranlar bir sürü kilo verip sonra fazlasıyla geri almıyor. Onlar sağlıksız ve dengesiz yaşam kuranlar.