- 22 Kasım 2020
- 76
- 16
- 3
- 34
- Konu Sahibi esinahmet2142
Tamam demiyor Kezban mısın sen bi okey icin ayrılık ne dediKilo vermenizi söyleyebilir de sana hesap mı vericem demesi çok yanlış
ayrılalım deyince de tamam diyorsa bitmiştir zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam demiyor Kezban mısın sen bi okey icin ayrılık ne dediKilo vermenizi söyleyebilir de sana hesap mı vericem demesi çok yanlış
ayrılalım deyince de tamam diyorsa bitmiştir zaten
Sorun kilo ver demesi değil anlatamadım sanırım.birden 20 kilo alınca noluyor sana dedi.zaten farklı sehirlerdeyiz.kamerada görünce şok oldu.benim takıldığım ben varken beni görmezden gelmesi oyununa devam etmesiVallaaa ortada bir film varsa siz basroldesiniz.Evettt bencede cocuk hakli! Erkekte gene neyse de kadinda kilo offf alinan bölgeleri düşündüm şimdi birde hele sıcakta!Simdi yemiş wcye gitmemis de diodur size
Nasil????Tatmin oldunuz umarimSizi korumaya geçtiğimde hoşunuza gitmiyor da
![]()
bu uslupta birine adamın sabredememesi çok normalTamam demiyor Kezban mısın sen bi okey icin ayrılık ne dedi
Yine de söyleyiş biçimi ve tavrı hoş değil. Hastalık olsa ne olacak sizi bırakacak mı. Yanlış eşin canım maalesef istikrarlı ol kilo ver ama tavrını net koy. Kolay gelsin size bu eş kişisel ileÇok dikkat eder kendine sağlıksız hicbirsey yemez bana da çok karışır ceviz ye yumurta ye diye ben de tam tersi abur cubur
Saygısız degil de belki de bıktı çaba sarfetmememe
Sen iyi misin yaa kendine gelTamam demiyor Kezban mısın sen bi okey icin ayrılık ne dedi
Ben anlamıyorumbu uslupta birine adamın sabredememesi çok normal![]()
yanlıs anladınız bana Kezban mısın diyorSen iyi misin yaa kendine gel
Lafını bil de konuş
Kimse sana hakaret etmiyor
Herkes seni haklı görüyor
Gördüğümüz muameleye bak, haddini bil
Bana diyor sen Kezban mısın diye size demedim yavbu uslupta birine adamın sabredememesi çok normal![]()
Çok sinirlisiniz sanırım. Benim anladığım gibi anlaşılıyor. Sevgiliniz size KEZBAN demiş. Şimdi anladımBana diyor sen Kezban mısın diye size demedim yav
O zaman daha geri dönmeyi düşünmeyin bir zahmet.Ben anlamıyorum
yanlıs anladınız bana Kezban mısın diyor
Kusura bakmayın olabilir çok üzgünümÇok sinirlisiniz sanırım. Benim anladığım gibi anlaşılıyor. Sevgiliniz size KEZBAN demiş. Şimdi anladım