ayrılık

seninanonim

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
122
41
18
40
Merhaba arkadaşlar.Çirkinleşerek yani hakeret vari kelimeler kullanarak ayrılan erkeklerin sizce gerçek karakteri kavgada çıkıyor. Yani özü o, ama ilişkinin güzel günlerindeki kibarlık vb. Şeyler yalan mı

yavrum tabiki yalan, benim kocam normalde melek gibi insandır, kavga ederken çingene mahallesinde büyümüş gibi tavırlara bürünüyor o derece

Aynen öyle. Maskesini takmış, sizi tavlayana kadar kullanmış. İşi bitince gerçek yüzünü göstermiş.

Tartışmanın şiddetine bağlı. Öyle bir noktaya geliyor ki bazen insan artık kendini tutamıyor.
Değim gibi tartışmanın şiddetine bağlı, ayrıca ağır sözden kaıt nedir? Ona da bağlı

Bilemeyiz ki bu şekilde. Ayrılık nasil vuku buldu bu da önemli. İçinde yalan, ihanet, kışkırtma yahut kıskandırma varsa normal derim. Ha hiçbir şey yoksa niye ayrılıyor o da ayrı bir muamma.

Bilemeyiz ki bu şekilde. Ayrılık nasil vuku buldu bu da önemli. İçinde yalan, ihanet, kışkırtma yahut kıskandırma varsa normal derim. Ha hiçbir şey yoksa niye ayrılıyor o da ayrı bir muamma.
Yalan,ihanet,kışkırtma,kıskandırma yok sadece anlaşmazlık yüzünden ben onun istediği şekilde düşünmedim ve davranmadım diye

Yalan,ihanet,kışkırtma,kıskandırma yok sadece anlaşmazlık yüzünden ben onun istediği şekilde düşünmedim ve davranmadım diye
Mesela? Benim biten toksik ilişkim böyleydi en ufak şeyde küfür kâfi. Toksikte toksik. Bin kez özür ağla yalvar daha beterlerini yaptı düzenli pdegismiyor. Kendi fikirlerini dikte ediyor. İyiyken çok iyi ama kavgada fikir ayriliginda beter

Her insanın patlama noktası olduğunu düşünüyorum. İşte ayrılırken siz ne dediniz de böyle hödük oldu. Ha sadece ayrıldık deyince böyle olduysa o zaman karşınızdaki insan profesyonel yalancıymış

Bu kadın erkek farketmez, herkes için geçerli.
Birde kavganın içeriği önemli.

Bir yanlışını ballandirip yüz yanlışını görmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…