- 21 Haziran 2023
- 122
- 41
- 18
- 40
- Konu Sahibi seninanonim
-
yavrum tabiki yalan, benim kocam normalde melek gibi insandır, kavga ederken çingene mahallesinde büyümüş gibi tavırlara bürünüyor o dereceMerhaba arkadaşlar.Çirkinleşerek yani hakeret vari kelimeler kullanarak ayrılan erkeklerin sizce gerçek karakteri kavgada çıkıyor. Yani özü o, ama ilişkinin güzel günlerindeki kibarlık vb. Şeyler yalan mı
Aynen öyle. Maskesini takmış, sizi tavlayana kadar kullanmış. İşi bitince gerçek yüzünü göstermiş.Merhaba arkadaşlar.Çirkinleşerek yani hakeret vari kelimeler kullanarak ayrılan erkeklerin sizce gerçek karakteri kavgada çıkıyor. Yani özü o, ama ilişkinin güzel günlerindeki kibarlık vb. Şeyler yalan mı
Bilemeyiz ki bu şekilde. Ayrılık nasil vuku buldu bu da önemli. İçinde yalan, ihanet, kışkırtma yahut kıskandırma varsa normal derim. Ha hiçbir şey yoksa niye ayrılıyor o da ayrı bir muamma.Merhaba arkadaşlar.Çirkinleşerek yani hakeret vari kelimeler kullanarak ayrılan erkeklerin sizce gerçek karakteri kavgada çıkıyor. Yani özü o, ama ilişkinin güzel günlerindeki kibarlık vb. Şeyler yalan mı
Yalan,ihanet,kışkırtma,kıskandırma yok sadece anlaşmazlık yüzünden ben onun istediği şekilde düşünmedim ve davranmadım diyeBilemeyiz ki bu şekilde. Ayrılık nasil vuku buldu bu da önemli. İçinde yalan, ihanet, kışkırtma yahut kıskandırma varsa normal derim. Ha hiçbir şey yoksa niye ayrılıyor o da ayrı bir muamma.
O zaman sadaka verin kurtulduğunuz içinYalan,ihanet,kışkırtma,kıskandırma yok sadece anlaşmazlık yüzünden ben onun istediği şekilde düşünmedim ve davranmadım diye
Mesela? Benim biten toksik ilişkim böyleydi en ufak şeyde küfür kâfi. Toksikte toksik. Bin kez özür ağla yalvar daha beterlerini yaptı düzenli pdegismiyor. Kendi fikirlerini dikte ediyor. İyiyken çok iyi ama kavgada fikir ayriliginda beterYalan,ihanet,kışkırtma,kıskandırma yok sadece anlaşmazlık yüzünden ben onun istediği şekilde düşünmedim ve davranmadım diye
Bu kadın erkek farketmez, herkes için geçerli.Merhaba arkadaşlar.Çirkinleşerek yani hakeret vari kelimeler kullanarak ayrılan erkeklerin sizce gerçek karakteri kavgada çıkıyor. Yani özü o, ama ilişkinin güzel günlerindeki kibarlık vb. Şeyler yalan mı
Bir yanlışını ballandirip yüz yanlışını görmez.Merhaba arkadaşlar.Çirkinleşerek yani hakeret vari kelimeler kullanarak ayrılan erkeklerin sizce gerçek karakteri kavgada çıkıyor. Yani özü o, ama ilişkinin güzel günlerindeki kibarlık vb. Şeyler yalan mı
Merhaba arkadaşlar.Çirkinleşerek yani hakeret vari kelimeler kullanarak ayrılan erkeklerin sizce gerçek karakteri kavgada çıkıyor. Yani özü o, ama ilişkinin güzel günlerindeki kibarlık vb. Şeyler yalan mı
seni tavlayabilmek için, öküz gibi davranamazMerhaba arkadaşlar.Çirkinleşerek yani hakeret vari kelimeler kullanarak ayrılan erkeklerin sizce gerçek karakteri kavgada çıkıyor. Yani özü o, ama ilişkinin güzel günlerindeki kibarlık vb. Şeyler yalan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?