• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yetişkin yaş ilişkileri

Uzun ilişki bitince her şeyi kendime haram ediyorum çekiniyorum beni gerçekten heyecanlandırıyor karnımda kelebekler uçuşuyor lisede gibi hissediyorum ama sonra yere çakılırım mutsuz olurum olmaz kaygısı yaşıyorum asla salamadım

Ayy.. çok iyi anlıyorum =( Senin yaşlarındayken benim de 4 yıllık ilişkim çok travmatik bi şekilde bitmişti.
Şu anki ruh halini anlıyorum. Hele bu yaşlarda daha da zor oluyor kaldırmak.
35'ten sonra 10 koca boşasan amannn diyor hayatına bakıyorsun.
Ben öyle yaptım en azından =)

Ayy.. çok iyi anlıyorum =( Senin yaşlarındayken benim de 4 yıllık ilişkim çok travmatik bi şekilde bitmişti.
Şu anki ruh halini anlıyorum. Hele bu yaşlarda daha da zor oluyor kaldırmak.
35'ten sonra 10 koca boşasan amannn diyor hayatına bakıyorsun.
Ben öyle yaptım en azından =)
İlişkimi de ben bitirdim aslında üniversite okuduğu halde babasıyla beraber esnaftı bana sürekli kendi işini kuracağını söylüyordu ben de atanamadım. Sonra işte evlilik teklifi aldım ama içimde hep şüphe vardı. Mutsuzdum bu durumdan. Sonra ani bi karar aldım ayrıldım annem vs destek olmadı çocuk ne yaptı dedi bana cephe aldı. Yine de zor bi süreç gerçekten birden karşıma başkası çıkacak ondan hoşlanacağım sevgilim olacak tahmin etmezdim. Şimdi de fatura buna kesiliyor mutsuz olacağım korkusu var

niye anlattiniz ki kurtaj oldugunuzu, bence bu tarz seyler cok cok sonra karsi taraf anlatmani isterse anlatilacak seyler.. daha temel meseleleri konusurdum ben olsam
O zamanlar arkadaştık ya öyle konu konuyu açtı sarhoşken 🤣 hataydı evet ama gizli kalsın da istemedim dürüst olmak istedim sonuçta böyle birini istemeyebilir kabullenemeyenle de işim olmaz

Hahah ilk mesajında doktor diye zaman kaybetmek istemiyorum yazan zaten benim babannemdi 😏
Doktor diye mi zaman kaybetmek istemiyorum demişim evlenmeyeceğim biriyle de zaman kaybetmek istemiyorum yazmışım. Doktor diye değil 🤣 herkesi kendiniz gibi sanmayın ya evlenmeyeceğim biriyle doktor zaman kaybetmek istemiyorum bu cümleyi nasıl anlamış olabilirsin ya anlamlı bile değil. Düşünme gücü versinler sana. Ben neden doktor peşinde koşayım? Para vs umrumda olsa eski sevgilimle evlenirdim çok daha zengindi. Aksine şimdiki sevgilim sığır vs değil yazdım çevremdeki doktorlara kıyasla sosyal becerisi yüksek sığır biri değil. Asıl öyle biriyle yapamam ben

Doktor diye mi zaman kaybetmek istemiyorum demişim evlenmeyeceğim biriyle de zaman kaybetmek istemiyorum yazmışım. Doktor diye değil 🤣 herkesi kendiniz gibi sanmayın ya evlenmeyeceğim biriyle doktor zaman kaybetmek istemiyorum bu cümleyi nasıl anlamış olabilirsin ya anlamlı bile değil. Düşünme gücü versinler sana. Ben neden doktor peşinde koşayım? Para vs umrumda olsa eski sevgilimle evlenirdim çok daha zengindi. Aksine şimdiki sevgilim sığır vs değil yazdım çevremdeki doktorlara kıyasla sosyal becerisi yüksek sığır biri değil. Asıl öyle biriyle yapamam ben

Çok memnun olsam konu açmazdın sen benim gibi olamazsın istesen de asla mesleğe paraya bakmam ben.

Biriyle doktor biriyle zengin diye olmuşsun ama bu ilişkinde umduğunu bulamamışsın neyse try again . Kendini kandırmaya devam 👍🏻

Daha da yazmam senin gibi biri için ban yemek istemiyorum.

Çok memnun olsam konu açmazdın sen benim gibi olamazsın istesen de asla mesleğe paraya bakmam ben.

Biriyle doktor biriyle zengin diye olmuşsun ama bu ilişkinde umduğunu bulamamışsın neyse try again . Kendini kandırmaya devam 👍🏻

Daha da yazmam senin gibi biri için ban yemek istemiyorum.
Bana diyene kadar kendi ilişkilerine mi baksan boşanmış çocuklu adamlar yerine normal birini bulursun belki 🙃🙃🙃 herkes karşıdakini kendisi gibi görmüyor kendi zihnini düşünceni bana yansıtma büyüyünce senin gibi olmak istemiyorum evet sen olamam

Bana sanki uzun ilişkiden sonraki ara az gibi geldi.
2 aydır cinsellik falan da olmamış bence bu önemli bir faktör.
Ben cinselliğin önemli olduğunu düşünüyorum aşık olmakta bağ kurmakta.

Bana sanki uzun ilişkiden sonraki ara az gibi geldi.
2 aydır cinsellik falan da olmamış bence bu önemli bir faktör.
Ben cinselliğin önemli olduğunu düşünüyorum aşık olmakta bağ kurmakta.
Yani öpüşüp koklaşıyoruz ama daha evine vs gitmedim korkuyorum sanırım. Bana da az geliyor zaman ama ilgi gören sosyal bi kadınım. Belki cinsellik yaşasak bağımız daha farklı olacak ondan adım bekliyorum aslında atıyor ama işte kendimi geri çektim

Peki benim dengim ne? Sırf o doktor diye denk olmuyor muyuz tuhaf bi düşünce yapısı çevremde doktorla evli bir sürü diyetisyen psikolog mimar vs arkadaşım var. Sen kendini eksik görebilirsin ben görmüyorum
Yoo ozaman denklik degil esitlik olur.

Peki benim dengim ne? Sırf o doktor diye denk olmuyor muyuz tuhaf bi düşünce yapısı çevremde doktorla evli bir sürü diyetisyen psikolog mimar vs arkadaşım var. Sen kendini eksik görebilirsin ben görmüyorum
Ben kendimi eksikgormuyorumcoksukur uyumla surdurdugum bi iliskim var. senin meslek grubunh vb bilmiyorum doktorlarin farkli bir calisma duzenini bildigim icinyasadigimicin soyledim. Buraya yaziyorsan da elestiriyada farkli dusunce yapisin acik olmani oneririm

Ben kendimi eksikgormuyorumcoksukur uyumla surdurdugum bi iliskim var. senin meslek grubunh vb bilmiyorum doktorlarin farkli bir calisma duzenini bildigim icinyasadigimicin soyledim. Buraya yaziyorsan da elestiriyada farkli dusunce yapisin acik olmani oneririm
Tamam neden doktorla ben denk olmayayım ne mesela bi doktorun dengi. Yani asker olsaydı da nöbeti olacaktı farklı mesleklerde mesai var. Eleştiriye açığım soruyorum mesela ne benim dengim olurdu?

Neden yaşadığınız ilişkiyi zaman kaybı olarak göreceksiniz ki? Kötü şekilde biten ilişkiler bile insana tecrübeler kazandırır ve o tecrübelerle olmaması gereken şeylerin farkına varıp olması gerekeni bulup mutlu olur insan. Yani o kötü ilişkiler, zaman kaybı olarak gördüklerimiz sayesinde ders çıkarır doğrusunu buluruz. Bu kadar garantici olmaya çalışmayın, başka insanların hayatlarına bakıp geç kalmışlık hissi yaşamayın. Ne güzel anlatmışsınız işte adam size gerçekten ilişkinin aslında nasıl olması gerektiğini yaşatarak göstermiş. Bence hiç bu ciddi ilişki, evlilik triplerine girip ilişkinize zarar vermeyin. Akışına bırakın. Ki yaşınız daha küçük. Yani evliliğe geç kalınmış bir yaş değil. Siz bile bu yaşta düşünüyorsanız ben ne yapayım, 1 ay sonra 34 olacağım, sevgilim bile yok :D Bende evde kaldım o halde size göre :)
Kendinize durduk yere dert aramayın, ne güzel bir ilişkiniz varmış keyfini çıkarın. Şu zamanda saf duygularla seven birine denk gelmek o kadar zor ki.

Tamam neden doktorla ben denk olmayayım ne mesela bi doktorun dengi. Yani asker olsaydı da nöbeti olacaktı farklı mesleklerde mesai var. Eleştiriye açığım soruyorum mesela ne benim dengim olurdu?
Senin meslek nedir ki bu kadar takinti yaptin? Avukat hakimle de evlenir savciyla da is adamiyla da doktorla da mesela. Nobeti olan meslekler var tayini cikan meslekler var herkes onu degerlendiriphayat yoluna devam ediyor
Adamla uyum icindeysen devam et gec neden bie fikirsoruyorsun mesela

Senin meslek nedir ki bu kadar takinti yaptin? Avukat hakimle de evlenir savciyla da is adamiyla da doktorla da mesela. Nobeti olan meslekler var tayini cikan meslekler var herkes onu degerlendiriphayat yoluna devam ediyor
Adamla uyum icindeysen devam et gec neden bie fikirsoruyorsun mesela
Denk değilsiniz diyen sensin ben de soruyorum neden böyle düşünüyorsun diyorum. Ben diyetisyenim yazmıştım. Doktorla denk değilsin denk değilsin deyip duruyorsun takıntı yaptığım yok. Ben zaten denklik aramıyorum da aramızda dağlar kadar bi fark yok

Neden yaşadığınız ilişkiyi zaman kaybı olarak göreceksiniz ki? Kötü şekilde biten ilişkiler bile insana tecrübeler kazandırır ve o tecrübelerle olmaması gereken şeylerin farkına varıp olması gerekeni bulup mutlu olur insan. Yani o kötü ilişkiler, zaman kaybı olarak gördüklerimiz sayesinde ders çıkarır doğrusunu buluruz. Bu kadar garantici olmaya çalışmayın, başka insanların hayatlarına bakıp geç kalmışlık hissi yaşamayın. Ne güzel anlatmışsınız işte adam size gerçekten ilişkinin aslında nasıl olması gerektiğini yaşatarak göstermiş. Bence hiç bu ciddi ilişki, evlilik triplerine girip ilişkinize zarar vermeyin. Akışına bırakın. Ki yaşınız daha küçük. Yani evliliğe geç kalınmış bir yaş değil. Siz bile bu yaşta düşünüyorsanız ben ne yapayım, 1 ay sonra 34 olacağım, sevgilim bile yok :D Bende evde kaldım o halde size göre :)
Kendinize durduk yere dert aramayın, ne güzel bir ilişkiniz varmış keyfini çıkarın. Şu zamanda saf duygularla seven birine denk gelmek o kadar zor ki.
Zaman kaybı değil ama ben evlenmek istiyorum bebek yapmak istiyorum aile kurmak istiyorum bu yüzden evlenmeyeceğim biriyle zaman kaybetmek istemiyorum zaten ben 3 sene de evlenmeyi düşünmüyorum ama işte olmayan biriyle olmasın. Tabii sırf evlenmek için evlenmem ama öyle zaman öldürmek istemiyorum

Doktorla evlenince ne oluyor gökten zembil mi iniyor? Bizim toplumumuzdaki doktor algısı erişilemez bir yerde sanırım. Bazı öğretmen arkadaşlarım doktorla evli. Üstelik bizim sektörde tatil çok fazla. Gayet de evlilikleri yürüyor yani.

Doktorla evlenince ne oluyor gökten zembil mi iniyor? Bizim toplumumuzdaki doktor algısı erişilemez bir yerde sanırım. Bazı öğretmen arkadaşlarım doktorla evli. Üstelik bizim sektörde tatil çok fazla. Gayet de evlilikleri yürüyor yani.
Valla benim çalıştığım hastanede doktorlar sosyal özürlü öküz gibi kadın erkek fark etmeden aralarında çok iyi insanlar var yok demiyorum ama genel olarak benim anlaştığım insanlar değiller ben de diyetisyenim atandım. Kendilerini doktorlarla denk görmüyorlar onlar farklı bir konumda biz de sıradan insanız 🤣

Zaman kaybı değil ama ben evlenmek istiyorum bebek yapmak istiyorum aile kurmak istiyorum bu yüzden evlenmeyeceğim biriyle zaman kaybetmek istemiyorum zaten ben 3 sene de evlenmeyi düşünmüyorum ama işte olmayan biriyle olmasın. Tabii sırf evlenmek için evlenmem ama öyle zaman öldürmek istemiyorum
İyi de biriyle zaman geçirmeden de o kişinin senin için uygun olup olmadığına, evlenilecek adam olup olmadığına, baba olmaya layık bir adam olup olmadığı nasıl anlayacaksın? Kimsenin alnında bu adamla evlenilir bu adamla evlenilmez yazmıyor. Veya bu ilişki evliliğe gider, bu ilişki evliliğe gitmez ibaresi olmuyor. Burası kısa zaman içinde tanışıp, ilişkiyi ciddiye götüren sonrada evlenince sevgiliyken böyle değildi ama diye düşünenlerle dolu. İsteklerinizi anlıyorum ama bu konudaki acelenizi asla anlamıyorum. Ve bence bu aceleniz sizi hataya götürebilir cinsten.
Ha adamın ciddi ilişki içinde olup olmadığını da sen anlayabilirsin. İlişkinin başında konuşulur, belli de olur. "Ben evliliğe gitme potansiyeli olacak, ciddi ilişki istiyorum" diye konuşulur. Adam ben evlilik düşünmüyorum demediyse ciddi düşünüyordur zaten.

Back
X