Ayrılık

yrldm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2023
12
7
1
35
5 yıllık evliliğimi bitirdim toplamda boşa geçmiş 7 yıl ve ben işimi sosyal çevremi herseyi sildim çünkü aynı kurumda çalışıyorduk yeni bir düzen kurdum ancak ne mutluyum ne mutsuz yeni tanıştıgım insanlara sadece bekarım diyorum sorarlarsa ama içimde fırtınalar kopuyor geçiştiriyorum.
Boşanmayı bir başarısızlık gibi gördüm hep mutsuz olduğum evliliği yani ev arkadaşlığını bitirmek istemedim aslında ben bıraksam çoktan biterdi fakat kimle evli olsam ve boşansaydım bu beni üzecekti yürütememiş olmak başaramamak ve insanlara olan inancımı kaybetmek hayata dair bir heves ve beklentimin kalmaması beni çok yoruyor .

Bakış açınızın değişmesi gerekli.
Boşanacak kadar güçlüsünüz, nerede başarısızlık?

5 yıllık evliliğimi bitirdim toplamda boşa geçmiş 7 yıl ve ben işimi sosyal çevremi herseyi sildim çünkü aynı kurumda çalışıyorduk yeni bir düzen kurdum ancak ne mutluyum ne mutsuz yeni tanıştıgım insanlara sadece bekarım diyorum sorarlarsa ama içimde fırtınalar kopuyor geçiştiriyorum.
Boşanmayı bir başarısızlık gibi gördüm hep mutsuz olduğum evliliği yani ev arkadaşlığını bitirmek istemedim aslında ben bıraksam çoktan biterdi fakat kimle evli olsam ve boşansaydım bu beni üzecekti yürütememiş olmak başaramamak ve insanlara olan inancımı kaybetmek hayata dair bir heves ve beklentimin kalmaması beni çok yoruyor .
Başarıyla alakalı bir travmanız mı var
Boşanmaya üzülmeyip başarısız olduğunuz için üzülmeniz biraz garip geldi
Ve tanıştığınız kişilere muhakkak evlenip ayrıldığınızı söyleyin
Sonradan öğrenildiğinde kötü intiba bırakırsınız
Tabiki sizin tercihiniz

Tramva mı bilmiyorum hırslı biriyim o kadar çok idare ettim sustum görmedim duymadım o kadar yanlış yaptı ki onu kaybetmek olmadı derdim güvenerek bir yola çıktığım insanın uğrattığı hayal kırıklığını kimseye ifade edecek gücüm yok arkadaş eş dost akraba bu arada yeni tanıştıgım insanlardan kastım arkadaş bu piskoloji ile farklı anlamda biriyle görüşmek yanlış

Zamanla halinize alışırsınız. Hırsın gereksiz bir şey olduğunu anlar mısınız bilemem.

Bakış açınızın değişmesi gerekli.
Boşanacak kadar güçlüsünüz, nerede başarısızlık?
Bu kafaya erişemiyorum sürekli beni istemeyen boşanmak isteyen birinden boşandım hemde iş ciddiye binince ağlayan sızlayan boşanmak istemeyen bir insandan keskin bir kararla ayrıldım

Yeni boşandığınız için bu duygularda olmanız çok olağan kendinize zaman tanıyın. Bence boşanmak bir başarısızlık değil aksine kendinize değer verdiğiniz için mutsuz bir ortamda evli kalmaktansa ayrılır daha güzel bir hayat elbet kurarım düşüncesiyle alınmış bir karardır. Bazen bizi olumsuzluğa itende kendi düşüncelerimiz kendinize yüklenmeyin.

Yeni boşandığınız için bu duygularda olmanız çok olağan kendinize zaman tanıyın. Bence boşanmak bir başarısızlık değil aksine kendinize değer verdiğiniz için mutsuz bir ortamda evli kalmaktansa ayrılır daha güzel bir hayat elbet kurarım düşüncesiyle alınmış bir karardır. Bazen bizi olumsuzluğa itende kendi düşüncelerimiz kendinize yüklenmeyin.
Çok haklısınız kendime bunu empoze ediyorum sanki

Aksine çok güçlüsünüz bence boşanma kararı almak kolay değil kendinizi manipüle etmeyin yeni hayatınızı kabullenin gerisi gelir

Aksine çok güçlüsünüz bence boşanma kararı almak kolay değil kendinizi manipüle etmeyin yeni hayatınızı kabullenin gerisi gelbekara

Aksine çok güçlüsünüz bence boşanma kararı almak kolay değil kendinizi manipüle etmeyin yeni hayatınızı kabullenin gerisi gelir
Sanki boşanma öncesi boşanacaktık ve bitip gidecekti boşandığım an bitecekti öyle bir kafadaydım öyle olmadı boşanma sürecinde özellikle çok ağır terbiyesizlikler yaptı o ve geniş ailesi affedemiyorum kimseyi ve hayatımda ilk defa inş yaptıklarını kendi çoçukları ile yaşarlar ablaları diye beddua ediyorum

Sanki boşanma öncesi boşanacaktık ve bitip gidecekti boşandığım an bitecekti öyle bir kafadaydım öyle olmadı boşanma sürecinde özellikle çok ağır terbiyesizlikler yaptı o ve geniş ailesi affedemiyorum kimseyi ve hayatımda ilk defa inş yaptıklarını kendi çoçukları ile yaşarlar ablaları diye beddua ediyorum
Umarım bi an önce atlatırsınız şuan kendinize bu kadar sorumluluk yüklemeyin sonuçta boşanmakta travmatik bir olay olabilir herşey hemen geçmez.

Back
X