Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrılık süreci nasıl geçiyor arkadaşlar ben artık yapamıyorum 4 yıllık evliligim bitiyor. Süreç nasıl bilgilendirir misiniz? Buraya uzun uzadıya şu oldu bu oldu yazacak gücüm de kalmadı. Böyle bir psikolojideyim
Kızım doğduktan sonra hiç anlaşamaz olduk. En son bugün sinir krizi geçirdim çok düşüncesiz biri. Ben de çok hassas, duygusal bı insanim o yüzden olmuyor. Canıma tak etti
genelde evlilikte anlaşamayan kişiler boşanınca çok iyi arkadaş oluyorlar çocukta olunca mecburi anlaşma olacağı için bence çok daha iyi durumda olacaksınız sağlığınız daha kıymetli...
Kucağınızda bebeğiniz varken size şiddet uygulamaya kalkan adama iyi bile dayandınız. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım bu sefer dönmez kendinizi de bebeğinizi de kurtarırsınız o öfke problemli, ne istediği belli olmayan insandan