Ayrılık

UMRUMDISI

suskunluğm asaletmdendir!
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
213
0
96
Kızlar sizce ayrılıktan sonra ortak arkadaşlarınızla görüşmeli misiniz??
Ortak arkiler genelde herşeyi anlatırlar,haber verirler ya, sizce haber alamaması mı haber alması mı daha iyi olur??

sanki görüşme desek bizi dinlicen bee güzelim insanın içi cıllıklar böyle durumlarda acaba napıyo ne ediyo aman birini görsemde iki havadis alsam diye tabi ufak yollu göndermelerde yapılır . Tamamen bittiyse ark. görüşsek bile konusunu bile açmayın deriz ama bi şeyler bitmediyse didikleriz olay budur :lepi:

Ben eski erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra ortak arkadaşlarımızla gçrüşmeye devam etmiştim.. Daha doğrusu şöyle söyleyeyim, onun bizi tanıştırdığı arkadaşlarıyla görüşmüştüm.. Ama pek hayırlı olmuyor.. Ondan sana laf geliyor, istemesen de senden ona gidiyor.. Hoş bir durum değil bence.. Kısa bir süre sonra da biri hariç diğerleriyle görüşmeyi kestim.. Kafam rahatladı en azından..

anlaşıldı durum kızlar, yok yawrum benim merak etmiyorum, konusunu bile açmıyorum ama kız bana çok soru soruyor, napıosun, hayatın nasıl geçiyor, neler yapıosun, günlerin nasıl geçiyor diye, eskiden sormazdı, şimdi aynı soruyu değişik versiyonlarda soruyor, ben haber almıyorum zaten kızlar, kalbimde de kafamda da bitti...

canım gerekli insanlar değilse bi süreliğine de olsa çıkar hayatından

ben erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra baya süre konuştum insanlarla.
haber almak için..
nitekim ona da haberler gitti benden.
sonra pes ettim

bütün ortak arkadaşlarımıza aynı şeyi söyledim(ki çok samimi değildim eski sevgilimden dolayı samimiydim) bundan sonra onunla ilgili bişi duymak istemiyorum kusura bakma ama sende bana onu hatırlatan davranışlarda bulunuyorsun görüşmesek daha iyi olur kendine iyi bak dedim.

en az beş kişiyi bu şekilde sildim hayatımdan.

sadece bi kişi var eskiyle aramda kalan.

oda cok samimi arkadaşımdı.
şuan ona sorsam x yaşıyor mu öldü mü desem bilmez.
oda onunla bağlantısını kesti.
bitince bitirmek gerekiyor aslında, uzattıkca canımız yanıyor cünkü..

eskiden beri samimi olduğun, sana değer veren biriyse görüşmenin sakıncası yok bence.
seni önemseyen biri sana zarar verecek bir şey yapmayacaktır.
tabii bazen iyilikten maraz doğar, ayrı mesele.

tmm arkadaşlar,görüşmesem daha iyi olacak, zaten eski erkek arkadaşım vasıtasıyla tanıştık, gerek yok, boştan yere uğraşmayayım.. saolun...

arkadaşlarımla görüşürüm :1closedeyes:
gerisi beni ırgalamaz:umursamaz:

neden görüşülmesin ki?
sonuçta ortak arkadaş adı üstünde.
ayrılırken mal paylaşımı gibi arkadaşlık paylaşımı yapılmaz ki.
ayşeyle mustafa senin arkadaşın olsun, erkanla hülya da benim..

ama erkek arkadaşınız arkadaşlarıysa ve siz birlikteyken tanıştıysanız görüşmeyebilirsiniz tabii.

eğer yakın arkadaşınsa dostunsa gerçekten görüşmende bi sakınca olucanı sanmıyorum ben çünki dostun senin kötü olmanı istemez onada prim vermez sadece sen hbr alırsın senden ona laf gitmez.ama eğer hbrlerini alırsam daha çok üzülürüm dersen de rica edersin arkadaşından onun adını anma yanımda dolasıyla onla ilgilide bişy söleme bana dersen bi sorun çıkmaz.o yok diye kendini yalnız bırakma.aynı şekil devam et bnce canikomm

elbette görüşülebilir...
ilişkiniz bitti diye arkadaşlıklarınız da bitecek diye bir şey yok...
ayrıldıktan sonra onun ne olduğu, ne yaptığı ilgilendirmemeli sizi...
o ilgileniyorsa da onun bileceği iş...

onun arkadaşlarıysa başlangıçta ve onun sayesinde tanıştıysanız pek hoş olmuyor görüşmeyi sürdürmek, arada laf dolanıyor :sinifsinif: yoksa hiç kesmek istemem ben arkadaşlıklarımı :umursamaz:

benım baya bır agzım aranmıstı ama
ben yuvarlak cevaplar vere vere bazende konusmaya konusmaya o fasılları bıtırdım
zaten ortak arkadasımız senı soruyor ne cevap vereyım dıye sormustu kesınlıkle ne ondan bana ne benden ona bısey gıtmesın demıstım

ben merak etmem zaten....
hayatımdan da çıkardım o şahıslara, hiç de gerek yok... zaten onun sayesinde tanışmıştım düşündüm saçmaladım dedim kendime... emrivaki olmuş bir arkadaşlık zaten, ben saçma sapan görüşsem mi diye yazmışım buraya.... işte o anlık psikoloji :)
bence laf taşıyan insanlara hiç mi hiç gerek yok...

Back
X