- 27 Eylül 2014
- 23
- 1
- 3
- 34
- Konu Sahibi twetty9090
-
ondan hayır gelmıcegını bılıyorum.ama bızım aılelerımız falan tanısmıstı. sıradan degıldık dıye dusunuyordum hep. benım tek ıstedgım pısman oldugu gunu gormek aslında. ıntıkam olsun dıye degıl. cunku bırgun pısman olursa en azından ılahı adalet varmıs dıye dusunucemBence dönmesin.
Bunun iki yolu var, ya adam sana dönecek ama "bensiz yapamıyor nasıl olsa" diye rahat rahat davranacak.şimdi arkadaslar benım hıkayem uzun ama sıze pnemlı kısmını anlatıcam. ben erkek arkadasımı cok bunalttım daralttım.bu yzuden benden ayrıldı. huzurlu olmak ıstedgını soyledı. benı sevmıyor degıl . sevgısının azaldıgını dusunuyor buyuk ıhtımlalle cunku benım ondan vazgcemeyecegımden onsuz yasamayacagmı dusunuyor.cunku ona fazlasıyla sevgımı gosterdım yalvardım agladım ettım. sızlerden akıl ıstıyorum.2 hafta oldu aramıyorum.bu benım ıcın bır ılk . onu aramama gıbı bısey yapamıyodum hıc. benım yapımda bırıyle olamıcagını soyluyormus ama ozleyecegıne emınım benı.sızce ne olu ?? 1 ay falan gecınce panıkler mı? cunku onsuz yasayamacagını dusundugu kız artık onsuz yasayabılıyor.asıl onemlısı ılıskının yıpratmıslıgından kurtulur bır sure kaafasını dınlemıs olur dıye dusunuyorum.bu sekılde bıten bı ılıskı nasıl olur? gerı donermı ?
ondan hayır gelmıcegını bılıyorum.ama bızım aılelerımız falan tanısmıstı. sıradan degıldık dıye dusunuyordum hep. benım tek ıstedgım pısman oldugu gunu gormek aslında. ıntıkam olsun dıye degıl. cunku bırgun pısman olursa en azından ılahı adalet varmıs dıye dusunucem
pekı bu ımajı nasıl yaıkabılırım? aramıyor sessız kalıyorum suandaBunun iki yolu var, ya adam sana dönecek ama "bensiz yapamıyor nasıl olsa" diye rahat rahat davranacak.
Ya da hiç dönmeyecek.
Bu kafasındaki "bensiz yapamayan kız" imajını yıkamazsan eğer, geri dönmemesi hayrına olur.
seven ınsan bırakıp gıdermı hıc..ah ahh.ınan bende bılıyorum bunu. ama ıste hatalarım oldu bu yuzdende kendımı sucluyorum zaman zamanBana kendinizi kandiriyorsunuz gibi geldi, seven insan cözüm arar, beraberce, ayrilmaz...
keske keske...en buyuk pısmanlıgım bu zatenkeşke bu kadar bunaltırken acaba bıktırırmıyım diye düşünseydiniz.
neyse olan olmuş.çaresizce dönmesini beklemekten başka yapacak bir şey yok.
ama dönmeme ihtimaline de alıştırın kendinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?