- 23 Ekim 2013
- 120
- 9
- 34
Arkadaşlar merhaba sevgilimle yaklaşık 3 aydır ayrıyız bu karar ikimizin ortak kararıydı çünkü farklı şehirlerdeydik sorunlar vardı vs. Fakat ayrıldığımız günden beri hep içimde bi acaba.. Hep bi yanlış mı yaptık sorusu.. Çünkü ne olursa olsun ufak tefek sorunlar dışında iyiydik ailesiyle tanışmıştım ailemle tanışmıştı. Ve gerçekten bana aşkı yaşatan bi insandı.Hani garip bir dönem seviyorum ama sevgili olarak devam ettiğimizde olmuyor hep bi sorun bazen yanımda dahi istemiyorum, ayrılıyoruz onsuz da olmuyor. En son tekrar konuştuk (ayrıldıktan sonra) hatta o kendimize zaman verelim 1 ay 3 ay 1 yıl her neyse işte ama kestirip atmayalım ben seni geleceğimde istiyorum dedi.. Fakat kızlar bu konuşmadan 1 ay geçti ve ortak arkadaşın swarmından baktığımda hep bi kızla bi yerlerde check in yapmış.. Hep aynı kişi..Eğer sevgilisi falan olsa dahi bunu ilk bana söylemesi gerekmez mi.. Sizce ne düşünüyor olabilir kıskandırmak mı amacı yoksa hani zaten ara verdik bana karışamazsın tarzı bir düşünce mi ben bu durumun içinden çıkamadım.. Sizce ne yapmalıyım..