Ayrılık

Nvbianprincess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
180
98
Merhabalar iyi geceler
Bi erkek arkadaşım var 10 aydır falan beraberiz ilk başlarda iyi geliyordu bazı huyları vardı hoşuma gitmeyen ama kimse kusursuz değidlir diyordum neyse böyle 10 ay oldu şimdi iyice sevmediğim huyları çıktı bilmiyorum insanlar nelere göğüs geriyorlar ama olmayınca olmuyor özünde de iyi bir insan aslında ama 2-3 aydır ona karşı bi sevgi sözcüğü bile kullanmıyorum o hala devam ediyor
Çok sıkıyor beni ben asla sevmem herşeyime karışıyor internetin bi açılıyor bi kapanıyor neden,hiç böyle demezdin neden,şunu çok der oldun nedennn gibi
kafayı yiycem üniversiteye hazırlanıyorum ders çalışmam lazım temelimde zayıf her allahın günü soruyor bugün çıkalım mı çıkamam diyorum 1 saatte mi olmaz hiç mi olmaz 10 kere soruyor kızlar napıcam ayrılmayada kıyamıyorum ama böylede çok mutsuzum nolucak napıcam bi öneri verin lütfen teşekkür ederim okuduğunuz için

Madem bu kadar bıktınız ayrılın.
Madem değeri yok artık kıyamıyorum demek saçma olur.

Arkada o kalıcak o seviyor beni. Üzülecek falan bilmiyorum katı yürekli olamıyorum :KK43:

Onun da sizin için aynısını düşünmediği ne malum?

Her gün görüşmek istemesi sizi sevdiği anlamına gelmez ya da ayrılıktan hiç bahsetmemesi.

Kimse vazgeçilmez değildir.

Sevmediği halde birini hayatında tutmak ayrılınca üzülür diye ona kıyamamak değil...

Kendisini seven birinin ilgisinden vazgeçememek, bencillik etmektir.

Yani sizin şu an yaptığınız onu değil kendinizi düşünmek.

Eğer aksini iddia ediyorsanız da onu kendinden bıkmış birinden kurtarırsınız zaten, mesele kalmaz.

sınav daha önemli..çünkü geleceğini etkiliyor..aşkı biraz ertele..en azından diyebilirsin..sınavım var..yoğunum dersin..belliki bahane herşey..ısınamamışsın..baktın ki olmuyor..bırakırsın..

Onun da sizin için aynısını düşünmediği ne malum?

Her gün görüşmek istemesi sizi sevdiği anlamına gelmez ya da ayrılıktan hiç bahsetmemesi.

Kimse vazgeçilmez değildir.

Sevmediği halde birini hayatında tutmak ayrılınca üzülür diye ona kıyamamak değil...

Kendisini seven birinin ilgisinden vazgeçememek, bencillik etmektir.

Yani sizin şu an yaptığınız onu değil kendinizi düşünmek.

Eğer aksini iddia ediyorsanız da onu kendinden bıkmış birinden kurtarırsınız zaten, mesele kalmaz.
Bencillik etmiyorum gerçekten sadece onu düşünüyorum onun ilgisini falanda istemiyorum öylede birşey olmuyor zaten

Bencillik etmiyorum gerçekten sadece onu düşünüyorum onun ilgisini falanda istemiyorum öylede birşey olmuyor zaten

Öyle olmayan ne?

Yine dediğime geliyoruz işte.

Onu gerçekten düşünüyorsanız "ilgisini filan istemediğiniz" birini kendinizden kurtarırsınız.

Biri benim ilgimden sevgimden etkilenmediği halde beni düşündüğü için benden ayrılamadığını söylese...

Bunu en büyü hakaret sayardım, onun için de böyle bu.

Öyle olmayan ne?

Yine dediğime geliyoruz işte.

Onu gerçekten düşünüyorsanız "ilgisini filan istemediğiniz" birini kendinizden kurtarırsınız.

Biri benim ilgimden sevgimden etkilenmediği halde beni düşündüğü için benden ayrılamadığını söylese...

Bunu en büyü hakaret sayardım, onun için de böyle bu.
haklısınız ya gerçekten ama o biraz değişik biri buna rağmen ayrılmak lafını açmaz ben belli ettim bugün konuştum böyle böyle herşeyi anlattım yapabileceğim ne var diyor off :KK43:

Ya Allah askina zaten gunun birinde bitecek bir sey icin ne onu ne de kendini uzmeye deger mi? Eger kiyamiyorsan onun seninle sevgisiz bosa gececek zamanini harcayacagin icin uzul.

Seven insanlar dilenci degil, karsiliksiz bir sevgiye muhtac olacak kadar da aciz degil..

X