- 22 Temmuz 2015
- 12
- 2
- 41
- Konu Sahibi ceydanur198355
Sevgili arkadaşlar fikirlerinize öyle ihtiyacım var ki lütfen bana olumlu olumsuz fikirlerinizi yazar misiniz?32 yaşındayım öğretmenim 4 yıl önce kendi yaşımda bir öğretmenle çıkmaya başladım kendisi başlarda çok kıskanç baskıcı herseyime karışan biriydi arada küfür ederdi beni ailemle AVM ye bile gitsem kisitlardi çok sevdim herseyini kabul ettim ama 2.seneden sonra artık ben evlilik için adım atalım ben senin için kendimi eve kapattım ailemle kötü oldum sen de benim için bişeyler yap yuvamizi kuralım demeye başladım yaşım 33 oldu nerdeyse hiç hareket yok fedakarlık çok yaptım emek verdim ama o kılını kipirdatmadi ne ailesine ne çevresine sokmadi beni arada ufak ayrılıklar oldu ama yine görüştük artık dayanamıyor uykusuz kalıp herşeyi kafaya takmaya başladım ailemde madem görüşeceksin gelsinler istesinler dedi bu durumu ona defalarca izah ettim ama bana en az 100 kere ben sana umit vermedim veremem evlenmeyede isteğim yok ne zaman isterim bilmem ama cesaretin varsa ayrı benden dedi bende bayramın 3.gunu onu evlilik yoksa ben yokum diye terk ettim ve kabul etti bir daha ne aradı ne sordu senin ortadan kaybolman umurumda bile değil dedi ve beni aramadi bir daha ne yapmalıyım bu nasıl sevgi 4 yilim bu yaşta heba oldu bana yardımcı olurmusunuz fikir vererek