ayrılık

cikoj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
11
0
29
Merhaba arkadaslar cok seviyorum unutamadim halen onu ilk cıktıgim gibi biseydi herseyimi onunla yasadim ve aradan 2 ay gecti ne aradi ne sordu cok ozledim ben onu napicam yardim edin bana

sihirli aynayı açalım da sorunu öğrenip yardımcı olalım
çok özlediysen ara deriz bu mesaja ancak
sorunu niye ayrıldığınızı yaşlarınızı yazsanıza
kafayı yicem yahu

Merhaba arkadaslar cok seviyorum unutamadim halen onu ilk cıktıgim gibi biseydi herseyimi onunla yasadim ve aradan 2 ay gecti ne aradi ne sordu cok ozledim ben onu napicam yardim edin bana

Ne yapıyorsan yap ama o kişi unutmadan sakın biriyle evleniyim deme

Yengem numarasini gizli gizli almis aramis cocugu ondan ayrilicaksin demis sevmedigini iddia ediyodu yengem oyuzden yapmis bu arada20 yasindayim
Yengeye bak. Yengenize ne oluyor ki keşke biraz daha açsanız şu konuyu.

Oda dog
Yok yerinde olsam o 2 ayi geride birakip onu düşünmemek için elimden geleni yapardim giden dakikanin bile telafisi yok unutma. Zamani durduramiyoruz

Hayat senin hayatın...
u
Onu cok seviyorum unutamiyorum ki cok haklisin ama

Unutamiyorum ki zaten ayirdilar bizi

Evlenmeden ilişkiye girmenin şöyle sakıncalı tehlikeli bir yönü var kadın ilk ilişki yaşadığı erkeği unutamaz ve hayatı boyunca sıkıntı yaşayabilir.

Günah yönü zaten söylememe bile gerek yok

20 yasindaysaniz yengenize laf dusmuyor. Arkadasiniz neden yengenizin sozuyle hareket ediyor
egerki ikinizde de bir sorun yoksa ve karsilikli bu iliskiyi istiyorsaniz tekrar iletisime gecebilirsiniz. Siz once arayabilirsiniz bence

Uzunca yaziyim 3 ay ciktik bununla iyisiyle kotusuyle herseyi onunla yasadim ve bu yasadiklarimi yengemde bldigi icin bigun numrayi aliyo ve arkadasyla ariyolar bu kizdan ayril sevsen oyle syler yapmzdin filan bide tabi aramzda 3 yas var kucuk bnden bununda etksiyle aradi

X