ayrılık...

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
İyi akşamlar.
6 aylık ilişkim bugün bitti.Çok güzel geçen 6 ayı bana en iyi gelen insanla uğurladım.
Çok çok üzgünüm.
Dün akşam erkek arkadaşım bir işini halletmek için dışarı çıkacaktı bende onun evinde onu bekleyecektim.
İnternetten birşeye bakmak için laptobunu açtım.Biliyorum çok kızacaksınız bana saygısız bile diyeceksiniz ama bir hata yaparak geçmişine baktım.Ve facebookta defalarca kız aradığını gördüm.Bazen peşpeşe 5 kıza bakmış.
Bazılarıyla ortak arkadaşları var,bazılarıyla ise yok. Beynimden vurulmuşa döndüm.Defalarca birilerine bakılmış.
Ağladım,ağladım.Tam evden çıkacakken o geldi.Ne oldu hayatım dedi,ben de ben senin hayatın değilim dedim sesimi yükselterek.Ve ona gördüğüm şeyleri söyledim.Otur konuşalım dedi,neden dedim neden bunu yaptın dedim.
Ben geçmişte güvensizliklerle dolu şeyler yaşadım tam dedim böylesine güzel,ahlaklı bir insan buldum güveneyim,başımı omzuna yaslayayım dedim ama böyle oldu kızlar.
Belkide dramatize ediyorum,belki de ne var baktıysa güvenmiyor musun diyeceksiniz ama ben bu konularda çok çok hassasım.Ve ona dedim.Bak dedim,başkalarına baksan art niyetsiz olarak bu bile beni üzer dedim.Defalarca dedim hemde.
Baktığı insanlar öyle çok dikkat çekici tipler de değildi.Sıradan insanlardı.
Ben bu kadar hassasken defalarca yapması...
Biraz sakinleşince açtım tek tek sordum bazıları ablasının arkadaşları ama bazılarının adını sorduğumda ilk defa duyuyorum diyor,neden baktığımda hatırlamıyorum diyor.
İnsan hatırlamayacağı şeylere bakarken düşünmez mi hiç karşısındakini..
Yeminler etti art niyetli bakmadım diye. Geceleri ben ondan mesaj beklerken yapmış hepsini.
Ben ona güveniyordum gizlisi saklısı da yoktu hiç benden.Ama böyle bir şeyi ondan beklemezdim.Bekledim inandırsın kendisini diye,çok istedim çabasını görmeyi..Karşımda bu kadar üzülen insandan beklediğim çabayı göremedim.
Bugün son kez konuştuk.
Dedim ki;
Ben ne dersem beni anlamayacağını biliyorum.Beni bugün değil,yarın değil belki bir ay değil ama zamanı geldiğinde anlayacaksın.Kalmam için sebep vermediğine,çaba göstermedigine pişman olacaksın.Ben bunu senden beklemiyorum ama çok pişman olacaksın dedim

Belki sizin için bir sebep değildir ama ben bu kadar hassas bir insanken bunu yapması çok koydu.Daha da kötüsü diyemedi gidemezsin,bir daha asla olmayacaK kendime inandıracağım diyemedi.

Helalleştik,iyi dileklerde bulunduk.Allaha emanet ettik ve ayrıldık.
Evet çok ayıptı yaptığım evet çok yanlıştı ama bunu bilmeliydim.Ben ona asla bunu yapamazdım.Korkardım çünkü onu kaybetmekten.
Sanırım bunu affedemem.
Sizce doğru olanı mı yaptım ayrılarak.Şuan yaptığımı haklı görüyorum ama ileride pişman olmaktan da korkuyorum

Doğru mu yaptığınız bilmem zaman gösterir ama bir daha barışırsanız eskisi gibi olmayacak hiçbir şey onu bilirim.Ne siz ona güveneceksiniz ne de o size eskisi kadar rahat olacak,hep bir şeyleri saklama ihtiyacı duyacak vs vs vs

Evli adamlar internet üzerinden kimleri görüp merak edip defalarca bakıyor da erkek arkadaşınızın bakmış olması o kadar ki normal Bazı yorumlara denk gelip merak edip bakmıştır.. Abartılı bir durum ve siz bu tutumunuzla maalesef ki defalarca ayrılık yaşarsınız Kusura bakmayın erkek arkadaşınız da sizin tutumunuzdan dolayı gitme kal dememiştir..

Cok abartmissin. Herkes birilerine bakıyor Facebook ta. Adamı bir cam fanusa koy kapat bari

Siz hic mi bakmiyorsunuz baskalarinin face sayfalarina?
Ama zaten bagimlilik sendrmu belirtleri bunlar eninde sonunda bir yerden koopacakmis.
Siz kendinizi yetistirinceye kadar boyle devam edecek.

Darılmayın ama şaka gibi, bu kadar abartmış olamazsınız. 6 aylık bi ilişki ancak yoluna girecektir yeni yeni bağlanma aşamasına geçilecek derin sevgi oluşacaktır, siz o süreci bölmüşsünüz bana göre. Muhtemelen o da düşünüp uygun olmadığınıza karar verdiği için ısrarcı olmamıştır.Neticede içinizde böyle bir ruh varken de yapabile eğiniz en doğru şeyi yapmışsınız yoksa kendi kendinizi yerdiniz. Hayırlısı olsun...

Bir iki vakte geri doner bu adam. Sakin ha kararindan donme emin ol geyette bilincli bir sekilde aratmistir bu bile bir aldatma bana gore sen nden bir erkeği aratmiyosun ? Demekki sorun onda

Bende arada birilerini merak edip facebooktan bakıyorum. Ay şu nolmuş acaba bu nolmuş diye. Lisedeki havalı çocuklar ne hale gelmişler Nolcak yani insanız yau. İyi yapmışsın ayrılmakla yazık adamın beynini yerdin kendini de helak ederdin

Güven sorunu zor.Ama benden sana tavsiye bu kadar abartma.Faceden birilerine bakmış olması ayrılmak için bi neden değil sen güvenmiyomuşsun bence bunu da görünce tam olmuş yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…