- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 1.220
- Puanlar
- 48
hiç önemli değil.Şu an işteyim ve bir yandan tanımadığım insanların hakaretlerine maruz kalıyorum kusura bakmayın hatlar karıştı sanırım yanlış yere yazdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç önemli değil.Şu an işteyim ve bir yandan tanımadığım insanların hakaretlerine maruz kalıyorum kusura bakmayın hatlar karıştı sanırım yanlış yere yazdım
Sizin yaşanmışlıklarınız beni ilgilendirmiyor. Neden benim konumun altına kendi dramlarınızı yazıyorsunuz? Ben kimseyle bir şey yarıştırmıyorum. Kimseye hakaret de etmedim. Siz yemin ederim ki normal değilsiniz. Gülün geçin yine alaya alın. Allah tez vakitte sorsun.O kadar haklısın ki o kadar haklısın ki . Ben de annem de dayak yemedik ama ağır psikolojik şiddete maruz kaldık aile tarafından toplum tarafından. 5 kuruş nafaka almadan 1 kuruş para almadan kendi maaşı ile aslan gibi beni büyüttü okuttu. Hayatını bana harcadı . Bu kadına ölünce küfür ettireceğim ha elin yabancılarına ? Konu sahibi sevgilisine narsist diyeceğine önce kendi hatalarını bir düşünsün. Buradakilere efeleneceğine, mezara gidip af dilesin anacığından. Cidden çok sinirlendirici ve üzücü bir konu![]()
Seni hayatımdan çıkarırdım. Sebebini de söyleyeyim. Anasına o lafları ettirip savunamayan arkadaş, benim zor durumumda arkamda bir saniye durmaz diye düşünürüm.Kuzum daha fazlasını da biliyorsun yaşadıklarımızın.
Şimdi anama küfretse eşim ve affetseydim bana ne derdin ?
Ekonomik özgürlüğüm var ve yapımı da az çok biliyorsun.
Ben eğer annemi savunmadıysam, eğer misliyle ona karşılık vermediysem Allah da bu iftiranızı sizden çıkartsın ben artık ne diyeyim. Yeter! En Erdemli en cool en karakterli kadınlar sizsiniz. Anladık! Yeter konumu rahat bırakın! Gidin kendi aranızda kurduğunuz o küçük grupla ego tatmini yapın yapın durun.Seni hayatımdan çıkarırdım. Sebebini de söyleyeyim. Anasına o lafları ettirip savunamayan arkadaş, benim zor durumumda arkamda bir saniye durmaz diye düşünürüm.
Tek yorum yapmayacağım artık sana. Beddualarını yönetime şikayet ettim. Onlar gerekeni yapar. Bazı konulara ne hali varsa görsün demek gerekiyormuş . İyi günler.Sizin yaşanmışlıklarınız beni ilgilendirmiyor. Neden benim konumun altına kendi dramlarınızı yazıyorsunuz? Ben kimseyle bir şey yarıştırmıyorum. Kimseye hakaret de etmedim. Siz yemin ederim ki normal değilsiniz. Gülün geçin yine alaya alın. Allah tez vakitte sorsun.
Kimse iftira atmıyor . Konunun başına gidin. Adamla barıştım diye yazan sizsiniz . İyi günler.Ben eğer annemi savunmadıysam, eğer misliyle ona karşılık vermediysem Allah da bu iftiranızı sizden çıkartsın ben artık ne diyeyim. Yeter! En Erdemli en cool en karakterli kadınlar sizsiniz. Anladık! Yeter konumu rahat bırakın! Gidin kendi aranızda kurduğunuz o küçük grupla ego tatmini yapın yapın durun.
Engellemek dışında bir şey yapamamışsınız, üstüne haber yollamış beni rahatsız etmesin diye. Siz tam olarak nasıl misliyle karşılık verdiniz? Ne yaptınız? Ne dediniz? Oralar yok. Anca misliylen karşılık verdim. Adama ağız dolusu beddua edemiyorsunuz daha, misliylen karşılık vermiş baksen.Ben eğer annemi savunmadıysam, eğer misliyle ona karşılık vermediysem Allah da bu iftiranızı sizden çıkartsın ben artık ne diyeyim. Yeter! En Erdemli en cool en karakterli kadınlar sizsiniz. Anladık! Yeter konumu rahat bırakın! Gidin kendi aranızda kurduğunuz o küçük grupla ego tatmini yapın yapın durun.
Tek yorum yapmayacağım artık sana. Beddualarını yönetime şikayet ettim. Onlar gerekeni yapar. Bazı konulara ne hali varsa görsün demek gerekiyormuş . İyi günler.![]()
Tek yorum yapmayacağım artık sana. Beddualarını yönetime şikayet ettim. Onlar gerekeni yapar. Bazı konulara ne hali varsa görsün demek gerekiyormuş . İyi günler.![]()
Susar mısınız? Lütfen konumla ilgili yorum yapmayınEngellemek dışında bir şey yapamamışsınız, üstüne haber yollamış beni rahatsız etmesin diye. Siz tam olarak nasıl misliyle karşılık verdiniz? Ne yaptınız? Ne dediniz? Oralar yok. Anca misliylen karşılık verdim. Adama ağız dolusu beddua edemiyorsunuz daha, misliylen karşılık vermiş baksen.
Bunları biz mi yazdık katip? Anneye ağır küfürlerden sonra da görüşmüş hatta anasının mezarına götürmüş . Kim iftira atıyor acaba?Engellemek dışında bir şey yapamamışsınız, üstüne haber yollamış beni rahatsız etmesin diye. Siz tam olarak nasıl misliyle karşılık verdiniz? Ne yaptınız? Ne dediniz? Oralar yok. Anca misliylen karşılık verdim. Adama ağız dolusu beddua edemiyorsunuz daha, misliylen karşılık vermiş baksen.
Önce şunu kabul edin, siz değil o bitirmiş. İstediği zaman da gelip devam ettirecek. Aranızda her ne varsa orda sizin fikirleriniz, istekleriniz yok. Hepsini bir evlilik umuduna vermişsiniz gitmiş. O yüzden boşverin gitsin.Ben adamlıktan nasibini almamış o insanla birlikte olduğumu mu söyledim! Birlikte mi olacağım dedim. O son küfüründen hemen sonra ben bitirdim zaten. Ama kendisi kaç gece kapıma geldi babam evdeyken zile bastı durdu. Babandan kimseden korkum yok diye zorla indirdi. Konu polise mi taşınsaydı, karakolluk mu olsaydım? Hattımı değiştirdim, iş yerimi değiştirdim. Siz ne saçmalıyorsunuz ya??
Geçecek, ömür boyu böyle hissetmeyeceksin, Allah kurtarmış seni, şükür namazı kıl sadaka ver, sen değerlisin ne kadar çok şey basarmişsın bir pisliği mi unutamayacaksinNereden başlasam bilmiyorum gerçekten tamamen bitik durumdayım. O kadar utanıyorum ki kendi acizliğimden. Defalarca kez burada konu açmıştım. Her tamam bitti dediğimde yine başaramadım.
Ben 32 yaşında kendi ayakları üzerinde duran, mesleği olan bir kadınım. Kendimi bildim bileli çok zor bir hayatım oldu. Annemin kaybı, hayatımın bir döneminde ciddi maddi zorluklar, babayla yaşanan iletişim sorunları ve soğukluk, hiçbir zaman baba/kız ilişkisi kuramama, tek çocuk olmak vs
Tüm bu sıkıntılara rağmen zorluklara göğüs gererek kendimi belli bir noktaya getirdim. Şu an maddi olarak kimseye muhtaç değilim.
Ancak gelgelelim ki problem, özel hayatımın tam bir fecaat olması.
Nereden nasıl başlayacağımı inanın bilmiyorum.
Üniversiteden beri tanıştığım bir insan vardı... Hatta aramızda duygusal bir şeyler de geçmişti vaktinde.
Ama o hiçbir zaman bir ilişki istemedi. Bana kıymet verdiğini hatta beni sevdiğini söyledi
Birlikte vakit geçirdik, uzun uzun sohbetler ettik, birbirimizi tanıdık. Ancak bu insan hiçbir zaman bir ilişki yaşamaya yanaşmadı. Bana değer verdiğini, beni sevdiğini ama evlilik için uygun olmadığımızı söyledi durdu.
Ben biraz baskın bir insanım, kimseye eyvallahım yoktur, haksızlığa uğrarsam sonuna kadar hakkımı ararım. Biraz da fevriyim. Genelde bunları bahane etti. Ben de tamam o halde iletişim kurmanın manası yok dedim. Ve hayatımdan çıkardım onu. Bu arada kendisi de çok baskın birisi.
Ancak aradan 1 sene geçtikten sonra kendisi bana sosyal medyadan ulaşıp beni unutamadığını ve denemek istediğini söyledi. Ne olduysa bundan sonra başladı. 1 sene sonra görüştük ve ilk görüşmede yazmakla hata ettim sanırım dedi.
Sebep de benim ona biraz sert tepki vermiş olmam. Her neyse bugünden sonra biz birbirimizle çok büyük kavgalar etmeye başladık. Ve bana yok olmaz demeye başladı.
Kavgalarımızın sebebi de genelde çok sivri dilli olması, eleştirmesi, mükemmeliyetçilik takıntısı ve benim haliyle kendimi savunmam, kendimi ezdirmemem.
Neyse bu beni ne bıraktı ne de bir ilişki yaşadı. Her defasında istemiyorum dedim kapıma geldi, yalvardı yakardı. Ben de maalesef ki görüştüm ama bu görüşmeler onun açısından sadece vakit geçirmek içindi, bir müddet böyle git gel yaşandı. Ben annemi kaybettiğim için duygusal olarak boşluktaydım ve suçumu kabul ediyorum onunla her istediğinde buluştum . Hatta ilişki yaşayalım dediğim bile oldu. Ama kendisi yanaşmadı.
En son ben tamamen insiyatif aldım ve her yerden engelledim, iletişimi kestim. ve daha sonra hayatıma başkası girdi, ancak onunla da 2 senelik bir ilişkiden sonra işler yolunda gitmedi ve ayrıldık.
Ve tam 2 sene sonra bu bahsettiğim insanla yeniden iletişim kurduk. Nasıl oldu bilmiyorum ama benimle artık evlenmek istediğini aslında beni hep sevdiğini ancak boşanmaktan korktuğu için, karakter olarak anlaşamadığımız için cesaret edemediğini söyledi.
Netice olarak biz seneler sonra bir ilişkiye başladık. Ama üzerinden biraz zaman geçince (Kendisi bana hep muhafazakar bir profil çizmesine rağmen) öğrendim ki Hpv kapmış bu konuşmadığımız 2 senelik süreçte. Tek seferlikti dedi. Pişmanım dedi. Ağladı neredeyse karşımda.
Haftalarca kendime gelemedim. Ama benim de geçmişte ilişkim olduğu için onu yargılamak istemedim. Sonuçta ben hayatında yoktum o dönem. Ve ben bunu sineye çektim.
Dr kontrollerini yaptırmasını, dikkat etmesini söyledim.
Ancak benim bu fedakarlığıma rağmen kendisi ilişki içinde beni hep eleştirmeye yargılamaya başladı. Kıyafetimden, makyajıma kadar her şeyimi eleştirdi kusur buldu çok büyük kavgalar yaşandı. Ben yok artık böyle olmayacak dedim ve tamamen bu kangreni kesip atmak istedim. Günlerce aradı mesajlar attı kapıma geldi yalvardı. Maalesef her defasında inandım.Ama bu kavga ayrıl barış döngüsü bitmedi.
Bütün bunlara rağmen kendisi bazı konularda iyi özelliklere de sahipti bana karşı cömertti, zor anımda koşar gelirdi beni dinlerdi ilgilenirdi.
Ama iş ilişki yaşamaya gelince hep bir kusur bulurdu. Ve sonrasında kavgalar yaşanırdı. Bu arada kendisi avukat ve başak burcu inanılmaz manipülatif biri.
Bana hep kendimi düzeltmem gerektiğini söylerdi düzelirsem evleneceğini söylerdi. Yani tüm sorumluluğu bana yıkardı.
Ama en ufak bir tartışmada çok pis küfürler ederdi. Bir kavgada ölmüş anneme o…. Bile dedi. Ben annemi kanserden kaybettim bana yine aynı kavgada annen o…. Olduğu için kanser olmuş Allah belasını vermiş dedi.
Ben neye uğradığımı şaşırdım ancak sonra yine çiçekler, özürler, ağladı karşımda sinirden canını yakmak istedim. Ben böyle ş.refsiz biri değilim senin annen çok değerli dedi.
Ben bir a.ptal olduğum için yine affettim ama içim hiçbir zaman almadı. Fakat hayatımın hatasını yaptım onu annemin mezarına götürdüm bayramda hatta başında yasin okudu.
Ama en son kavgada bana sende şeref olsa annene o… diyen birini onun mezarına götürmezdin dedi. Ben tabii ki her yerden engelledim sonra bana bir arkadaşım üzerinden bitti artık ona dair ümidim yok beni rahatsız etmesin dedi zaten ben asla istemiyorum ama sorun şu ki bu adam yıllarca hep benim karşıma çıktı, bitti dedi geri geldi, küfürler etti yine geldi. Beni adeta esir etti.
Tam hayatıma bakarken yalvardı yakardı. Bırakmadı. Defalarca bitirdiğimi bilirim.
Sonuç olarak, bu süreçlerde iki farklı psikiyatra gittim. İlk doktorum narsist olduğunu söyledi. Şu an halihazırda iki antidepresan kullanıyorum ama yine de çok kötüyüm.
Biliyorum anlatamadım. İfade edemedim. Okuduğunuzda bu neydi şimdi böyle diyeceksiniz. Ama her şeyi tüm detaylarıyla yazamadım. İnanın ki çok utanıyorum. Ben hayatımda çok zor şeyler yaşadım. Belki yalnızlıktan belki duygusal boşluktan beni kendine oyuncak etti. 32 yaşındayım ve yaşanan her şeyin ağırlığı altında eziliyorum.
Ne olur bana bir şey diyin. Kalbim, ruhum çok acıyor. Ben nasıl devam edeceğim…
tanışmış oluruz bu vesileyleBekliyorum fake profilimle kahve içerek
Eki Görüntüle 3728489
biz seni ifşa edicez aç o davayı avkat hanım.Ben kimseyi afişe etmedim sen rahat ol.