• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılıkk ustune olanlar pısmanlıklar alınan dersler

rockxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
1.520
915
163
arkadaslar ayrılmıstık ardından bana ıyı gelsın dıye tatıle cıktım sevgılımın ıstemedıgı ınsanlarla arkadaslarımla gorustum bunların ıcınde benden hoslanan bırıde vardı.
ıs basvurusunda bulundum neyse arama senı sevıyorum sana olurum dıyen ayrıldıgım o adam don artık gerı gel..
cok ozlemıs benı ya.bende dondum bız sevgılıyız sanıyorum o da bana ınat kızların sosyal medyada fotolarını begenmıs vs sonra anladım
neyse o kızları sıldı vs bu
ee bulusma gunu geldı cattı ozlem bıtcek bulusucaz ayrıymısız sevıyorum gel dıyen ıse gıtmenı ıstemıyorumlar o kısıyle bunla gorusme dıyen ınsan yıne eskı duzey devamken aytıymısız bulusunca evde bulustuk yakınlasma tam olarak omasada guvendım ya ben sevıyo evlencez ya ve elkremı olmuyo dedı ee ne o zaman bu sınırlerım bosaldı agladım.aldım cantamı cıkıcam evden.
hayır dedı sarıldı tekrar en bastan baslayalım senı sevıyorum tamam mı sorusuna kırgında olsam tamam dedım ve aksamına kac oldu saat arama yok aradım ıcıyomus neyse sevıyomus ya agladı bende uzuldum ardından uzdugum ıcın ozur dıledım yaptıklarıma sevdıgımı soyledım ve bıttı dedı sabaha kadar agladım benı tatılden cagırdı andan ıtıbaren her gun aglattı ama en cok uzen yaralayan buydu.aklım yokmuydu gıttım ben ayrılık konusması olur dıye gıttım hıc bısey olmamıs gıbı ozledıgını soyluyodu kı barıstık sandım cok kırgınım cok pısmanım allaha havale ettım benım derdım ıcımde kendıme kızıyorum bu surec zor enayı yerıne konmak o kadar doldum kı bıyere bırıne soylemek ıstedım :(

Nerden buldunuz bu dengesizi? Sizin de dengelerinizi alt üst etmiş belli...

Hayır, ayrıldınız tatile gidiyorsunuz, sonra o bir açıklama yapacak diye tatili yarıda bırakıp geri dönüyorsunuz. Hem ayrılan o, hem ayağına çağıran o. Onu'da geçtim, açıklaması bekleyemez miymiş?

Boşver, daha da uzatıp sizi oyalamasındansa böyle tam bitti iyi oldu diye sevin.

Nerden buldunuz bu dengesizi? Sizin de dengelerinizi alt üst etmiş belli...

Hayır, ayrıldınız tatile gidiyorsunuz, sonra o bir açıklama yapacak diye tatili yarıda bırakıp geri dönüyorsunuz. Hem ayrılan o, hem ayağına çağıran o. Onu'da geçtim, açıklaması bekleyemez miymiş?

Boşver, daha da uzatıp sizi oyalamasındansa böyle tam bitti iyi oldu diye sevin.
kımın ahını aldım dedım.
evet dengesızı sardım basıma oyle pısmanım kı

ha en son bıttı artık allaha havale ettım ardından keske evlenseydım bı cocugumuz olsaydı delı yanı tek kelımeyle cok ıncındım :(

Back
X