Ayrılıkla nasıl başa çıktınız?

Zaten haftada bi iki boşluğum vardı onu da onla geçiriyordum .arkadaşlarım da başka şehirlerde . İyice yalnız hissetmeye başladım o yüzden
Anladım kötü gününde insan yanında birini arıyor sende ona göre hareket et arkadaşlarına yarın bigün onlarda ayrılabilir
kafanı oyalayacak birşeyler bulmaya çalışmaktan başka çaren görünmüyor
Yazdıkça rahatlıyorsan biz burdayız

Anladım kötü gününde insan yanında birini arıyor sende ona göre hareket et arkadaşlarına yarın bigün onlarda ayrılabilir
kafanı oyalayacak birşeyler bulmaya çalışmaktan başka çaren görünmüyor
Yazdıkça rahatlıyorsan biz burdayız
Ya çok teşekkür ederim .yoğun bir çalışma hayatım olduğu için daha kolay atlatabiliyorum bana tek katkısı iş hayatının 😁

2 yıllık ilişkimi geçen yaz bitirdim. Pek kavga eden vs değildik. Ama ilgisizdi bitti. Görünüşte sorun olmasa da eminim vardır bir şeyler ki bitti. Valla can ciğer dediğim kimseden de yardım görmedim. Telefon dahi açmadılar ne kadar üzgün olduğumu bilseler de. Ne diyeyim. Gittim tek başıma bir otelde kafamı dinledim 5 gün. Ailemin yanında ağlamam. Geldim ne varsa hatırlatacak gözümün önünden kaldırdım attım. Fotoları sildim. Her yerden sildim. Tek geldik tek gideceğiz. Hayat kendine yetmeyi öğretiyor. Bu siteden görmesem de dost dediğim biri ile dertleştim. Sağolsun iyi ki var. Zamanla geçiyor. Alışıyorsunuz. Neden bittiğini de görüyorsunuz? Başkalarına takılmayın. Herkesin kendi dünyası. Yazın buraya atın eleminizi kederinizi. Sizi dinleyen anlayan çok kişi çıkacaktır.

2 yıllık ilişkimi geçen yaz bitirdim. Pek kavga eden vs değildik. Ama ilgisizdi bitti. Görünüşte sorun olmasa da eminim vardır bir şeyler ki bitti. Valla can ciğer dediğim kimseden de yardım görmedim. Telefon dahi açmadılar ne kadar üzgün olduğumu bilseler de. Ne diyeyim. Gittim tek başıma bir otelde kafamı dinledim 5 gün. Ailemin yanında ağlamam. Geldim ne varsa hatırlatacak gözümün önünden kaldırdım attım. Fotoları sildim. Her yerden sildim. Tek geldik tek gideceğiz. Hayat kendine yetmeyi öğretiyor. Bu siteden görmesem de dost dediğim biri ile dertleştim. Sağolsun iyi ki var. Zamanla geçiyor. Alışıyorsunuz. Neden bittiğini de görüyorsunuz? Başkalarına takılmayın. Herkesin kendi dünyası. Yazın buraya atın eleminizi kederinizi. Sizi dinleyen anlayan çok kişi çıkacaktır.
Çok sağolun desteğiniz için :)Beklenti çok kötü bir şey ya .kendime yetebilmeyi öğrenmeliyim bu süreç onu da öğretti bana

Tamamen stalklamayı bırakacaksınız. Ölse duymayacak haberiniz olmayacak şekilde bağları kopartın. Gerisi de zaman. bir ay olmuş zaten 2 3 aya daha az hatırlar zamanlar silinip gider merak etmeyin. Herkes aynı yollardan geçiyor

Ben ikili ilişkide ki konular değil sadece herhangi bir konuda bile ben anlatırken boş boş dinlemek için dinlediğini anlarsam bile asla o kişinin anlattığı hiçbir şeyi dinlemem. Zaten herkese herşeyini anlatan biri değilim artık zamanında çok yaptım şuan 2 kişi dışında kimseye anlatmam. Sadece gezip tozmak için konuşuyorum o kadar ilerisi olamaz. Çünkü şunu anladım sen mutsuz olduğun bir anı anlatıyorsun aslında dertleşmek bir çözüm yolu bulmak veya yanında destekçi olması için ama bakıyorsun yanında ah vah tüh deyip arkandan neler konuşur veya içten içe sevinir. Çok eskiden karşılaştım bunlarla fazlasıyla bu yüzden dostunuda düşmanıda bu zor günlerde çok iyi tanırsın. Kısacası senin dostun değiller ve arana ciddi anlamda mesafe koy sadece gezip tozmak için kullan onları. Onlar sana birşey anlatırken sana ne yaptılarsa aynısını yap.

Bu konu insanlari sikar ama guzel seyler anlatman lazim bendede mesela sey var hicbir sikintimi kimseyle paylasamiyorum
Ay bunu diyen sen misin ? Sürekli biri olacak mı, birisi , sevgilimin vs diye aynı konu üzerinde günde 23373636 defa konu açan sen mi söylüyorsun yaptığın ve söylediğinle çok çelişiyorsun 😂😂😂😂

Ateş düştüğü yeri yakar canım bu iş böyledir.
Maalesef böyle hayat.
Ama şöyle de bir şey var sürekli anlatırsan bunları o kişiyi unutamazsın.
Ayrılmışsın artık bence kendine bile hatırlatma .
Düşünmemeye çalış .
Sürekli anlatıp konuşursan zaten o kişiyle bağın devam eder.

Back
X