• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversite yıllarımda başıma gelen korkunç olay

Şükür canım şükür hep şükür

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu biraz çetrefilli olsa da gerçektir. Hesap onaylanmıştır, bilginize

yazıyı da biraz elledim.

Son düzenleme:
Normalde atmayicaktim ama kanitlamam lazım diye atmak istedim geri kalanları da var ama çoğunu sildim bunlari da Google fotoğrafta bulmuştum

Eklentiler

• IMG_20250930_181006_678.webp
    IMG_20250930_181006_678.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 90
Üniversiteyi hangi şehirde okuduğumu söylemek istemiyorum ama KYK yurdunda kalıyordum. Çok şükür artık mezun oldum. Anlatacağım olay geçen yıl yaşandı.

Yurdumuzda 6 kişilik odalar vardı. Odaya ilk yerleştiğimde tek başımaydım. Daha sonra 5 kişi geldi, hepsi birbirleriyle oldukça iyi anlaşıyordu. Nereden geldiğimi, hangi sınıfta olduğumu sordular. Biraz sohbet ettik, uyum sağladık gibi görünüyordu.

Ertesi gün okula gitmek için hazırlandım. Ben ek tercihle yerleşmiştim. Sınıfa girdiğimde herkes birbirini tanıyordu, aralarında iyi bir ortam vardı. Ben tek başıma dersin başlamasını beklerken yanımda oturan bir kızla tanıştım. İsmi Eda olsun.

Eda’nın saçları kısaydı. Ben kimsenin hayatına karışmam ama ilk anda lezbiyen olabileceğini düşündüm. Sonra bana kanser olduğunu ve saçlarını bu yüzden kestirdiğini söyledi. Çok üzüldüm. “İyi biriyse neden arkadaş olmayayım?” diye düşündüm ve onunla yakınlaştım.

Eda’yı herkes dışlıyordu, ben ise yanında durdum. Bir süre neredeyse her yere birlikte gitmeye başladık. Fakat zamanla bana gereğinden fazla yakın davranmaya başladı. Ben uzaklaştıkça o daha çok yaklaşmaya çalışıyordu. Telefonumu alıp erkekleri engelliyor, sevgilim olduğunda da “bu çocuk şöyle kötü, böyle kötü” diyerek ilişkimi bozuyordu. Ondan şüphelenmeye başladım ve geri çekildim. Derslere tek başıma gidiyor, mesajlarına cevap vermiyordum.

Bunun üzerine odama gelmeye başladı. Zaten oda arkadaşlarım hakkımda dedikodu yapıyordu. Bir gün bana “Bu eteği çıkar, etek giymeyeceksin.” diyerek kıyafetlerime karıştı. Çok şaşırdım ve ağlamaya başladım. Odadakiler konuşmalarımızı duyuyordu. “Ben seninle konuşmak istemiyorum, neden zorluyorsun?” dedim. Sonunda odadan çıktı.

Oda arkadaşlarım yanıma gelip beni sakinleştirdi. Onlara her şeyi anlattım: Kızın kanser olduğunu, aramızda bir ilişki olmadığını... Bana su getirdiler, yanımda durdular. Daha sonra sınıftan başka bir kızla tanışmamı sağladılar, onunla derslere gitmeye başladım.

Ama Eda bu defa SMS atmaya başladı. “Beni aldattın, seni affetmeyeceğim. Çok mutlu bir ilişkimiz vardı, neden böyle yaptın? Seni seviyorum sevgilim.” diye yazıyordu. Ben sürekli engelliyordum ama o her yerden yazmaya devam etti: Instagram, WhatsApp, TikTok… Hatta IBAN üzerinden bile mesaj gönderdi. Sonunda banka hesabımı bile kapatmak zorunda kaldım.

Durumu memura ve güvenlik görevlilerine bildirdim. Uzun bir süre sonra yazmayı bıraktı.

Yaşadıklarım gerçekten çok zor ve korkutucuydu. Çok şükür atlattım, KPSS’yi kazanıp memur oldum. Ama hâlâ insanlara güvenmekte zorlanıyorum. Arkadaş edinmek, evime birini davet etmek ya da başkasının evine gitmek bana hâlâ korkutucu geliyor.
Üye olurken forumu nereden duydunuz kısmı yapıp tiktok yazanları otomatik banlayın artık başka çözümü yok

Üniversiteyi hangi şehirde okuduğumu söylemek istemiyorum ama KYK yurdunda kalıyordum. Çok şükür artık mezun oldum. Anlatacağım olay geçen yıl yaşandı.

Yurdumuzda 6 kişilik odalar vardı. Odaya ilk yerleştiğimde tek başımaydım. Daha sonra 5 kişi geldi, hepsi birbirleriyle oldukça iyi anlaşıyordu. Nereden geldiğimi, hangi sınıfta olduğumu sordular. Biraz sohbet ettik, uyum sağladık gibi görünüyordu.

Ertesi gün okula gitmek için hazırlandım. Ben ek tercihle yerleşmiştim. Sınıfa girdiğimde herkes birbirini tanıyordu, aralarında iyi bir ortam vardı. Ben tek başıma dersin başlamasını beklerken yanımda oturan bir kızla tanıştım. İsmi Eda olsun.

Eda’nın saçları kısaydı. Ben kimsenin hayatına karışmam ama ilk anda lezbiyen olabileceğini düşündüm. Sonra bana kanser olduğunu ve saçlarını bu yüzden kestirdiğini söyledi. Çok üzüldüm. “İyi biriyse neden arkadaş olmayayım?” diye düşündüm ve onunla yakınlaştım.

Eda’yı herkes dışlıyordu, ben ise yanında durdum. Bir süre neredeyse her yere birlikte gitmeye başladık. Fakat zamanla bana gereğinden fazla yakın davranmaya başladı. Ben uzaklaştıkça o daha çok yaklaşmaya çalışıyordu. Telefonumu alıp erkekleri engelliyor, sevgilim olduğunda da “bu çocuk şöyle kötü, böyle kötü” diyerek ilişkimi bozuyordu. Ondan şüphelenmeye başladım ve geri çekildim. Derslere tek başıma gidiyor, mesajlarına cevap vermiyordum.

Bunun üzerine odama gelmeye başladı. Zaten oda arkadaşlarım hakkımda dedikodu yapıyordu. Bir gün bana “Bu eteği çıkar, etek giymeyeceksin.” diyerek kıyafetlerime karıştı. Çok şaşırdım ve ağlamaya başladım. Odadakiler konuşmalarımızı duyuyordu. “Ben seninle konuşmak istemiyorum, neden zorluyorsun?” dedim. Sonunda odadan çıktı.

Oda arkadaşlarım yanıma gelip beni sakinleştirdi. Onlara her şeyi anlattım: Kızın kanser olduğunu, aramızda bir ilişki olmadığını... Bana su getirdiler, yanımda durdular. Daha sonra sınıftan başka bir kızla tanışmamı sağladılar, onunla derslere gitmeye başladım.

Ama Eda bu defa SMS atmaya başladı. “Beni aldattın, seni affetmeyeceğim. Çok mutlu bir ilişkimiz vardı, neden böyle yaptın? Seni seviyorum sevgilim.” diye yazıyordu. Ben sürekli engelliyordum ama o her yerden yazmaya devam etti: Instagram, WhatsApp, TikTok… Hatta IBAN üzerinden bile mesaj gönderdi. Sonunda banka hesabımı bile kapatmak zorunda kaldım.

Durumu memura ve güvenlik görevlilerine bildirdim. Uzun bir süre sonra yazmayı bıraktı.

Yaşadıklarım gerçekten çok zor ve korkutucuydu. Çok şükür atlattım, KPSS’yi kazanıp memur oldum. Ama hâlâ insanlara güvenmekte zorlanıyorum. Arkadaş edinmek, evime birini davet etmek ya da başkasının evine gitmek bana hâlâ korkutucu geliyor.
Hoş şeyler yaşamamışssın ama bunu bu derecede kafaya takman normal değil dünyada her çeşit insan var ve ömrümüz boyunca yolumuz bu tip insanlarla illaki kesişecektir iyisiyle kötüsüyle seni etkilemiş olabilir ama geride kaldı çok kafana takma gül geç eğer çok ciddi anlamda problem yaşıyorsan da psikolog ile görüşmeni tavsiye ederim

Hoş şeyler yaşamamışssın ama bunu bu derecede kafaya takman normal değil dünyada her çeşit insan var ve ömrümüz boyunca yolumuz bu tip insanlarla illaki kesişecektir iyisiyle kötüsüyle seni etkilemiş olabilir ama geride kaldı çok kafana takma gül geç eğer çok ciddi anlamda problem yaşıyorsan da psikolog ile görüşmeni tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim çok şükür şuan yok ama geçmişi unutamıyorum evde tek basimayim aşırı korkuyorum bunun için psikolog seansı almayı düşünüyorum psikiyatriye gitmek istemiyorum ilaç kullanmak filan hiç istemiyorum

Hankı bölüm o bacım benim yeğen de okuyup çarçabuk atansın. Hem de 1 yıl okuyarak ve aynı zamanda kpss ye de çalışacak vakit bularak

Gercek ustu bir sey degil ki. Lezbiyen olduklarini gizleyip arkadas gibi yaklaşiyorlar. Bana da denk gelmisti ayni okuldan biri boyle arada karsilasiyorduk yemek yedigimiz yerde ve benden numarami isteyip "hep senin gibi yesil gozlu guzel bir arkadasim olsun istemistim" demisti. Asiri sacma sapan bir detay vererek ve hic bir kadin digerinin tipine gozune bakarak arkadaslik kurmak istemez. 🙄 Ordan çakmiştim o da boyle erkek hissi veren bir kizdi giyimiyle vs. Sonradan ogrendim dusundugum dogruymuş.
Gercekten takintili ve sikinti tipler olabiliyor.

ben ilk kykya gittiğimde beni ikinici sınıflarla dolu bir odaya verdiler odadaki tek birinci sınıf bendim ilk gittiğim haftadan iki tanesiyle konuşup arkadaş oldum ama bir yıldır tanıştıkları için çok yakın arkadaşlardı aralarına girdikçe ikisi birbirinin arkasından bana atıp tutmaya başlamıştı ama ben ikisinide çok seviyordum ve bunları onlara söylemiyordum bu olaylar bir süre böyle ilerledi ve sene sonuna doğru (arkadaşımın adı x olsun) x kendini iyice benden ve diğerinden uzaklaştırmaya başladı. sebebini anlamamıştım ve diğer arkadaşımda iyice beni kendine çekmeye ve x e karşı doldurmaya başlamıştı bende iyice x ten soğumuştum ve diğer arkadaşımla can ciğer olmuştuk iyice diğer arkadaşım mezun olucaktı ve ben x le kalıcaktım yaz boyuncada aynı şekilde x bizimle hiç iletişim kurmadı okul açıldı ikinci sınıf olmuştum odalarımız değişmişti bir gün x yanıma gelip artık dayanamadığını ve bana içini dökmek istediğini söyledi bende tabi dinlerim dedim başladı anlatmaya diğer arkadaşımı yatakta başka yakın arkadaşımız olan bir kızla bastığını ve o odaya girdiğinde hemen toparlandıklarını anlattı o andan sonra x ve diğeri bu konu hakkında hiç konuşmamışlar bir gün x diğerinin telefonundan bir video izlerken yukardan gelen bir bildirimde sevgili olduklarını tam kanıtlıyor. X bana anlattıkça ben şoklar geçirdim çünkü kaç gece eximi özlüyorum diye ağladı bu kız bana (exi erkek) ve sürekli konuştuğu erkekleri bana gösterir anlatırdı. onunla birlikte yatıp kalkarız biz o derece samimiyetimiz ve sevgilisi olan kızda benim bir başka yakın arkadaşım gelip bana anlatsalar bunu yadırgarım diye mi anlatmadılar bilmiyorum ama x in anlatımı sonrası hesaplarına baktım takipleşmiyorlardı ayrılmışlar belliydi ve diğer arkadaşımın bana duyguları olduğundan çok şüpheliyim artık ne yapacağımı bilmiyorum şöyle düşünün çok çok sevdiğiniz en yakın arkadaşınız bacınız sizi seviyor çıkmazdayım kızlar arkadaşlığımı bitirmem mi gerekiyor ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen
kafam karıştı ilginç bir tesadüf. Platformda yeni olduğum için yanılıyor olabilirim tecrübeli kk üyedaşlarım kafa karışıklığım ile ilgili destek olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Niye eksiler atılmış anlamadım. Çoğumuz kaç lezbiyen tanıdık ki. O kadar eğitim hayatıma rağmen tesadüfî tanıdım. Bir gezi turuna katıldım. Tek katıldım. Yanıma bir hanım arkadaş verdiler. Aynı mesleği yapıyormuşuz tabi. Yol boyunca hoşbeş ettik. Aynı odada kaldık. Sohbetimiz sarıyor diye ikinci tura da beraber katıldık. Anlattıkça detaylar verdikçe lezbiyen olduğunu anladım. Sevgilisi varmış tabi onu anlatıyordu. Anlattıkça yönelimini anladım. Beni taciz etmedi ama görüşmeyi de sürdürmedim. (Tercih meselesi). Sizin yaşadığınız travmayı anlayabiliyorum. Taciz bile insanı o biçim etkilerken bir de bunun hemcinsten gelmesi travma sebebi. Madem memursunuz paranız da var, destek alın.

Son düzenleme:
Butun lgbtqvsgshvs bireylerinden ozur dilerim ama artik ben de bir homofobigim. Homoseksuelligin ponpalandigi bir yerde yasamaya basladiktan sonra bu hale geldim. Onlardan hoslanmamak icin yeterince donem var. Gay’lik artik cok tehlikeli bir boyutta.

2023 girisliyim o zaman kusura bakmayın ben net yazmamisim ne kadar cahil insanlarsinzi hepsiniz ergenler dolmuş burası:D hadi erkek parası yemeye devam edin
Sen de lezbiyen parasi yemeye devam et sen ne terbiyesizsin be millet okulu bitirip kasiyerlik yapiyor sen salla salla ya ankarada dayin var torpilli sahte diplomalisin ya da hayal dünyanda yasiyorsun

Sen burdaki kadinlari issiz ev kadini mi zannettin bir sallansak kac avukat doktor ögretmen vs cikar karsina haaa onlar senin gibi sahte diplomali da degil yalniz hadsiz

Back
X