• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılıkla nasıl başedeceğim.

prenses006

Nirvana
Pro Üye
27 Ekim 2008
5.980
2.440
723
iki yıllık ilişkim perşembe günü bitti. rahat milyon kere ayrılıp tekrar barıştık. belki alışkanlıktı belki zaaf belki vazgeçememe, belki sevgi.. bilmiyorum.. ama ikimiz de istedik ayrılmayı. o ara verelim dedi, benim gururuma dokundu ara vermeyelim ayrılalım dedim. ayrıldığım kişiyle aynı işyerindeyiz. iki seneyi anlatamayacağım tabiki. ama sizden yardım istiyorum. bu ilişki bitmeli, laçkalaştı saygı sevgi bitti. o kadar çok deneyip gördük ki olmayacağını. bunu nasıl kabulleneceğim. aynı işyerinde bu ayrılık sürecini nasıl atlatacağım. lütfen yardım edin kızlar. başıma ağrılar giriyor şu an. sizden fikir almaktan başka bi çare gelmedi aklıma. ya başka bi sevgilisi olursa, benim yerime onu koyarsa Allahım nasıl dayanacağım ben bu ayrılığa. nasıl güçlenip kabulleneceğim. lütfen destek...

Son düzenleme:
canım öncelikle merhaba biten ilişkin umarım senin için hayırlısı olur.
Sevgi ve saygının bittiğini söylemişsin ama yaşadığın hissi anlıyorum sonuçta bir yaşanmışlık var ve onu bi başkasıyla düşünmek bile sana sıkıntı veriyor.Şu an bu ayrılık sen de duygusal paylaşımın bitmesi haricinde alışılagelmiş yaşam biçiminin de kesintiye uğraması anlamına geliyor ve seni zorluyor bir sürede zorlayacak.Bu dönemde bu ayrılıkla ilgili olumsuzluklardan çok olumlu düşünceler geliştirmelisin ki bitmesi gerektiğini daha iyi kabullenmiş olursun.duygularını bu dönemde kesinlikle bastırma ağlamak istiyosan ağla bağırmak istiyosan bağır şu an en yoğun duygusal dönemdesin çünkü eğer bastırırsan ileride seni sağlığından edecek şekilde geri dönebilir bu durum.kendini kapama ve mutlaka sosyalleş yakın arkadaşlarınla duygularını paylaş fikir alışverişlerinde bulun emin ol destek ile çok daha kolay üstesinden geleceksin.bu durum tamamen psikolojik ve doğru adımlarla ilerlersen en az yara ile bu sayfayı kapamış olacaksın.sevgiler! :10:

Canım benimde staj yaptığım yerde çok uzun olmasa da bir ilişkim olmuştu. Önce o ilgi duymuştu en sonunda ikna etmişti ve başlamıştık, sonra olmadı yapamadık ayrıldık barıştık sürekli. En sonunda tamamen bitirdik. Çok kötüydüm o zamanlar, kendimi tutamıyordum ağlıyordum sürekli gizli saklı. :ssz:
Diğer kızlarla sohbet ediyordu gözümün önünde, bakışları bende. :20:
Önceleri çok üzüldüm, çünkü alışkanlıkta var alışamıyor insan ama sonra bütün bunları bana inat yaptığını anlayınca bende rahat davrandım.
Görmemiş gibi, duymamış gibi davrandım. Sanki hiç etkilenmemişim gibi.
Bu dayanamadı bu hallerime, konuşmaya çalıştı. Çok mu üzdüm seni dedi, böyle olmasını istemezdim dedi. Böyle olması gerekiyormuş, düşünme artık hayırlısı olsun dedim. Sen haklıydın aslında bitmesi gerekiyormuş dedim. :53: böyle kalakaldı karşımda. Benden hiç beklemediği şekilde davranmıştım çünkü. O günden sonra ne kadar çabaladı ben bile şaşırdım ama artık olmayacağını anladığım için kapattım o defteri. Çok kez dönmeye çalıştı ama bendeki hisler bitmişti çoktan.
Sana demek istediğim; şu yukarıda yazdıklarımı uygula, onun karşısında güçlü dur. Eminim başaracaksın. :34:

Back
X