ayrılıklardan sonra..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nadas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nadas

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
2.925
55
358
39
İstanbul
kızlar merhaba
hepinizin hayatında eşlerinizden ve ya sevgililerinizden
önce birileri olmuştur..peki ayrıldıktan sonra özellikle
ciddi düşünüp uzun süren birlikteliklerde yaşananlar ne oldu,paylaşımlar
vardı muhakkak ne bilim işte ortak şarkılar,şiirler....
hiç aklınıza gelmedi mi?neler hissettiniz ayrılınca..?
örneğin elinizi tutmuştur....?ve ya daha da ileri gitmiştir
ayrıldıktan sonra çok kötü değil mi:1closedeyes:

anı olarak kalıyor elbette, ama eski etkisini de zamanla yitiriyor, önceleri düşündüğünüz şeyler aklınıza gelse de eskisi kadar etkilemiyor, siliniyor.

Severek ayrilmak var, Kötü ve cirkin bir sekilde ayrilmak var, Isteyerek veya istemeyerek ayrilmak var...
Bu biraz ayrilma sebebine ve sekline bagli galiba....

Hangisi olursa olsun, bence en önemli sey her zaman sudur:

Körü körüne düsünmeden kararlar vermemek lazim, ilerde pismanlik yasamamak birazda bizim elimizde...a.s

bu tür ilişkilerde, kesinlikle fazla üzülmemek için,yıpranmamak için
bazı sınırları baştan belirlemek lazım....
yaşanılması gerekenler yaşanılıyor ve hatıralarda ya kalıyor ya da siliniyor...

evet baştan belirlemek lazımda
sonuçta ateşle barut yanyana durmuyor
sen istiyorsun,o istiyor bazı şeyler yaşanıyor
zaten ozaman kesin evlenceksin gözüyle bakılıyor herşeye
offf ne bilimm

eşimle flört ederken çok ayrılıp barıştık..
hepde kabus gibi geceler yaşadım..gecenin bir yarısı egsoz sesinden onun geçtiğini düşünüp balkona çıkıp az sabahlamadım..benneyaptımki
rastlaşabileceğimiz yerlere gidip ne yapıyor bakıyordum..
eve gelincede kızlarla gördüğüm için oturup haliyle ağlıyordum..kaydirigubbakcemile3
eziyet ediyormuşum kendime bende..ne sadistmişim..kaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-

benim lise dönemimde bi sevgilim vardı baya bağlanmıştık birbirimize...günlerden bigün amcamın kızı beni anneme ispiyonladı...annem günlerce başımın etini yedi ayrıl diye ayrıldım...sonra eve geldim anneme nasıl bağırıyorum ayrıldık işte istediğin oldumu diye ağlıyorum ay ne salakmışım ya..benimkide bizim mahallenin radyosunda dj lik yapıyodu radyoyu açtım bi şarkılar çalıyo içim parçalanmıştı...günlerce ağlamıştım unutmam zor olmuştu..hala karşılaşırız bazen onu görür görmez anılarım canlanıyo..

canım hatırlamıyorum bile öylesine şeylermiş gibi geliyo bana çünki ben çok ciddiye almazdım kimseyi.eşimi görünceye ve tanıyıncaya kadar.ne öyle aşk acısı bilirim ne yarası.benim için doğru insan eşimdi ve onunla da evlendim çok şükür.başından neler geçti bilmiyorum,ama,ne kadar ileri gitsen de eğer karşındaki insanla kafan uyuşmuyosa ve yanşlışları çoksa asla evlenme çünki evlenince de bu yanlışlar asla düzelmicektir.yaptıın geçmişle ilgili bi hata ya da hoş bi anı olarak kalır sanırım bilemem.ama uyuşmadığın bi insanla da sırf bu yüzden evlenme lütfen.hayatını mahvetme

Çok kötü tabii. Actıyor... Ama ayrılma şekline de bağlı tabi. İnsan kalbine de söz geçiremiyor ki... Ne başlangıcında ne sonucunda. Koyamıyorsun sınırı. Aşk bu. Farklı bir büyü. İnsan ya günün birinde ayrılırsam diye aklına getiremiyor ki..
Ama şunu söyliyim hiç atlatamayacakmışın gibi gelir insana. Fakat zaman hakikaten iyi bir ilaç. Zorla içiyosun işte veya içiriyorlar. Günde 3 kez tok karnına.. Şaka bir yana Aşk yakar...

ilk başta her yerde onu görüyor gibi oluyor insan,bir şarkıda hatırlıyor,duygulanıyor..
sonra hayatın hayhuyunda bakıyor gerilere gitmiş anılar..daha az hatırlamaya başlıyor..
sonra yara kabuk tutuyor..
kabuklar sertleşiyor ve artık geriye hiçbişey kalmıyor...

harikasınız..dicek birşey bulamadım

bende o ayrılanlar kervanındayım..uzuldum ama kendımıde dunyanın sonuymuş gıbı hıssederek...yıpratmadım..sonucta...olmayayacak bır seyse..olmuyor..
zorlamanın yada yurutmenınde anlamı yok...
ılk baslardakı gıbı acıda olmuyor...unutuluyor zaman zaman akla gelınce sadece cocukmusum dıyorum yada ben neden boyle yaptım dıyorum...cokta umursamıyorum artık...

Ben bir kere sevdim hala daha onunlayım ama ayrıldığımız dönemler oldu,
Evin önünden geçerdi müzik son ses sinir olurdum..
Çarşıda karşılaşırdık yolumu değiştirirdim..
Şarkı dinlemek istemezdim hemen ağlamaklı olurdum...
Ama güzel günlerdi be...

bilmek istersen sevgilisinden ayrılanlar kulubü var ... gün be gün ne yaşanabileceğini görebilirsin...

elbette bazıları şeyleri unutmak zaman alıyor ; bazı şeyleri de düşünmemek gerek ama ... bahsettiğin gibi özel anları ; şarkıları ; hikayeleri ... bunlar acı veriyor çünkü...

zamanla düşünmemeye alışıyorsun ama an geliyor ufacık bir şey hatırlatıyor ... için yine acıyor ama daha çabuk geçiyor...

daha sonra o ufacık şey belki de hatırlatmayacak ... sanırım öyle oluyor ... ben henüz o aşamaya gelemedim de... :))

ama zamana bırak ... herşey unutuluyor... yüreğin kendine geldiğinde de biri çıkıveriyor karşına ... öyle diyorlar yani :))

en güzel anlatım işte bu aynen katılıyorum:lepi:

valla bu birazda ayrılma şekline bağlı.
benim 4,5 yıl süren bir ilişkim vardı farklı şehirlerdeydik ama çok sevdik.
ikimizde birbirimizin ilkiydik.
ama ailem uzaklıktan dolayı olmaz dedi bende istemeye istemeye ayrıldım.
o dönem çektiklerim çok zordu.şimdiyse üstünden 3 yıl geçti.
unutuldumu hayır. unutulacakmı asla.
bayramda 2 yıl üzerine o şehre gittiğimde görünce anladımki herşey hala ilk günkü gibi. bakışlar,o heyecan hiç değişmemiş.
ve gerçekten çok ama çok canım yandı..
severek ayrılmak çok zor.
hala hatırladıkça gözlerim dolar.

onla bizim müzigimizi duyunca hala ağlarım sanırım yaşadığın şeye bağlıgüzel iyi şeyler yaşadıysan unutulmuyor ama kötüler çabuk unutulup gidiyor

senağlamagerçekden böyle mi oluyor 1 sene geçdi hala canım yanıyor benim

epey uzun bir zamana haddinden fazla sevgi sığdırmış ve şimdi yalnız bırakılmış (ayrıldık sayılmaz) biri olarak söylüyorum: herşey çok zor geliyor. O 'nu düşünmemek için elimden geleni yapıyorum başka şeylerle oyalanıyorum. en basit şey bile gözüme sokarcasına hıhh zor o, biraz zor unutursun diyor.
bir şarkı , bir melodi , bir ses, bir tv programı ,basit bir yemek , yanyana gelmiş renkler , sarşın tüm erkekler:) , birbirine seviyorum diyen çiftler herşeyy onu hatırlatıyor. bazen dayanamıyorum. çok ağır geliyor bana layık gördüğü durum.
ama yapacak bişey yoksa sabrediyorsun el mecbur(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…