Ayrılıkta erkeği geri getirme ?

arkadaşım senin iyiliğin için söylüyorum. buna benzer şeyi bende yaşadım. kendimede söz geçiremiyorum. bütün öfkeni kus. onu hiç dinleme. böyle bir adama kanma bir daha. bütün öfkeni kusunca bir daha irtibata geçme. bütün ilişkini kes. arkadaşlarını değiştir gerekirse. yepyeni bir çevre edin. herşeyi unutursun. adam belli ki normal değil. alışmış kudurmuştan beterdir. sakın onunla birlikte olma.:20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

Ya bebeğim sen ne yaptın söylesene ..kafama takıyorum başkasına dokunmuş diye...öfkemmm o kadar yüksek ve şiddetlikii çıldırmak üzereyiim onu parçalamak istiyorumm...karşısına geçipppppppp hayrkırmak istiyorum içimdekileriii..saçlarını bile yolmak istiyorumm.benimle yüzyüze görüşmek istiyor ama barışma anlamında değil bu görüşmee...oraya gidip te suratına haykırasım var bir yandan bırak ya ne gitcen diyorumm ama karşısına çıkıp, suratına haykırasım var tel, mail kesmiyor beni..ne yazsam ruhumu okşuyorsun diyor daha çok sinirleniyorummm

Son düzenleme:
Ya bebeğim sen ne yaptın söylesene ..kafama takıyorum başkasına dokunmuş diye...öfkemmm o kadar yüksek ve şiddetlikii çıldırmak üzereyiim onu parçalamak istiyorumm...karşısına geçipppppppp hayrkırmak istiyorum içimdekileriii..saçlarını bile yolmak istiyorumm.benimle yüzyüze görüşmek istiyor ama barışma anlamında değil bu görüşmee...oraya gidip te suratına haykırasım var bir yandan bırak ya ne gitcen diyorumm ama karşısına çıkıp, suratına haykırasım var tel, mail kesmiyor beni..ne yazsam ruhumu okşuyorsun diyor daha çok sinirleniyorummm

kızgınlığın geçince yarın öbür gün peşinden gelir. onun seviyesine inmeden öfkeni kus. sakın görüşme. suratına tükürmek için bile olsa görüşmeye gitme. öfkeni kuss kendi yoluna git. yeni bir hayata başla.

kızgınlığın geçince yarın öbür gün peşinden gelir. onun seviyesine inmeden öfkeni kus. sakın görüşme. suratına tükürmek için bile olsa görüşmeye gitme. öfkeni kuss kendi yoluna git. yeni bir hayata başla.

Sakinleşmemi bekliyormuşş ,yalnız hiç peşimden gelecek birinede benzemiyor.. bence o bana .şunlardan dolayı yaptım biz zaten ayrıldık gibi cümleler zırvalıyacak .peşimden gelcek birisi olsa başkasıyla yaptım diyemezdi ,ipleri koparamazdııı..senin sevgilin pişman olup aradı mı senii...ayy özür dilediğini görsem ne çok mutlu olurdum ben, süründüğünü görsem..insanın kalbini en çok başkası acıtıyormuşş...ayrılık acısı bunun yanında hiçbirşey

Son düzenleme:
Sakinleşmemi bekliyormuşş yalnız.hiç peşimden gelecek birinede benzemiyor.. bence o bana .şunlardan dolayı yaptım biz zaten ayrıldık gibi cümleler zırvalıyacak .peşimden gelcek birisi olsa başkasıyla yaptım diyemezdi ,ipleri koparamazdııı..senin sevgilin pişman olup aradı mı senii...ayy özür dilediğini görsem ne çok mutlu olurdum ben, süründüğünü görsem..insanın kalbini en çok başkası acıtıyormuşş...ayrılık acısı bunun yanında hiçbirşey

söylediğin , kustuğun lafları yutturmak için geri dönmeye kalkar. başkasını bulamadığı için dönmeye kalkar.zaten sevdiği için geri dönmez. ben birde bu adamların başkasıyla birlikte yaşayanlarını da duydum canım. böylelerinden herşey beklenir. her gece biriyle. ortalıkta adam kalmamış. :47:

bebeğim zaten benden öncekilerle birlikte yaşamış,çoğuylaaa..benden sonra yapmıyordu..değişmişti ama döndüü eski halinee allah kahretsinn ya resmen alışmış buuu:( niye söylüyorsun lan bana bunu yalan söyleseydinn zaten ayrılmıştık..barışmazdık olur biterdii dedim yalan söyleyemem ben biliyorsun dedii.sersem..ben bu adama aşık olmuşummm..

bende aynısını hissediyorum şu anda. Ona karşı büyük bir öfkem var. Doğru mu söylüyor bilmiyorum. Birlikte yaşıyorum diyor. aklıma geldikçe deliriyorum.o benim aşkımdı. Ben sevmeyi bilmiyormuş . Düşman oldun bana dedim. 1 hafta sonra bombayı patlattı. Birlikte yaşıyorum dedi. O an beynimden vurulmuşa döndüm. Aşk nefret artık yanyana gidiyor.

Benimde aynı tatlımm kalbimde değil desem yalan olacak..uyuyamadım hiç..keşke kabus olsa uyansam..gerçek olmadığını görsemm..ne kadar da çabuk değişiyorlar ne kadar da acımasızlar gerçekten..yeni biriyle başlıyorsun o bir öncekinden daha çok canını acıtıyor..

Son düzenleme:
bunların hepsi aynı canım. Hepsi pislik hiç hak etmiyorlar bizi. :47:

belur canım....Her ne kadar ayrıyken yaşamış olsalarda.Senin sinirin geçse kabullensende eğer ilerki zamanlardan bahsediyorum.Aklına geldikçe şuanki psikolojiye bürüneceksin.Kabullenmek gerçekten zor ama biraz sabır ve zaman.Sürekli hatırlayıp sinir küpü olmakmı güzel? yoksa o erkeğin yüzünü görmeden zamana bırakıp başka sulara yelken açmakmı güzel?

Sakinleşmemi bekliyormuşş ,yalnız hiç peşimden gelecek birinede benzemiyor.. bence o bana .şunlardan dolayı yaptım biz zaten ayrıldık gibi cümleler zırvalıyacak .peşimden gelcek birisi olsa başkasıyla yaptım diyemezdi ,ipleri koparamazdııı..senin sevgilin pişman olup aradı mı senii...ayy özür dilediğini görsem ne çok mutlu olurdum ben, süründüğünü görsem..insanın kalbini en çok başkası acıtıyormuşş...ayrılık acısı bunun yanında hiçbirşey

ondan sana hayır gelmez.

belur canım....Her ne kadar ayrıyken yaşamış olsalarda.Senin sinirin geçse kabullensende eğer ilerki zamanlardan bahsediyorum.Aklına geldikçe şuanki psikolojiye bürüneceksin.Kabullenmek gerçekten zor ama biraz sabır ve zaman.Sürekli hatırlayıp sinir küpü olmakmı güzel? yoksa o erkeğin yüzünü görmeden zamana bırakıp başka sulara yelken açmakmı güzel?

canımm o kadar morarilim bozukki..şu konuyu açarken ne kadar sağlam duruyordum şuan resmen yıkıldığımı hissediyorum nasıl canım yanıyor..nasıl boynum ağrıyorr.. sankii felç geçircekmiş gibi tutuldum kaldımm... onunla tekrar buluşacağıma emindim bir şekilde beni öyle yada böyle arıyacaktı çok emindim ve kıyafetlerimi bile hazırlamıştım ..bayramı zehir etti bana.. ve benimle 2,3 gün sonra görüşmek istiyor..benim kalbim görüş görüşş diye çığlık atıyor...eğer gitmezsem bir daha hiç göremiyeceksin onu..söyelemek istediklerini yüzüne söyleme fırsatını kaçırcaksın..neyi kaçırdığını görsün diyor ..sürekli hatırlamak istemiyorum tabii ki fakatt..beynimin içinde dönüp duruyor... ve sürekli ona mail gönderme ihtiyacı duyuyorum...ağlayarak yazdığım mailler bağırdığım çağırdığım mailler ..beni bu kadar üzmek zorundamıydın diye mailler bugün sadece 1 tane yazdım ama sabah kadar yolladım oda bana

Son düzenleme:
brazilya dizisine döndük mübarekk.. kızlar ben o görüşmeye gittim,gitmesem içimde kalacaktı.. yapmamış öyle birşey ben onunla görüşmüyorum diye demiş bilerek ,niye öyle diyorsun o zaman uydurma şimdi dedim..ben barışmak için adım attığımda her adımıma istemiyorum dedin yüz kere dedin bütün denemelerim sonuçsuz kaldı bende artık beni istemediğini düşünmüştüm sonra aradın ne zaman görüşüyoruz dedim yine öyle birşey olmıycak dedin bana dedi, ben ablamda kaldım diyorum başkası damı vardı diyorsun dedi bende biliyordum evet deyince hırçınlık yapıp beni görmeye geleceğini bağırıp çağırcağını seni yanıma getirebilmek için yaptım ,ben senden vazgeçermiyim sen başkasıyla olsan bile yine seni isterim sen kendinin farkında değilsin gibi cümleler kurdu..çok ağlattın lan beni dedim..niyetim seni üzmek değildi gerçekten başka yol bırakmadın dedi..barışmadık ama...zamana bıraktık..ben istedim zamana bırakmayı.beni sevdiğini söyledi bende ona..böylece kaldı...

Son düzenleme:
benim altı yıllık ilişkim bittiğinde ne isyanlar ettim Allah günah yazmasın.Çok acı çektim bidaha kimse olmaz dedim ona yalvardım bir haftada başkasını buldu bu olayı tam atlattım dedim güçlendim bir buçuk yıl sonra başkası çıktı karşıma ama nasıl korktum aynısını yaparsın gidersin bırakırsın dedim sürekli mükemmel uyumluyduk ne laflar etti asla bırakmam seni falan bu rüya kısa sürdü iki buçuk ay sonra seni seviyorum ama uzun ilişkini kafamda olduramıyorum dedi ve gitti ilk kez sevmiştim ilk kez biri ile bu kadar yakın olmuştum korka korka çok güvenmiştim iki ay rüya gibiydi üç hafta öncesi ise tam bir kabus.hiç birşey yapmıyorum şuan, ilk hafta bak seviyorsan çabalayalım dedim olmuyo anlasana dedi ne olmuyo dedim konuştuk ya dedi sanki birden taş kesildi zamana bırak dedi.eski sevgilime dönmem demiştim ama dönersem üzülme dedi muhtemelen ona dönecek ne yeminler etmişti şimdi hala bişey yapmıyorum.son lafı evlilik düşünemezken seni kandıramam oldu...dönersem eğer yalansız dolansız aşkla dönerim hala seni seviyorum dedi...bişey yapıp yapmamak değil mevzu gidecekse gider dönecekse de döner zaten gurursuzluk yapmayın çook zor olsa da aramayın bırakın.dönmeyeceğini kabul edip yolunuza bakın dönerse sürpiz olur dönmezse de siz küçük düşmemiş olursunuz.Sabretmek çok zor ama durum bu on gündür ben de sabrediyorum o taş olduysa ben kaya olurum.

Back
X