Nişan attım mutsuzum

Bir kere nişan atma sebebiniz çok haklı gözüküyor anlattiginiza gore. Şimdi bence şöyle bir durum var; nişanlınız size değersizlik duygusunu müthiş bir şekilde yüklemiş. Siz de belki de fark etmeden son bir hamle, son bir deneme olarak bilinçaltınıza nişanı atarsam akli basina gelir, pişman olur ve bana değerli olduğumu hissettirir diye düşünmüşsünüz gibi.. fakat yine yapmamış. Bu sefer daha çok canınız yanmis ve değersizlik duygusu iyice buyuumus...

Aslında değersizlik duygusunu hissettiren insan yine size değerli olduğunuzu da hissettirebilecek tek insan gibi hissediyorsunuz. Çünkü zaten yarayı açan kisi o kişi ve ancak o kapatabilir gibi.
Aslında öyle değil. Bunu kişisel algılamayın. Bu tarz insanlar insana insan olduğu için bile değer vermezler, sevmedikleri için aşık olmadıkları için yapmıyor değiller yani... başlı başına zaten insana değer vermezler.

O yüzden sizinkisi tamamen kendinizle alakalı bir duygu. Mutsuz olmayin nisan attığınız için, çok doğru bir karar vermişsiniz bence. Umarım bundan sonra karşınıza çok iyi bir insan çıkar. Eski nişanlinizin mutlu olma ihtimalininde olmadığını düşünüyorum Çünkü zaten insana değer vermiyor. Buna da kimse dayanmaz kolay kolay..
Zaten onu boş verin kendinize odaklanin.. sevgiler
Haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için

Kendine değer veren insanın ilk ozelligi başka birisinin tepkisi ile o değerin alakası olmamasıdır.Siz bir başkasının size yaptığı hareketler sonucunda kendinizi değersiz hissediyorsanız değerli olmanız için o insana ihtiyacınız var demektir.Hem insan her hatayi yapar size değer vermeyen biriyle nişanlanmak hata imiş .Fark şu zeki insanlar aynı hatayı defalarca yapmaz.Sizde doğru verdiğiniz kararı sorgulamayin.Hicbirsrye gerek yok ne selamına ne hakkına zaten bunlari düşünecek biri olsa nişanı atmazdiniz .Bu pencereden bakarsaniz iyi hissedersiniz

Aşk acısı bir anda geçmez. Kötü biri bile olsa nişanlanacak kadar sevmissiniz. Kendinize zaman verin. Zamanla unutacaksiniz. Sürekli aynı konu uzerinde düşünürseniz takıntı haling getirirsiniz.

Küfürbaz bir adamdan koca olmaz. Evlenince size de küfür edecek. O ailesinin evinden çıkmazken siz bayramda bile zor gidersiniz. Egoist bir adam ve ailesinin elinde kukla olursunuz.

nişan attım ve mutsuzum hiç değer görmemişim hiç benimle konuşmaya bile tenezzül etmedi nişan attıktan sonra ben erkek olsam yazardım arardım evine giderdim en azından hakkını helal et vs derdim hiç yok bunlar değersiz hissettim kendimi kızlar psikolojik olarak kötü hissediyorum ne diyorsunuz bu duruma (nişan atma sebebini paylaşmıştım )
Sevilmemişsin verilmiş sadakan varmış.

Her acıyı fazla fazla çekip yipranmayin akıllı insan mantıklı düşünüp hemen karalar baglamayandir .Arabesk düşünmeyin yas tutmak sizi aşağıya çeker . Kimse ölmedi bitmesi gerekiyordu bitti.İlerde insan o acıyı çektiği oturup ağladığı günlere o kadar pişman oluyorki .Değmeyen insanlar için acı çekmeyecek kadar kiymetliyim deyin kendinize .Hakkında ne kadar az konuşur anlatır ve aglarsaniz o kadar çabuk kurtulursunuz bu dram arabesk hayat bitmis hislerinden.Hadi doğru erkek olur hata sizde olur orası ayrı.Bunlara tek damla gözyaşına yazık göz altlarıniz kırışır düzelmez

Aşk acısı bir anda geçmez. Kötü biri bile olsa nişanlanacak kadar sevmissiniz. Kendinize zaman verin. Zamanla unutacaksiniz. Sürekli aynı konu uzerinde düşünürseniz takıntı haling getirirsiniz.

Küfürbaz bir adamdan koca olmaz. Evlenince size de küfür edecek. O ailesinin evinden çıkmazken siz bayramda bile zor gidersiniz. Egoist bir adam ve ailesinin elinde kukla olursunuz.
En acısı konu sahibide küfürden bolca payına düşeni alıyormuş kızın sülalesini sıraya dizen kızı es geçer mi???

Barışmak gibi niyetim yok ama değersiz kötü hissettim aileside kendi de aynı insan olmadıkları burdan belli zaten
7 sulalenize hakaret ederken degersiz hissetmiyorsunuzda bu adamdan kurtulmak gibi onurlu bir karar verdiğiniz icin mi degersiz hissediyorsunuz?

Bu konuyu bi dusunun bana kalirsa, tersi olmasi gerekiyordu cunku.

Şimdi olay şu aslında, ne yazık ki bazen kötü bile olsa birini sevince insanın mantığı ortadan kalkıyor. Ne kadar kötü olursa olsun ayrıldığında üzülüyorsun. Bu çok doğal. Yoksunluk sendromu gbi bir şey, o hayatındaydı, zamanını paylaştın o insanla. Senin üzülmen doğal, sevince insan kaba tabirle salaklaşıyor. Nişanı atacak duruma geldiysen , canına tak etmiş demektir. Karşındaki zaten insan olsa, kadir kıymet bilse sana o hakaretleri etmezdi. Sorunlu kişiliği olan bir insandan veda konuşması, ailesinin aramasını bekleme. Acın geçecek ve çok mutlu olacaksın emin ol. Yanlış bir evliliktense, onlarca aşk acısı çekmek yeğdir. Evlilik çok başka bir şey, hadi ayrıldık demekle ayrılmak olmuyor, zamana güven, zaman derdine çare emin ol.

Back
X