- 11 Mayıs 2019
- 126
- 52
- 48
- 28
Arkadaşlar merhaba sevgilimin aşırı derecede kıskançlıkları sebebiyle ayrıldık haklı gibi bide ayrılan o oldu .Kısaca anlatayım biz 1 yıldır beraberiz ama aşırı derecede bunaldım işime herseyime karışıyor ben muhasebeciyim gelen müşterilere takmış durumda aniden habersiz işyerime geliyor ne giydim diye o an napıyorum diye , bi kaç mesaj atan oldu işyerinden yüzük tak dedi taktım dışarı hayatım pek yoktur hep ev iş yine de çok şey yapmışım gibi hersey sorun oluyor aradığında müşteri varsa askım sonra arıyım desem bile sorun oluyor telefonumu kurcalar mesela eve geliş dakikalarımı bile bazen hesaplar dün en yakın arkadaşımın çeyiz sermesi vardı oraya gittim nişanlısıyla aynı ortamdaydık diye tavır yaptı ve bardağı taşıran son damla buydu ve daha 4 gün önce uzun uzun konuştuk “bişeylere takılmayalım bazı şeyleri göz ardı etmek lazım herseye takılırsak ömür mü geçer bu kadar detaycı olma dedim bu bizi yıpratır sen benim yol arkadaşımsın o yolu birlikte neşe içinde yürüyelim bana zehir etme”dedim söz verdi haklısın dedi çok güzel konustuk ama yine aynı suan ayrıyız ayrılık mesajına hiç cevap bile vermedim .Ne diyeceğinizi tahmin edebiliyorum insan basına gelmeden anlamıyor her huyu o kadar güzel ki bunu törpüleriz birlikte sandım ama olmuyor uğraşmicam .Sorum şu nasıl kararlı olduğumu belli ederim ben biraz susmuyorum sessiz kalmak istiyorum bana ne önerirsiniz ne yapmalıyım