Ayrılıkta Sevdaya Dahil Mi?

zenim

ayrılıkta sevdamdandır
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
489
10
96
42
Kırklareli
çok sevdiğim Attila İlhanın şiirinden bir bölüm aslında konu başlığı, şiirinde der ki üstad;

Çünkü ayrılmanın da vahşi bir tadı var
Öyle vahşi bir tad ki dayanılır gibi değil
Çünkü ayrılıklar da sevdaya dahil
Çünkü ayrılanlar hala sevgili

ve şiirini şöyle bitirir,
Sanmıştık ki ikimiz yeryüzünde ancak birbirimiz için varız
İkimiz sanmıştık ki tek kişilik bir yalnızlığa bile rahatça sığarız
Hiç yanılmamışız her an düşüp düşüp kristal bir bardak gibi
Tuz parça kırılsak da hala içimizde o yanardağ ağzı
Hala kıpkızıl gülümseyen sanki ateşten bir tebessüm zehir zemberek AŞKIMIZ

simdi sizlere soruyorum dostlar, sizce ayrılık sevdaya dahil mi?

ilk yanıtı ben vereyim :)

bence dahil, ayrıldım sevdiğimden aylar oluyor ama hala seviyorum O'nu...
bunun nasıl ayrıldığınızla filan ilgisi yok bence sadece yüreğim sevmeye devam ediyor o halde bu ayrılık benim sevdama dahil, onun sevdasına dahil olmasa onun sevdası bitmiş olsa bile...

ben bu siiri çok severim benimde sevgilim bıraktı ama hala onu seviyorum

ayrılık bence de sevdaya dahil... ama bir yerde bitmesi gerek o sevdanın da... zaten ayrılır ayrılmaz sevginin bitmesi mümkün değil... bir süre sevmeye ; özlemeye beklemeye devam eder yüreğimiz...

sonra bakarsın ki o sevda da ayrılık acısı da senden gidiyor ... gitmesine izin ver canım o zaman geldiğinde...

kesinlikle ayrılıklar sevdaya dahil.. her ne olursa olsun karşı taraf ne yaparsa yapsın ayrılınca dahada alevlenio dahada yanıo insanın içi=( ister karşılığı olsun ister olmasın insan gönlünü verdimi birine kolay kolay unutamıyo =((

hem de beraberkinden daha güzell bi sevdayla dahil.. O eğer adam olsaydı bu sevgiyi beraber yüklenirdik ama o gitti diye sevdamı gömemem ki onun ki kadar küçük deil ki?
unuttum desem de unutmadım bi an bile aylar geçtii....

ayrılıkta sevdaya dahil,çünkü ayrılanlar hala sevgili...eğer ayrılan iki sevgili içlerindeki sevgiye rağmen ayrılıyorlarsa,ayrılık sevdaya dahil.malesef..

eski sewgilim ayrıldığımzda bu şiiri msj olarak atmıştı bana. Eğer aşk bitmemşse dahildr bence.. kşke dahil olmasa ve ayrıldığımzdan itibaren unutsak herşeyi. ama dahil olduğu için ayrılıklar bu kadar zor ya ..

Kadınların ;yaş,eğitim,memleket,yaşam biçimi gözetmeksizin ortak noktada buluştukları tek konu bence ayrılıklarının ardından unutamamaları ve acı çekmeleridir..Çünkü kadınlar anaçtır,sahiplenicidir minicik bedenleriyle koskoca bir hayat dünyaya getirirler ayrıca koskoca adamlardan daha delikanlıca sevmeyi bilirler..Erkeklerin gücü sadece bedenlerindedir,iş kalplerine gelince unutmakta üstlerine yoktur..O yüzden ayrılıktaki sevda kadına dair kadının acısı kadının derdidir..Ayrılanlar hala sevgilimidir ? evet seven bir kadın her zaman unutamadığı adamın sevgilisidir..ama sadece düşlerinde....

hiç farklı görüş yok...
hepimiz ayılığımızda sevdamızı sürdürecek kadar kocaman yüreklere sahibiz ne güzel...
sizlerle birlikte burda olduğum için mutluyum :))

ayrılık da sevdaya dahil çünkü ayrılanlar hala sevgili.yarım kalan daha söylenecek çok sözü olan aşklar içindir ayrılığa rağmen sevgili olmak.en büyük sevgiler platonik olanlardır bir de. kendi iiçimizde yarattığımız.

Back
X