kızlar merhaba neredeyse bir buçuk yıllık ayrıl barış uzak mesafe bir ilişkim vardı. karşımdaki kişi yaklaşık 3 aydır kafam karışık işimi değiştiricem, ailevi birkaç problemi yüzünden bana çok mesafeliydi. haftada bir konuşuyor veya konuşmuyorduk. 2 hafta önce yanıma geldi vakit geçirdik her şey çok güzeldi. iyi ki gelmişim seni çok özlemişim dedi. gitti o 2 haftalık süreçte de her gün konuştuk ama adını koyamıyorduk bir türlü. en sonunda söyledim beni böyle cepte görmen hoşuma gitmiyor böyle yapamam diye. bana yine kaçamak cevap vermeye devam etti sorunlarından bahsediyor vs. en sonunda bitirelim ben cevabımı aldım deyince ben pişman olucam biliyorum beni geldiğimde reddet demeye başladı. bu ne anlama geliyor anlamadım ama sakın gelme deyip engelledim. hayatımda ilk kez birini engelledim. bana ayrıl barış bi daha yazmasın diye ama içim içimi yiyor ayıp mı ettim diye. karşımdakini çok seviyordum bilmiyorum vefasızlık mı. bundan sonra ne olur.
1buçuk yıldır senden başkasını gözüm görmüyor tamamen sendeyim deyip ayrıl barış hallerimizde de bana aşık olmaya çalışıp olamadıgından bahsetti dengem çok bozuk gerçekten ne yapacağımı şaşırdım