ayrılınca sevgili ile iletişim kesilmelimi ortalıktan tozmu olunmalı ne yapmalı???

bence direk toz ol sil heryerden o ne ya yok silerim ederim bütün ipleri almış eline o seni eninde sonunda silicek zaten şu durumda ona fırsat verme ve ilk sen sil öle unutamam gibi cümlelerde kurma hayatta neler oluyoda unutuluyo sanırım daha yaşında küçük karşına neler çıkar salla gitsin böyle tipleri:63:

ben de geldiiimmmm :) merhaba aydan :)

kesinlikle aynı fikirdeyim. hemen sil derim. sonra o seni sildiğinde keşke silseydim dememk için bunu yap. korku ancak esaret getiriyor.

Birde şu erkeklerin iki yüzlülüklerini anlayamıyorum.Benden önceki sevgilisi biz ayrıldıktan 2ay sonra facede eklemiş eski sevgilim de kabul etmiş kız arada paylaştığı şarkıları paylaşımları falan beğeniyor anlayacağınız yapışkan biri kız ve sağlam ayakkabı değil eski sevgilimle birlikteyken o kız hakkında iyiki ayrılmışız diyordu arkadaşlık isteğini kabul etmemesini beklerdim ama söylediyle yaptığı sizcede çelişmiyor mu ?Kendimi çok aptal ve çaresiz hissediyorum insanlar hakkında yanılmazdım ama çok fena yanıldım sanırım.Eminim ki onu her yerden silmem umrunda bile olmayacak belkide işine gelecek...:43:

Birde şu erkeklerin iki yüzlülüklerini anlayamıyorum.Benden önceki sevgilisi biz ayrıldıktan 2ay sonra facede eklemiş eski sevgilim de kabul etmiş kız arada paylaştığı şarkıları paylaşımları falan beğeniyor anlayacağınız yapışkan biri kız ve sağlam ayakkabı değil eski sevgilimle birlikteyken o kız hakkında iyiki ayrılmışız diyordu arkadaşlık isteğini kabul etmemesini beklerdim ama söylediyle yaptığı sizcede çelişmiyor mu ?Kendimi çok aptal ve çaresiz hissediyorum insanlar hakkında yanılmazdım ama çok fena yanıldım sanırım.Eminim ki onu her yerden silmem umrunda bile olmayacak belkide işine gelecek...:43:

erkekler böyledir işte cnm benimde bi arkadaşım lisedeyken bi kız hakkında sürekli ileri geri konuşurdu sağlam pabuç değil filan derdi ve sonunda ne oldu biliyomusun:)) önce çıkmaya başladılar lise biterbitmezde
evlendiler:))) erkekelri anlamak çok zor aslında kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş:)) bide bu açıdan bakmak lazım olaylara.ama tabi şöylede bi ihtimal daha var belki senin eski sevgili nasıl olsa kız sağlam pabuç değil birazda ben gönlümü eğlendirim günümü gün edim niyetiylede eklemiş olabili:))

erkekler böyledir işte cnm benimde bi arkadaşım lisedeyken bi kız hakkında sürekli ileri geri konuşurdu sağlam pabuç değil filan derdi ve sonunda ne oldu biliyomusun:)) önce çıkmaya başladılar lise biterbitmezde
evlendiler:))) erkekelri anlamak çok zor aslında kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş:)) bide bu açıdan bakmak lazım olaylara.ama tabi şöylede bi ihtimal daha var belki senin eski sevgili nasıl olsa kız sağlam pabuç değil birazda ben gönlümü eğlendirim günümü gün edim niyetiylede eklemiş olabili:))

Şu anda ona ayırdığım zamana ve verdiğim değere acıyorum fazla duygusalım sanırım.Yerimde başkası olsa onu çoktan hafızasından kazır siler atardı.İlk defa canım bu kadar çok yanıyor belkide ilk terkedilişim olmasındandır.5ay geçti benim hala kafamda sorularım var.Hiç ummazdım böyle olacağını hikayemiz sanki parçası eksik bir puzzle gibi.Öleceğim aklıma gelir beni böyle umarsızca terkedeceği aklıma gelmezdi güya çok seviyordu bensiz yapamazdı.Bu hikaye tamamen hayal kırıklığı 5aydır sevgilisi de olmadı arkadaş çevresi ayarlayalım birilerini dediklerinde istemiyormuş,ortak bir arkadaşımız söylemişti.Kafama takılan benden önceki sevgilisine aşık olabilir mi hala yoksa onu mu unutamadı kafamda sürekli aynı sorular.Bu kadar ümitsiz bir vaka olmamalıydı bu ilişki.Arkadaşlarıma da anlattım gerçekten bitmesi için büyük bir sebebimiz yok benim bildiğim ama onun bana anlatmadığı şeyler varsa bilemiyeceğim çünkü anlatmadı.Offff çok doluyum sizi de sıktıysam özür dilerim:43:

Kaçan sevgili neden kıymetli ?
Yapılan bilimsel araştırmalara göre bir ilişki sona erdiği zaman, terk edilen ki...şinin vücudunda çeşitli değişiklikler oluyor. Terk edilenin beyni, tehlike durumlarında salgılanan 'epinefrin' (adrenalin ) hormonunu üretiyor.

Bu hormon da tutkuyu artırıyor.Böylece terk edilen, ayrılmak isteyen kişiye daha çok aşık oluyor...

diğer konuya yazdığım cevabı burayada yazıyorum formül bu kızlar:)))

Aydan yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen: Sizin erkek arkadaşınız başkasına gitmiş, sonra yalvar yakar dönmüş ve ardından yine umursamazlığa başlamamış mıydı?

Eğer doğru hatırlıyorsam ve yine dönerse bu sizin zaferiniz mi olacak? Eğer bu bir zaferse zaten kazandınınız ama hiçbir şey beklediğiniz gibi olmadı çünkü bir kez terk eden "tekrar gitmek üzere geri döner"...

Terk edilen yahut severek ayrılan herkesin rüyası gidenin pişman olarak geri dönmesi veya mutsuz olması... Diğer bir tabirle sizin çektiklerinizi çekmesi... Gelin görün ki teknik olarak bu mümkün değil... Çünkü siz sevdiniz o sevmedi... Aksi halde gidemezdi... Siz gidebildiniz mi? Gitmeyi bırakın o terk ettiği halde "ondan geçebildiniz mi?" Hayır... Çünkü siz hala seviyorsunuz... Seven acı çeker, sevmeyenin "aşk ızdırabı" duyulmuş şey mi?

O duygularından emin olamadığı için sevdiğini sandı... Sevmediğini anladığı için gitti... Sevildiği anladığı için döndü... Sevilmenin sevmeye yetmediğini gördüğü için tekrar gitti... Bu kısırdöngü, "belki bu kez gerçekten pişman olur, sever" ümidi sadece kalana, gerçekten sevene zarar verir... "Meraktan deliye döndü, çıldırdı, onsuz da mutlu olduğumu görünce ne yapacağını bilemedi" dediğiniz adamlar bunu gerçekten umursuyor olsa ilk seferde gitmezlerdi... Onların duygusu aşk değil artık, sadece hırs...

Bunlara rağmen "Olsun yine de dönsün" diyorsanız arayıp sormayın... Gururundan daha değerli hazinesi olmayan bu adamlar muhakkak merak edip sizi arayacaklardır... Fakat umduğunuz yahut sevindiğiniz üzere "Şimdi o benim peşimden koşuyor" dedirtmek üzere değil... Sizin keskinleştirdiğiniz erkeklik egolarını "umursamaz halinizi" yerle bir edip sizi kendine bir kez daha aşık ederek biledikten sonra sizi tekrar terk etmek için...Bundan şikayet etmeye de hakkınız yok... Size büyük bir iyilik ederek sizden uzaklaşan adamı türlü numaralarla tekrar kalbinizi kırması için geri döndüren, onun canını yakmak için intikam planları yapayım derken kendi canınızı yakan sizsiniz... :68:

Bir çok problemli ilişkinin en net cevabı budur işte.. Fakat daha büyük sorun ise: bunları çoğumuz biliriz dilegetiremesek de..ve buna rağmen de 'sevdiğimiz için' hatırlamak bile istemeyiz bu gerçeği..Böylece kendimize yazık etme kısır döngüleri içinde dolanır dururuz..

diyelimki ilişki bir sebepten bitti ama hala yaslardasınız içiniz cayır cayır yanıyo pişman olup dönmesini istiyosunuz.bu durumda hemen iletişimi kesip ortalıktan tozmu olunmalı? yoksa hiçbirşekilde gözünün önünden kaybolmayıp günümüzü nasıl gün ettiğimizi ona göstermelimi??? bu durumu çözemedim sizce hangisi daha etkili bir yol???:18::36:

Gözünün Önünde Durursan, Senden Haberdar Olur Her Şekilde ve Seni Merak Etmez..:19:
Bence Toz Olmalı..:34:
Merak Etmeli..:34:
Kendisiyle Başbaşa Kalmalı ki, Ne Kaybettiğini Görsün..:34:

Bir çok problemli ilişkinin en net cevabı budur işte.. Fakat daha büyük sorun ise: bunları çoğumuz biliriz dilegetiremesek de..ve buna rağmen de 'sevdiğimiz için' hatırlamak bile istemeyiz bu gerçeği..Böylece kendimize yazık etme kısır döngüleri içinde dolanır dururuz..

Yazınız çok çok güzel ve anlamlı ama siz de farkındasınızdır ki hiçbir insan kabullenmek istemez ayrılığı hayal kırıklığı yarım kalmışlık ve derin sızı içindeki can çekişen duygular.İşte bu yüzden belki de insan dönsün ister bekler...O sizden vazgeçse de siz vazgeçemezsiniz gözünüzde büyütürsünüz onu...Bir şarkıda da söylendiği gibi şimdi senden vaz mı geçmeli masal olup yola devam mı etmeli kırılmış bir gururla nasıl devam edilecekse artık?Anladım ki kendime yazık etme kısır döngüsü içinde debelenip duruyorum....Pişmanlığını görsem belki acım az da olsa hafifler belki de hiç pişman olmayacak:43:

bende o kadar geri dönüş gördüm ama hiçbirinde eski heyecanımızı yakalayamadık. geri dönüş belki bizim acımızı bir nebze hafifletiyor ama ilişkiden hayır gelmiyor.defalarca edinilmil tecrübeyle sabit :5: ve artık sevsemde uğraşamıyorum istemiyorum içimde bişiler öldü. düşünüyorum beraber olsak yüzüne bakınca yaptıkları aklıma gelecek. güzel birgün geçirsek acaba yine terk edilicem mi korkusu yaşıcam.çünkü bağlanmaktan korkuyor. ne zaman birbirimize yakınlaşsak ne zaman bu sefer oluyor galiba desem ayrıldık. ne gerek var bunlara. sıfırdan başlamak en iyisi galiba. içim acıyor hala aşığım. ama gurur da artık bi tarafa atılmıyor. neyine aşığım bunu da bilmiyorum. belkide aşk budur hiçbir nedenim yok sevmek için. en çook canımı acıtan başkasıyla olması düşüncesi.:5:

bende o kadar geri dönüş gördüm ama hiçbirinde eski heyecanımızı yakalayamadık. geri dönüş belki bizim acımızı bir nebze hafifletiyor ama ilişkiden hayır gelmiyor.defalarca edinilmil tecrübeyle sabit :5: ve artık sevsemde uğraşamıyorum istemiyorum içimde bişiler öldü. düşünüyorum beraber olsak yüzüne bakınca yaptıkları aklıma gelecek. güzel birgün geçirsek acaba yine terk edilicem mi korkusu yaşıcam.çünkü bağlanmaktan korkuyor. ne zaman birbirimize yakınlaşsak ne zaman bu sefer oluyor galiba desem ayrıldık. ne gerek var bunlara. sıfırdan başlamak en iyisi galiba. içim acıyor hala aşığım. ama gurur da artık bi tarafa atılmıyor. neyine aşığım bunu da bilmiyorum. belkide aşk budur hiçbir nedenim yok sevmek için. en çook canımı acıtan başkasıyla olması düşüncesi.:5:

aynen cnm
biliyosun bende bunu en acı bi şekilde yaşadım.şu an o kızda çıktı hayatından ayrıldılar evlenicem dediği kızla bana döndü tekrar buluşmak istedi hiç özlemedini beni falan dedi bende bilmiyorum inan dedim artık seninle ilgili hiçbişeyin cevabı yok bende o günden sonra bidaha hiç konuşmadık en son bir arkadaşı vefat etti geçenlerde baya yakınlar çok üzüldüğünü falan yazmış başın sağolsuın dedim sağol dedi baktım oda bana baya soğuktu bidaha da hiç bişi yazmadı öyle kaldı.benimde aklımda hep ya görüşmeye başlarsak ve sonra o yine o kızla barışırsa yine terkederse korkusu rabbimden sadece şunu dilicez en kısa zamanda bizlere onları unuttursun ve karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın:5:

Yaptıkları zaten kolay kolay unutulmaz balık hafızalı olmak lazım unutabilmek için.Terkedilme korkusu: eski sevgilide değil yeni bir ilkişkide yaşasam sanırım hissedicem bu hissi...Benimde içimi acıtıyor yabaşkasıyla olursa diye düşünmek bile istemiyorum ama gerçek şu ki elimizden birşey gelmiyor yolunu çizmiş belki de döndürmek imkansız geliyor şu an için o yoldan en azından benim takatim yok mücadelemi verdim ve artık yoruldum..............

toz olmak daha iyi bi' fikir
intikam vs oyunlarına da gerek yok
en iyisi umursamamak
ne zaman geçiyo, bitiyo bu aptal his acaba? :95:

Öncelikle fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.Bundan 5ay önce erkek arkadaşım ayrılmak istediğini söyledi ben istemedim yalvar yakar oldum ama ayrıldık aynı okulda okuyoruz,ayrıldıktan sonra da hep iyi davrandım beni terketmesine rağmen msnde facede hep konuşmaya çalıştım çünkü ayrılmak için sebebimiz bile yoktu 6aylık ilişkiydi bundan 2ay önce de konuştum facede barışalım dedim gurumumu ayaklar altına alarak ama ayrılırken olduğu gibi yine katı davrandı bana bu konuyu tekrarlarsan seni her yerden silerim dedi msn,face,tlfn vs.ilişki bittiğinde silmemişti bende bidaha açmayacağım konuyu dedim ve onunla o günden sonra hiç konuşmadım muhattab olmadım yakın arkadaşlarım onu benim silmemi söyledi ve nasılsa konuşmuyor birşey kaybetmezsin dedi ama ben bir türlü yapamadım 4ay geçmesine rağmen biz ayrıldıktan 3 ay sonra eski sevgilisi faceden eklemiş o da kabul etmiş kız fazla laubali ve yılıkışık bir tip.ayrıca eski sevgilim eğitim için yurtdışına gidecek uzun süre uzaktan da olsa göremeyeceğim onu,haziran 14ü doğum günüydü gayet soğuk cümlelerle tlfnuna msj attım o da aynı şekilde cevap verdi.Kısacası ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana fikir verin böyle bir durumla karşı karşıya kalan vardır belki göz önünden yok mu olmalıyım onu her yerden silip kalbime mi gömmeliyim yoksa böylece herşeyi akışına mı bırakmalıyım çok seviyor özlüyorum ama şu anda bir kız olarak elimden bişey gelmiyor dönmesini çok istiyorum ama söylediği kırıcı sözler hiç çıkmıyor aklımdan ama yinede seviyorum.ayrılık sebebi küçük tartışmalarımızn birikimiymiş ben ayrılmaya sebep elle tutulur bir sebep göremiyorum ama offff ne yapmalıyım.göz önünde durup beklemek mi yoksa hayatından toz olmak mı?:50:

ikizler burcuymuş senin zatı muhterem. gayet doğaldır böyle davranması. çabuk sıkılıyorlar zira.
ortadan kaybolma buna gerek yok. umursama, görme onu.
geri döner mi bilmiyorum. umarım döner sen de egonu şişirir gönderirsin.

aslında en başından üzerine düştüysen hata burdadır diyebiliyorum.
benim de hayatıma bi ikizler girmişti. ben balık burcuyum aslında yerlerde sürünmem gerekirdi onun peşinden. balık bu, sürünür. fakat belli etmedim))
3-5 gün ortadan kaybolurdu içim içimi yediği halde aramaz sormazdım.
gariban en sonunda abayı yaktı bana.
hala arar sorar. bitti dedim, anlamıyor.
aklına koydu ya illa elde edecek
pışıııııkkkk:35::35:

ikizler burcuymuş senin zatı muhterem. gayet doğaldır böyle davranması. çabuk sıkılıyorlar zira.
ortadan kaybolma buna gerek yok. umursama, görme onu.
geri döner mi bilmiyorum. umarım döner sen de egonu şişirir gönderirsin.

aslında en başından üzerine düştüysen hata burdadır diyebiliyorum.
benim de hayatıma bi ikizler girmişti. ben balık burcuyum aslında yerlerde sürünmem gerekirdi onun peşinden. balık bu, sürünür. fakat belli etmedim))
3-5 gün ortadan kaybolurdu içim içimi yediği halde aramaz sormazdım.
gariban en sonunda abayı yaktı bana.
hala arar sorar. bitti dedim, anlamıyor.
aklına koydu ya illa elde edecek
pışıııııkkkk:35::35:

Hyr canım benimki yengeç burcuydu.En başlarda çok üsteledim yalvar yakar oldum.Son zamanda ilgilenmiyorum aynı okuldaydık ne zaman kafamı çevirsem gözü üzerimde olurdu bende görmezden gelirdim ama buna rağmen geri adım atmadı.Arkadaş çevrem bana onu hayatından tamamen sil kazı diyor.Ayrıca tükürdüğünü yalayacak biri de değildi pek inatçıydı dediğim dedik biriydi.Çok karışığım düğüm düğüm oldu herkes akıl veriyor ama ben hiçbirini uygulayamıyorum.Ayrıca normal erkek arkadaşlardan birini gördüğünde yanımda sonra denk geldiklerinde çocuğa sinirli sinirli bakıyormuş ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum birşey hissetmezsen kıskanmaman en azından bunu belli etmemen gerek değil mi yanlış mı düşünüyorum.Ortadan toz olmak merak etmesine neden olur belki çünkü hep gözünün önündeydim pasifce bişey yapmadan dönmesini bekledim farkında olduğu için öylece duruyor kılını bile kıpırdatmadan:43:

Hyr canım benimki yengeç burcuydu.En başlarda çok üsteledim yalvar yakar oldum.Son zamanda ilgilenmiyorum aynı okuldaydık ne zaman kafamı çevirsem gözü üzerimde olurdu bende görmezden gelirdim ama buna rağmen geri adım atmadı.Arkadaş çevrem bana onu hayatından tamamen sil kazı diyor.Ayrıca tükürdüğünü yalayacak biri de değildi pek inatçıydı dediğim dedik biriydi.Çok karışığım düğüm düğüm oldu herkes akıl veriyor ama ben hiçbirini uygulayamıyorum.Ayrıca normal erkek arkadaşlardan birini gördüğünde yanımda sonra denk geldiklerinde çocuğa sinirli sinirli bakıyormuş ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum birşey hissetmezsen kıskanmaman en azından bunu belli etmemen gerek değil mi yanlış mı düşünüyorum.Ortadan toz olmak merak etmesine neden olur belki çünkü hep gözünün önündeydim pasifce bişey yapmadan dönmesini bekledim farkında olduğu için öylece duruyor kılını bile kıpırdatmadan:43:

ahhh canım. bir kaç mesaj önce biri yazmıştı ya, aşk en gaddar insanı bile muma çevirir. dediğim dedik olmaz insan aşık olduğu vakit. kimyası değişir otomatikmen. sevdiğini mutlu etmeye çalışır. kırmaz, incitmez, sözlerini seçerek söyler, inat da etmez ve tükürdüğünü pek ala yalar.
fakat aşık değilse bunların tam tersi vaki olabilir.

ben de aynı, odunsu biriyle muhattabım. yazık diyebiliyorum sadece. yalvarmadım ama alttan aldığım çok oldu.

sinirli bir biçimde arkadaşlarına bakmasının sebebi egosunun zedelenmiş olması olabilr. ya da kendi içinde başka bir sebebi vardır.
ayrıca, bir şey yapmaya çallışmadığı açık; uzak duruyor senden. sevse gelirdi mutlaka diye düşünüyorum..

hayırlısı olsun hakkında. mevlam yaralarını yakın zamanda sarsın.

burcunun ikizler olduğunu söylemem doğum tarihine istinadendi.

en iyisi toz olmak bence çünkü o hayatından çıkınca yeni bi hayata başlıyosun ve o yeni hayatına engel olmamalı . . ben eski sevgilimle 1,5 yıl hiç konuşmadım sonra konuşuverdik ortak arkadaşlarımız çoktur bizim o yüzden konuşma ortamlarımız oldu onun bi sevgilisi var ama suan aklı hala bende özlemiş görüşmek istiyo bn kabul etmedim oda bidaha açmıyo o konuyu bazen laf sokuyo ama . . şimdide diyorum keşke keşke hiç konuşmasaydım ne benim hayatım nede onun hayatı karışmazdı .

ahhh canım. bir kaç mesaj önce biri yazmıştı ya, aşk en gaddar insanı bile muma çevirir. dediğim dedik olmaz insan aşık olduğu vakit. kimyası değişir otomatikmen. sevdiğini mutlu etmeye çalışır. kırmaz, incitmez, sözlerini seçerek söyler, inat da etmez ve tükürdüğünü pek ala yalar.
fakat aşık değilse bunların tam tersi vaki olabilir.

ben de aynı, odunsu biriyle muhattabım. yazık diyebiliyorum sadece. yalvarmadım ama alttan aldığım çok oldu.

sinirli bir biçimde arkadaşlarına bakmasının sebebi egosunun zedelenmiş olması olabilr. ya da kendi içinde başka bir sebebi vardır.
ayrıca, bir şey yapmaya çallışmadığı açık; uzak duruyor senden. sevse gelirdi mutlaka diye düşünüyorum..

hayırlısı olsun hakkında. mevlam yaralarını yakın zamanda sarsın.

burcunun ikizler olduğunu söylemem doğum tarihine istinadendi.

En başlarda tükürdüğünü yalardı canım ipler benim elimdeydi ona olan sevgimin farkında olunca böyle oldu sanırım.Bu noktaya gelmemize hiçbir neden bulamıyorum ufak tefek hatalarımız vardır sonuçta insanız ama bu ayrılık nedeni olamazdı bence dediğin gibi cidden de odunumsu çıktı ömrümü yemekle meşgul.Bişey yapmaya çalışmıyor bunu anlayabiliyorum bende bişey yapmıyorum artık bir mücadele içinde değilim ona olan duygularımı köreltmeye çalışıyorum...."Bir şair demiş ''Sevdiğiniz insanları incitmeyin bir gün onları incitmek için bile bulamayacaksınız.."tabi anlayana bunun farkında olması lazımdı en dayanılmaz anlarında bile katlandım sevgi budur sevgi anlayışı şimdilerde değişti sanırım.Neyse canım herkesin hakkında hayırlısı olsun....

En başlarda tükürdüğünü yalardı canım ipler benim elimdeydi ona olan sevgimin farkında olunca böyle oldu sanırım.Bu noktaya gelmemize hiçbir neden bulamıyorum ufak tefek hatalarımız vardır sonuçta insanız ama bu ayrılık nedeni olamazdı bence dediğin gibi cidden de odunumsu çıktı ömrümü yemekle meşgul.Bişey yapmaya çalışmıyor bunu anlayabiliyorum bende bişey yapmıyorum artık bir mücadele içinde değilim ona olan duygularımı köreltmeye çalışıyorum...."Bir şair demiş ''Sevdiğiniz insanları incitmeyin bir gün onları incitmek için bile bulamayacaksınız.."tabi anlayana bunun farkında olması lazımdı en dayanılmaz anlarında bile katlandım sevgi budur sevgi anlayışı şimdilerde değişti sanırım.Neyse canım herkesin hakkında hayırlısı olsun....

hofff....
içimi dağladı şairin sözü

Back
X