Ayrılıp mutsuz olanlaradır lafım. Gecmez sanmıstım geçiyormuş

Yenibirbennn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
55
65
3
35
Mrb kızlar bundan bir kac hafta once bi konu acmistim. Ayrıldım uzgundum. Inanım daha bir kaç hafta olmasına ragmen o kadar ferahladım rahatladım ki. Burda uzulenler, ben gecmez sanıyordum. Ama geciyormus. Nasil mutsuzdum hergece aglıyordum simdi aklima gelince güluyorum. Kizlar cok mutluyum. Burda beni rahatlatanlar dusunup dua edenler herkesten Allah razı olsun. Yeniden dogdum ben yeniden hayata döndüm. Cocugum var iyiki var cocugumla cok mutlu bi hayat beni bekliyo hissediyorum simdiden. Paylasmak istedim. Ayrilanlar uzulmesin lutfen cunku geciyor. Okuyanlardan Allah razı olsun

İnsan nelere alışıyor ayrılık nedir ki değil mi..İnsan yeter ki kendine inansın güvensin.Hep mutlu ol inşallah

İnsallah her sey cok güzel olsun sizin icin :) ne mutlu güclü dirayetli özgüvenli bir kadınsınız :)
Herkese tesekkurler oncelikle. Sizede tesekkurler. Bu kadar guclu oldugumu bende bilmiyordum:) aslında dusunmemeye basladigimda bittigini fark ettm bende. Hatta kendimi bile kandirmistim bi ara bana yalvarsin barisirim tarzi dusunuyodum. Iyiki yalvarmamis suan yalvarsa bile tırsss gider. Ona karsi hic duygu hic bisey kalmadi inanin haftalardir bu gun geldi sadece aklima aa ben ayrilmistim iyiym aklima bile gelmiyor diye. Hatta hersey bitse artık resmi bile bagım kalmasa da onüme baksam diyorum :)) Allah acı ceken herkese yardim etsin insallah

İnsan nelere alışıyor ayrılık nedir ki değil mi..İnsan yeter ki kendine inansın güvensin.Hep mutlu ol inşallah
Kesinlikle oyle. Dunyanin sonu gibi geliyodu saka gibi hatta yorumlari okuyodum bazi insanlarin işte yıllardir unutamayanlar var oyle olurum sanıyodum ama Allah yardim etti cok cabuk atlattım. Suan ondan nefret bile etmiyorum inanin hayatimda hic olmamis gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…