• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYRILIYORUM KURTULUYORUM VE APTAL GİBİ AĞLIYORUM

Juvaderm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
2.589
2.346
83
33
Kızlar konularımı bilen bilir geçmişte aldatıldım bitti sanıyordum ama tam emin olmamakla birlikte tekerrür etti sanırım herneyse memleketten ev aldırıyorum kendisine Allah’ın izniyle memlekete ayak basar basmaz ilk işimde boşanma davası açmak olacak çocukların kıyafetlerini hazırlıyorum (yıkadım ütü yapıp yerleştirmesi var) tahminimce bayramın ya ilk günü yada ikinci günü ayrılacam burdan ve kuşku duymayacağım sürekli ne yapıyor acaba diye düşünmeyeceğim sadece çocuklarımın ve benim olduğu yani kısacası güven dolu bir hayata yelken açacam ama gelin görün ki ağlamaktan helak oldum beni bu kadar üzen canımı yakan ne?!
Salak yerine konulmam mı nasılsa bu kadın asalak gibi gelir tekrar yapışır düşüncesiyle suçlu olduğu halde mahcubiyet duymayan bir adam mı yada...(triplerin bini bin para sanki ben aldatmışım sanki benim gitmem onu memnun edecek özgürleştirecek sanki dört gözle bekliyor)
Bu kez kararlıyım hiç bu kadar kendimi alıştırıp şartlandırmamıştım en azından koskoca adamın peşinden koşup ona doğru yol bu demeyeceğim(hoş desemde fayda etmiyormuş)sadece çocuklarıma adayacağım ve bütün ilgimi onlara vereceğim mutlu olmam için en büyük sebeplerden bir tanesi işte ne güzel ama BEN AĞLIYORUM CANIM YANIYOR SİNDİREMİYORUM BİR TÜRLÜ BU KADAR İĞRENÇ BİR HAYAT YAŞAMAMA RAĞMEN OH KURTULDUM DEYİP SEVİNECEĞİM YERDE AĞLIYORUM AMA SEBEP NE?!

Zaten gelip yalvarıp yakarsa da değişmeyecek fikrim yanlış anlaşılmasın çünkü alıştırdım herşeye kendimi BİTTİ

Birinin yanımda olmasına çok ihtiyacım var şuan çok yalnızım kimsesiz gibiyim çocuklarımı sarıp sarmalıyorum ama onlarla dertleşemiyorum hoş belki rehberimdeki bütün arkadaşlarıma konuyu anlatıp dertleşip akıl almışımdır hatta bütün sosyal medyalardaki kullanıcılara bile anlattım neredeyse ama durduramıyorum kendimi hala dertleşmeye anlatmaya ihtiyacım var bitmiyor içimdeki dertler

Boşanmak kolay birşey değil.
Ağlamanız sızlamanız çok normal.
Eşiniz bu beni bırakamaz kafasındaysa olayın ciddiyetinin farkında değil.
Farkına varmasını sağlayın, kararlı duruşunuzu bozmayın.
O zaman kafasına dank edecek bişeyler.
Ne kaybettiğini bir idrak etsin.
Sonra da vurun tekmeyi aldatan adamdan hayır gelmez .
Eminim sizi yavrularınızla çok daha güzel ve mutlu bir hayat bekliyor.

Boşanmak kolay birşey değil.
Ağlamanız sızlamanız çok normal.
Eşiniz bu beni bırakamaz kafasındaysa olayın ciddiyetinin farkında değil.
Farkına varmasını sağlayın, kararlı duruşunuzu bozmayın.
O zaman kafasına dank edecek bişeyler.
Ne kaybettiğini bir idrak etsin.
Sonra da vurun tekmeyi aldatan adamdan hayır gelmez .
Eminim sizi yavrularınızla çok daha güzel ve mutlu bir hayat bekliyor.
Gerçekten kafasına dank edip etmemesi umrumda değil kararlıyım blörf değil ama ağlayıp sızlanmak istemiyorum oh demek istiyorum belkide korkuyorum yeni bir hayattan yeni bir düzenden

Gerçekten kafasına dank edip etmemesi umrumda değil kararlıyım blörf değil ama ağlayıp sızlanmak istemiyorum oh demek istiyorum belkide korkuyorum yeni bir hayattan yeni bir düzenden

Kesinlikle öyle.
Değişimden korkuyorsunuz.
Boşandıktan sonra, yeni hayatınıza adapte olduktan sonra bir oh çekersiniz merak etmeyin.
Bu bir süreç , yaşanacak ve bitecek.
Sonra yavrularınızla beraber mutlu olma sırası size gelecek.
O adam da dımdızlak kalacak ortada öyle.

Kesinlikle öyle.
Değişimden korkuyorsunuz.
Boşandıktan sonra, yeni hayatınıza adapte olduktan sonra bir oh çekersiniz merak etmeyin.
Bu bir süreç , yaşanacak ve bitecek.
Sonra yavrularınızla beraber mutlu olma sırası size gelecek.
O adam da dımdızlak kalacak ortada öyle.
İnşallah gece gece konuma cvp yazdığınız için çok teşekkür ederim

Aldattığı kesin mi? En son whatsapp ta takip ediyordun ama mesajlaşma falan yoktu?

Bu duyguya hayal kırıklığı diyorlar. Geçecek elbet. Her şey geçer neler geçmiyor ki? Geçmişte ağladığımız pek çok şeyi gülerek anlatıyoruz. Ölümden başka her şeyin çaresi var. Büyük hayallerle yuva kurmussunuz. En acı şekilde ihanetle bitmiş bütün hayalleriniz güveniniz yıkılmış çok normal. İçinizde ne varsa dışarı dökün sakın içinize atmayın. Zamanla sizi içten içe çürütür çünkü bas edemezseniz psikolojik danışmana gidin. Daha kolay atlatirsiniz.

Aldattığı kesin mi? En son whatsapp ta takip ediyordun ama mesajlaşma falan yoktu?
Evet hala takip ediyorum hatta ofisine aniden gittim teline bilgisayarına baktım herhangi birşey görmedim ama tabi ben takip etmeden önce bitmiş olabilir çünkü kızı ofisteki bozuk tv yi habersiz sattığı için çıkarmış peki bu kız bu kadar ayıplı bişey yaptı 2 sene sonra hangi yüzle arıyor vs vs vs...çok çelişkili açıklamalar saçma sapan şeyler yani sürekli hafiye gibi dolaşıp sonunda da aptal yerine konulmaktan bıktım

Bu duyguya hayal kırıklığı diyorlar. Geçecek elbet. Her şey geçer neler geçmiyor ki? Geçmişte ağladığımız pek çok şeyi gülerek anlatıyoruz. Ölümden başka her şeyin çaresi var. Büyük hayallerle yuva kurmussunuz. En acı şekilde ihanetle bitmiş bütün hayalleriniz güveniniz yıkılmış çok normal. İçinizde ne varsa dışarı dökün sakın içinize atmayın. Zamanla sizi içten içe çürütür çünkü bas edemezseniz psikolojik danışmana gidin. Daha kolay atlatirsiniz.
Şu karmaşadan bir kurtulayım zaten ilk işim yardım almak olacak çünkü başedemiyorum artık

Evet hala takip ediyorum hatta ofisine aniden gittim teline bilgisayarına baktım herhangi birşey görmedim ama tabi ben takip etmeden önce bitmiş olabilir çünkü kızı ofisteki bozuk tv yi habersiz sattığı için çıkarmış peki bu kız bu kadar ayıplı bişey yaptı 2 sene sonra hangi yüzle arıyor vs vs vs...çok çelişkili açıklamalar saçma sapan şeyler yani sürekli hafiye gibi dolaşıp sonunda da aptal yerine konulmaktan bıktım
Yani bence yine de fevri davranma. Benzer şeyler yaşadım, rezil olduğumla kaldım çünkü yanılmışım. Saçma görünse de herşeyin bi açıklaması olabilir.

Yani bence yine de fevri davranma. Benzer şeyler yaşadım, rezil olduğumla kaldım çünkü yanılmışım. Saçma görünse de herşeyin bi açıklaması olabilir.
Kesinlikle yanıldığımı düşünmüyorum eşimin zaten önceden önceden ikinci hattını yakaladım tam 2 sene kullanmış zaten bu sekreteride o zamanlarda işe almış ve kendi arabasını ona sürdürürken ıssız bir yolda videoya çekmiş eşim ve kızda bunu sosyal medyaya koymuş daha geçen gördüm videoyu bu arada kız evli ve iki kızı var daha sonra 2-3 ay önce boşanmış eşimlede 1 ay önce tekrar irtibata geçmiş artık o irtibat sırasında neler konuştular ne yaptılar Allah bilir
(Bu arada kız gece vakti kızıyla bizim arabada straples bir kıyafet sanırım çünkü foto omuz hizasına kadar ve oraya kadar çıplak uzun parlak küpelerle foto çekmiş ön koltukta ve sosyal medyasına koymuş 2 sene önce çok yüksek ihtimalle yemeğe götürdü.
Ve mantığımın almadı çelişkili söylemleri var mantığımın almadığı bir nokta ise bu kadın bu fotoları bu videoları sosyal medyasına attığında evliydi tamm eşimle resmî fotosu yok ama o videoyu eşim çekti o yemeğe o arabayla eşimle gitti çünkü eşim arabasını kimseye vermez peki bu kadının kocası bu videoları fotoları hiç görmedi mi

Sevgili konu sahibi, sabahın şu saatinde üzüntünüz üzüntüm oldu. Dünyada öyle ikiyüzlülükler, ahlaksızlıklar var ki kırk yıl düşünsek nedenini, nasılını anlayamayız. Insan merak ediyor cevapları, hiçbir şey değiştirmeyeceğini bilse de, o yüzden sizi anlıyorum. Ama böyle insanların ve oyunlarının arasında öyle güçlü ve iradeli gördüm ki sizi, umarım bir an önce bu karmaşadan uzaklaşırsınız ve kendiniz gibi iyi insanlar olur çevrenizde. Siz içinizde bir şeylerden emin olmuşsunuz ki bu noktaya gelmişsiniz. Bunca zamandır biriken duygu karmaşasından ağlıyorsunuz bu da çok normal. Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer sizin için.

Sevgili konu sahibi, sabahın şu saatinde üzüntünüz üzüntüm oldu. Dünyada öyle ikiyüzlülükler, ahlaksızlıklar var ki kırk yıl düşünsek nedenini, nasılını anlayamayız. Insan merak ediyor cevapları, hiçbir şey değiştirmeyeceğini bilse de, o yüzden sizi anlıyorum. Ama böyle insanların ve oyunlarının arasında öyle güçlü ve iradeli gördüm ki sizi, umarım bir an önce bu karmaşadan uzaklaşırsınız ve kendiniz gibi iyi insanlar olur çevrenizde. Siz içinizde bir şeylerden emin olmuşsunuz ki bu noktaya gelmişsiniz. Bunca zamandır biriken duygu karmaşasından ağlıyorsunuz bu da çok normal. Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer sizin için.
Ne kadar da güzel bir mesaj beni daha da güçlendir di gözlerimden yaş akıyor fakat her damlada gücümün farkına daha da çok varıyorum

Bunların hiç birisini haketmediğiniz için ağlıyorsunuz. Eşinize değil kendinize üzülüyorsunuz. Mutlu bir evlilik, şen şakrak çocuklarla geçen bir hayat hayal ederken bunların başınıza gelmesini yediremiyorsunuz. Bozulan düzeninize, çocuklarınıza, öyle bi insana güvenmeye, hayatınızın alt üst olmasına, bozulan psikolojinize üzülüyorsunuz. Çok da normal hissettikleriniz. Zamanla herşey daha güzel olacaktır eminin ki. Güçlü olmanızı, çocuklarınızla mutlu, huzurlu bir hayat geçirmenizi dilerim.

Kızlar konularımı bilen bilir geçmişte aldatıldım bitti sanıyordum ama tam emin olmamakla birlikte tekerrür etti sanırım herneyse memleketten ev aldırıyorum kendisine Allah’ın izniyle memlekete ayak basar basmaz ilk işimde boşanma davası açmak olacak çocukların kıyafetlerini hazırlıyorum (yıkadım ütü yapıp yerleştirmesi var) tahminimce bayramın ya ilk günü yada ikinci günü ayrılacam burdan ve kuşku duymayacağım sürekli ne yapıyor acaba diye düşünmeyeceğim sadece çocuklarımın ve benim olduğu yani kısacası güven dolu bir hayata yelken açacam ama gelin görün ki ağlamaktan helak oldum beni bu kadar üzen canımı yakan ne?!
Salak yerine konulmam mı nasılsa bu kadın asalak gibi gelir tekrar yapışır düşüncesiyle suçlu olduğu halde mahcubiyet duymayan bir adam mı yada...(triplerin bini bin para sanki ben aldatmışım sanki benim gitmem onu memnun edecek özgürleştirecek sanki dört gözle bekliyor)
Bu kez kararlıyım hiç bu kadar kendimi alıştırıp şartlandırmamıştım en azından koskoca adamın peşinden koşup ona doğru yol bu demeyeceğim(hoş desemde fayda etmiyormuş)sadece çocuklarıma adayacağım ve bütün ilgimi onlara vereceğim mutlu olmam için en büyük sebeplerden bir tanesi işte ne güzel ama BEN AĞLIYORUM CANIM YANIYOR SİNDİREMİYORUM BİR TÜRLÜ BU KADAR İĞRENÇ BİR HAYAT YAŞAMAMA RAĞMEN OH KURTULDUM DEYİP SEVİNECEĞİM YERDE AĞLIYORUM AMA SEBEP NE?!
Üzülürsün tabi canın o adama değil o evde anılarına yıllarına genç kızlığına ağla biraz .
İnşallah memketinde çok çok güzel bir hayatın olur iyi ki gelmişim dersin.

Seni ağlatan sebep bir değil binlerce. Acaba neden diye düşünme. İçinden ağlamak geliyorsa ağla. Ben anladım ki ağlamak da bi nimetmiş. Sadece yaşadığın ana odaklan ne geçmişi ne geleceği düşünme

Severekmi evlenmistiniz.ne diyeyim fevri davranmayin cocuklariniza ve size bakacakmi bosaninca.bana kalirsa bosanmayin burnundan getirin ama soylemesi kolay burdan bunlari.en ufak birseyde dunyamiz yikiliyor.whatsap yuzunden bizde bisanma safhasindan donduk.bi halt yemesede yemeye calismisti

Back
X