• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYRILIYORUM KURTULUYORUM VE APTAL GİBİ AĞLIYORUM

Kızlar konularımı bilen bilir geçmişte aldatıldım bitti sanıyordum ama tam emin olmamakla birlikte tekerrür etti sanırım herneyse memleketten ev aldırıyorum kendisine Allah’ın izniyle memlekete ayak basar basmaz ilk işimde boşanma davası açmak olacak çocukların kıyafetlerini hazırlıyorum (yıkadım ütü yapıp yerleştirmesi var) tahminimce bayramın ya ilk günü yada ikinci günü ayrılacam burdan ve kuşku duymayacağım sürekli ne yapıyor acaba diye düşünmeyeceğim sadece çocuklarımın ve benim olduğu yani kısacası güven dolu bir hayata yelken açacam ama gelin görün ki ağlamaktan helak oldum beni bu kadar üzen canımı yakan ne?!
Salak yerine konulmam mı nasılsa bu kadın asalak gibi gelir tekrar yapışır düşüncesiyle suçlu olduğu halde mahcubiyet duymayan bir adam mı yada...(triplerin bini bin para sanki ben aldatmışım sanki benim gitmem onu memnun edecek özgürleştirecek sanki dört gözle bekliyor)
Bu kez kararlıyım hiç bu kadar kendimi alıştırıp şartlandırmamıştım en azından koskoca adamın peşinden koşup ona doğru yol bu demeyeceğim(hoş desemde fayda etmiyormuş)sadece çocuklarıma adayacağım ve bütün ilgimi onlara vereceğim mutlu olmam için en büyük sebeplerden bir tanesi işte ne güzel ama BEN AĞLIYORUM CANIM YANIYOR SİNDİREMİYORUM BİR TÜRLÜ BU KADAR İĞRENÇ BİR HAYAT YAŞAMAMA RAĞMEN OH KURTULDUM DEYİP SEVİNECEĞİM YERDE AĞLIYORUM AMA SEBEP NE?!
Yaşadıkların çok normal. Hayatın değişiyor. Verdiğin emellerin boşa gidişine de üzülüyorsun. Emin ol geçecek. Sakin dönme o pisliğe. En büyük hatan olur. Her şey yoluna girecek em8n ol. Yeter ki sen dik dur.

Yıllarca aldığınız her yara teker teker kabuğunu atıyor ve tekrar kanıyor, ağlamanız o kadar normal ki. Ama geçecek emin olun, kuş gibi hafif hissedeceğiniz ve iyi ki diyeceğiniz günler yakındır inşallah.. iyi mutlu ve huzurlu çok bayram görmeniz dileğiyle...

2 sene önce aldatılarak boşandım. Sizi çok iyi anlıyorum. Anlaşmazlık sonucu ayrılmak başka, aldatılarak boşanmak çok başka. Psikolojim çok yıpranmıştı ki ben çok seviyordum o pisliği o yüzden de çok zor gelmişti bana. Ama inanın geçiyor, sadece ilk 1-2 ay zor gelecek ağlayın korkmayın ağlamaktan. Ama kendinize yeni meşguliyetler de bulun. Yapabileceğiniz hedefler belirleyin, belirli bir sürede belirli miktar kitap okumak, kilo vermek, para biriktirmek, gezmek vb... özellikle de çocuklarınız çok iyi gelecek size bu süreçte. Şu an 2,5 yıl oldu ayrılalı, üstüne bir yanlış evlilik daha yaptım yine boşamıyorum ama inanın eski halimden eser yok. İlahi adaletin de tecelli ettiğini görüyorum son birkaç aydır ona bile sevinmiyorum Allah bilir diyorum. Yani geçiyor hiç merak etmeyin.

Onu kaybettiğiniz için değil kurduğunuz hayaller, planlar ve hayalkirikliginiz için aglıyorsunuz.Ağlamak, bunun için üzülmek ayıp değil asıl içinize atarsanız kötü olur. Geleceği göremediğimiz için mevcut durumumuz bizi suan üzse de sonrasında iyi ki bitmiş diyoruz.. sizin de öyle olacağını düşünüyorum.

Gerçekten kafasına dank edip etmemesi umrumda değil kararlıyım blörf değil ama ağlayıp sızlanmak istemiyorum oh demek istiyorum belkide korkuyorum yeni bir hayattan yeni bir düzenden
Ohh beee.... diyebilmeniz için henüz çok erken, hele bir gidin yerleşin, ozaman fazla bi zaman geçmeden daha iyi olacaksınız:)
Yanlız değilsin, yanlız değiliz:)
Allah yardımcımız olsun:)

Bir daha aklını yoracak birşey yok nerde ne yapıyor kiminle acaba bana yalan mi söylüyor diye düşünme derdi yok fakat karşı tarafın halinden memlun gibi tavır göstermesi hoşunuza gitmeyen tamam yalvarsa fikriniz değişmez fakat onun pişman olduğunu yada üzgün olduğunu görseniz içiniz buz kesip daha mutlu olacaksınız bence tek durum bu

Back
X