herkese slm kısaca sorunumdan bahsedeyim.öncedende bir iki sıkıntımı paylaşmıştım burda.şuanki durumum ise şöyle çok sevdiğim iyi bir işim var.para kazanıyorum.bir tane çocuğum var.ama eşim olacak adam.sinirlendiği zamanlar.(tamam bende çok sinirlendirip çileden çıkartma konusunda baya uğraşıyorumdur ama.)benim üstüme yürüyor.bir iki tokat yumruk falan atıyor.5 senede 4-5 kez oldu bu iyice çıldırırsa böyle yapıyor.düzgün bir işi yok.borçları var kendi adına.ve ben hem para kazanan biriyim.hemde buna destek olan ve çocuğumuz var.şuan tamamen ayrılmak istiyorum.hatta oda istiyor.ayrılalım diyor.sonrada ayrılırsak çocuğu kaçırırım.şöle yaparım böle yaparım diye bir sürü tehtid savuruyor.sonrada bir süre ayrı yaşayalım diyor.ayrılmadan.tam bir çıkmazdayım.ne yapsam bilemiyorum.hergün çocuğuma bakıp ağlıyorum.çok küçük çünkü.ayrılanlar fikir verebilirmi.ve ya benim yerimde olsanız napardınız.aklımı kaybettim artık
herkese slm kısaca sorunumdan bahsedeyim.öncedende bir iki sıkıntımı paylaşmıştım burda.şuanki durumum ise şöyle çok sevdiğim iyi bir işim var.para kazanıyorum.bir tane çocuğum var.ama eşim olacak adam.sinirlendiği zamanlar.(tamam bende çok sinirlendirip çileden çıkartma konusunda baya uğraşıyorumdur ama.)benim üstüme yürüyor.bir iki tokat yumruk falan atıyor.5 senede 4-5 kez oldu bu iyice çıldırırsa böyle yapıyor.düzgün bir işi yok.borçları var kendi adına.ve ben hem para kazanan biriyim.hemde buna destek olan ve çocuğumuz var.şuan tamamen ayrılmak istiyorum.hatta oda istiyor.ayrılalım diyor.sonrada ayrılırsak çocuğu kaçırırım.şöle yaparım böle yaparım diye bir sürü tehtid savuruyor.sonrada bir süre ayrı yaşayalım diyor.ayrılmadan.tam bir çıkmazdayım.ne yapsam bilemiyorum.hergün çocuğuma bakıp ağlıyorum.çok küçük çünkü.ayrılanlar fikir verebilirmi.ve ya benim yerimde olsanız napardınız.aklımı kaybettim artık
hayır çoçuk çok küçük zaten.şuan türkiyede şiddet gören kadın sayısı okadar çok ki kimi hastanelik olana kadar dövülüyor.kimide benm gb tokat falan yiyor.onu sölemek için belirttim.ama dayak yiyenlerin çoğu.bunu kendine bile itiraf edemiyor.ben asla yemem diye dolaşıyor.neyse bi kaç güne kadar psikoloğada gidicem zaten.napmalıyım hiç bilmiyorum.hergünüm huzursuzlukla geçiyor
daha önce 2-3 günlüğüne küsüp görüşmemiştik sadece.hiç ayrı yaşamamıştık.hem ozaman çocuk yoktu.şimdi minik kuşum var.biricik yavrumm.tek varlığım herşeyim.tek isteğim şu kısacık hayatta minik kuşuma güzel bir yuva huzurlu mutlu eksiklik yaşamayacağı bir aile vermekti.ilk hamile olduğumu öğrendiğimde ailem istememişti onu eşim istemişti.sonra kız olduğunu öğrenince neden erkek değil diye bozulmuştu pislik.sadece ben koşulsuz kabul etmiştim yavrumu.obenim tek dünyam.bundan sonra hayatımı onun için yaşamayı istiyorum ben her anne gb.oyüzden bukadar düşünmem yoksa bana bukadar acılar yaşatan adamı 1 dakka tutmam.kendi ayakları üstünde duran biriyim.hayatta çok baskın bir insanım.ama işte ne hallere düştüm.kimse bana olmaz demesin. hiç belli olmuyor.ama kendime çok kızdığım bi konu bile bile baştan yanlış insan seçtim..çok yanlış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?