• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılma noktasına gelinen aşamada bir erkek evlenmeyi istediği çok sevdiğini söylediği bir kadın için en fazla ne yapar mücadele eder mi ?

Seven erkek peşinden koşar değil farklı şehir. Biz evlenmeden ben ayrıldım gittim başka ülkeye 😅 amaç tatildi ama 3 ayda kalabilirdim ve yaşamak için de iş konularını araştıracaktım giderken havaalanına gelip yalvardı gidince de hep aradı sürekli yazdı etti kabul ettirdi yani aman nasılsa gitti diyebilirdi mesafe boş yani erkekler için.
Sevmiyordur sizi

Mesela en fazla nereye kadar mücadele eder o kadını kaybetmemek için? Başka şehirde uzakta yaşıyor olsa bile o kadın için birşeyler yapmaya çalışır mı ? Yoksa nasılsa uzak diye nasip değilmiş der vazgeçer mi ? Mesela gelir mi o kadın için son kez konuşmak görüşmek falan ? Sizin deneyimlerinizin yola çıkarak ne gibi fikirler verebilirsiniz?
aşıksa herseyi yapar kadında erkekte. Aşık olunca insanın gözü körelir.

anlamadım ben tam olarak
evlenmeyi düşünmüyordu ama kadın evlenmiyorsak ayrılalım dediği için mi evlenelim moduna girecek bu adam?
yoksa adam evlenmek istiyor ama kadın ayrılalım dedi, yine de mücadele eder mi diye mi soruyorsun

Seven erkek peşinden koşar değil farklı şehir. Biz evlenmeden ben ayrıldım gittim başka ülkeye 😅 amaç tatildi ama 3 ayda kalabilirdim ve yaşamak için de iş konularını araştıracaktım giderken havaalanına gelip yalvardı gidince de hep aradı sürekli yazdı etti kabul ettirdi yani aman nasılsa gitti diyebilirdi mesafe boş yani erkekler için.
Sevmiyordur sizi
Kesinlikle aynı fikirdeyim ve ne mutlu size 😊

anlamadım ben tam olarak
evlenmeyi düşünmüyordu ama kadın evlenmiyorsak ayrılalım dediği için mi evlenelim moduna girecek bu adam?
yoksa adam evlenmek istiyor ama kadın ayrılalım dedi, yine de mücadele eder mi diye mi soruyorsun
Adam başından evlilik istiyor ama kadın ayrılalım diyor çünkü saygısızlık var ortada küçümseme vs

anlamadım ben tam olarak
Adam başından evlilik istiyor ama kadın ayrılalım diyor çünkü saygısızlık var ortada küçümseme vs
Annesinden ötürü ayrılmıştım ben ya kadın benden pek hazzetmiyordu hâlâ da öyle😬 anne babası ayrı zaten babası ve babasının ailesiyle gelmişti. "Annem de olsa kimse senden daha önemli değil seni sevmeyeni ben de sevmem" demişti.
Peki size saygısız bir davranış içerisinde olsaydı küçümseyiş vs sizi ve hayalinizi küçük görme gibi yinede onunla evlenir miydiniz ?

Peki size saygısız bir davranış içerisinde olsaydı küçümseyiş vs sizi ve hayalinizi küçük görme gibi yinede onunla evlenir miydiniz ?
Evlenmezdim. Ben bana kendimi çok değerli hissettirdiği için evlendim zaten. Başka türlüsü mümkün değildi.

Benim eski sevgilim ben her yerden engellediğim için mail atıyordu. Annesine ve kuzenine arattırmıştı. Yani evet seven mücadele ediyor ama duruma göre de değişir. Mesela artık senle olamayacağına net olarak karar verdiyse mücadele etmez. Duruma göre değişebilir yani.
Karar vermiş değil en azından bunu biliyorum çünkü bir şekilde ulaşıyor yazıyor yinede yazmak ötesine gitmiyor bu durum yazıda kalıyor neyse manipüle ettiğini anlamak zor değil

hayır evlenmezdim
her ilişki yaşadığımızla evlenmek zorunda değiliz ilişki içinde tanır zaten insanlar birbirini
beni daha sevgiliyken küçümseyen bana saygısızlık yapan adam evlenince daha fazlalarını yapar
ayrıca böyle bi tip isterse roma'yı yaksın güya mücadele etmek için asla dönüp bakmam
yani ayrılık kararını aldıktan sonra karşı tarafın mücadelesi önemsiz benim için
adam bi sürü saçmalık yapmış siz hala mücadele etsin kafasındasınız sanırım bence bu yanlış bi düşünce

Back
X