Arkadaslar ben tam 6 aydir evliyim, ve 6 aydir ne cektigimi bir allah bilir birde ben! Esimle birbirimizi severekten evlendik. Güzel bir flört zamanimiz vardi, nisanlilik zamanimizda güzeldi. Beni sevdigini gösterirdi, takii evlendigimiz güne kadar. Aslinda suc Esimde degil, K. Validemde. Esim annesine cok düsgün bir insandir, annesinin sözünden cikmaz: K. validem gelinlerini eski zamandaki Gelinler olaraktan görmek istiyor, yani anliyacaginiz hergün gidilip evinde oturulacak, hizmet edilecek. Ben ilk zamanlar ayak uydurmaya calistim, hergün olmasada, ikinci gün k.validemdeydim. Hic birzaman bir saygisizlik etmedim, her isteklerine tamam dedim. 4 aydir esimle beraber Cocuk servisine ( Almanyada özürlü cocuklarin Özel servisi vardir) basladim, her sabah 05:30 da kalkip is´e gidiyorduk. Cok yogun calisirdik beraber, ama k.validemin umrunda olmazdi. 2 Gün gitmesem bana tavir alirdi, ve esimde bunu farketip bana kizardi. Fazla uzatmadan gecen hafta pazartesi k.valideme ugramadigim icin tartistik. K.validemin asil sebebi beni annemlere göndermemekti, cünkü bu olaydan iki hafta evvel annemlerdeydik. Esimin ailesi evlendigimiz günden itibaren, ailemle kontaklarini kestiler ve bizim de gitmemizi istiyorlardi. Zaman zaman Esim annesi ve babasi ile kavga ediyorlardi bu durumdan. Bende dayanamayip ailemi aradim beni gelip almalarini istedim. Simdi tam 1 haftadir baba Evindeyim ve ne arayan var ne soran. Esim ve k.validem ler beni bir kere olup aramadilar. Kendime yediremiyorum, ben bunlari hak etmedim. Acaba beni esim sevmedimi, hersey yalanmiydi.
Sence Arkadaslar siz benim yerimde olsaydiniz ne yapardiniz? Esiniz sizi ailesi yüzünden aramiyorsa yada size tavir aliyorsa, ne yapardiniz?? Lütfen bir cevap yada öneri yazarsaniz cok sevinirim.
Sence Arkadaslar siz benim yerimde olsaydiniz ne yapardiniz? Esiniz sizi ailesi yüzünden aramiyorsa yada size tavir aliyorsa, ne yapardiniz?? Lütfen bir cevap yada öneri yazarsaniz cok sevinirim.