- 4 Ağustos 2020
- 13
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi Margarakontin
-
2 yaşında kızım var 30 haftalık hamileyim aynı zamanda 6 aydır ayrıyız18 aydır atlatamadım ama hayat devam ediyor
Çocuğum yok adam gibi acımı yaşadım ağladım sustum falan ama artık daha iyi hissediyorum kendimi yavaş yavaş atlatıyorum bunu hissedebiliyorum eski konularıma bakarsan seninkine çok benzer bi başlığım vardıİyi günler kızlar
Boşananlara soruyorum özellikle
o psikoloji ile nasıl başa çıktınız ? Yeni Hayat kurma özellikle çocuklar varsa ? ya da daha hafif nasıl atlatılır diyelim ? Ben acinin zamanında yaşanması gerektiğini düşünenlerdenim fakat çocuklarınız varsa biliyorsunuz ki bunu biraz geri planda tutmak daha sağlıklı oluyor ama bunun içinde sağlam bir psikoloji lazım.
Geçsin gitsin bu acı canım umarım2 yaşında kızım var 30 haftalık hamileyim aynı zamanda 6 aydır ayrıyız
kızımla görüşüyor sık sık Biz de haliyle yüz yüze geliyoruz
ama ben hala atlatamadım
Cocuk olunca surec uzuyor malesef canimÇocuğum yok adam gibi acımı yaşadım ağladım sustum falan ama artık daha iyi hissediyorum kendimi yavaş yavaş atlatıyorum bunu hissedebiliyorum eski konularıma bakarsan seninkine çok benzer bi başlığım vardı
Burda çok vakit geçirdim sonra bi baktım Halime şükreder olmuşumayrıca kk ya da senin vesilenle teşekkür ederim terapi gibi geldiniz valla
Ayrılmasanız olmaz mı barışmanızın imkanı yokmuş neden ayrılıyorsunuzCocuk olunca surec uzuyor malesef canim
Tam bitti gitti diyorsun hop kalkiyor cocuk gorme cikiyor
Bizim ikinci cocugumuz olacak
Hamileyken ayrilanlardanim
Hormonlar daha baskin
AldatildimAyrılmasanız olmaz mı barışmanızın imkanı yokmuş neden ayrılıyorsunuz
Çocuklar için demiştim hakkında hayırlısı olsun ama şöyle düşün onlar için ayakta durman gerek ben annem senin üzüldüğünü görmeye dayanamıyorum dediğinde kendimi toparlamaya çalıştım ama evlat başkadır onlar mutlu olsun diye ayakta kalmak belki de senin sebebin olurAldatildim
Kendi itiraf etti ustelik
Cok zor zamanlar gecirdim hamileligimin ilk basinda ogrenince .
İnsan bilerek bununla yasayamiyor o hataydi desede ..
Ben hsls kendimi yiyorum neden diye ams ayni evde cocuklar icin dahi olsa imkansiz artik
bana eşşekten düşeni getirin o anlar halimi derlermişya aynı yeminle ne demek istediğini o kadar iyi anlıyorum kiCocuk olunca surec uzuyor malesef canim
Tam bitti gitti diyorsun hop kalkiyor cocuk gorme cikiyor
Bizim ikinci cocugumuz olacak
Hamileyken ayrilanlardanim
Hormonlar daha baskin
aaa boşanma sebebi de aynıymış şerefsizlerrrrr ay bırak ya kurtulduk kurtuldukAldatildim
Kendi itiraf etti ustelik
Cok zor zamanlar gecirdim hamileligimin ilk basinda ogrenince .
İnsan bilerek bununla yasayamiyor o hataydi desede ..
Ben hsls kendimi yiyorum neden diye ams ayni evde cocuklar icin dahi olsa imkansiz artik
Zor hemde çok hele çocuklar varsa ama karşı taraf devam ederken ben niye strese girip üzüleyim beni hak etseydi zaten üzmezdi sevse değer verseydi. Zaten yanımda olurdu.. Beni bi kerede silip atanı ben niye düşünüp kendimi üzeyim niye ömrümü onu düşünmekle çürüteyim.. Ben bi daha bu yaşıma gelmicemİyi günler kızlar
Boşananlara soruyorum özellikle
o psikoloji ile nasıl başa çıktınız ? Yeni Hayat kurma özellikle çocuklar varsa ? ya da daha hafif nasıl atlatılır diyelim ? Ben acinin zamanında yaşanması gerektiğini düşünenlerdenim fakat çocuklarınız varsa biliyorsunuz ki bunu biraz geri planda tutmak daha sağlıklı oluyor ama bunun içinde sağlam bir psikoloji lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?