• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrilmadan once birlikte saldiriya ugradik bi arayip nasil oldugunu sormam gerekirmi

Minikkelebek136

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
16
2
1
28
Iyi geceler kafami cok karıştıran bi konu var . Ben 1 aydir biriyle görüsüyodum . Ama benim gecmisimdeki insanla arkadas ailecek tanistiklari icin kaldiramayacagini soylerek kesti konusmayi ona kızdığım nokta bunu bana iki kez yapti yani kendi icinde kabullenemedi hakli evet ama benim hayatimdaki dengeyi de bozmaya gerek yoktu .
Biz yılbaşı gecesi birlikteydik saat 1 de arabayi park ettik . Park ettigimiz yer sıkıntılı bi yerdi mahalle olarak biz arabadan inmeden . Şofor caminin kenarına genc biri geldi kucaginda kediyle durdu . Benim sevgilim cami acti hayirdir dedi cok " arabadan in , in in bisey olmayacak" dedi sevgilim bunu duyunca arabayi ani bi manevrayla döndürdü ve tam dönerken sanki silahla biri ates etmis gibi ses cikti ve galiba arabanin camina taş attilar ve ayni anda cok yuksek bi sesle " arabadannn innnnn" arabanin cami patladi ve birazcik disi ezilmis . Dönerken bide kaldirima ciktik ve oldugumuz yerden kaçtık korku filmi gibiydi . Okadar korktuk ki heryer cam oldu etkilendik dogal olarak . Yapan kisileri de tanimiyoruz. Ve biz bu olaydan sonra arabada bu asamadigimiz konu hakkinda tartistik ve eve gelince bana olmayacağını soyledi .
Ben cok uzuldum ona alismistim ve istiyodum . Aradan 3 gun geçti sizce nasilsin araba da bisey varmi yada bi haber cikti mi arabanin altini da vurmustu cunku bunlari sormam icin aramam gerekirmi . Acikcasi ben bana dönmesini istiyorum ama is onda bitiyo biliyorum sizce ne yapmaliyim ?

Masrafini niye odeyim ? Bunu yapan insanlar cok belliki madde kullanmisti yani o arabadan inse ya bicaklarlardi ya da gasp ederlerdi . Belki bana bile bisey yaparlardi . Gecenin 1 inde issiz bi yerde boyle biseyle karşılaştık
Masrafini mi odeyeceksin?
Sorma bence.

Istemiyo değil aslinda ya da bilmiyorum cok kafam karisik belkide buna inanmak istiyorum . Cok istedigini söyledi ama bunu asamadigini cunku benim onunla olan gecmisimi herkes biliyo hak veriyorum ona da

Konusmak icin buluşmuştuk zaten biraz kendimize gelelim diye konusurken konu konuyu acyi
Tam korku filmi senaryosu gibi olaylar yaşadıktan sonra aşamadığınız konu hakkında tartışacak motivasyonu nerden buldunuz ben de ona takıldım. Ben olsam olanları atlatabilmek için evime koşar, bir duş alır, yatağımda cenin pozisyonunda yatardım 3-4 gün 😏

Yazmak için bahane arıyorsunuz. adam bitirmiş ne yapacaksın arasında düzelecek mi? Bırakın ne hali varsa görsün. Azıcık gururlu olun şu erkeklerin oturma organını kaldırmaktan ne anlıyorsunuz anlamıyorum.

Ankaradayiz ama oyle birileri degildi yukarda park vardi ordan indiler buyuk ihtimal madde kullanmışlardı gecenin 1 inde kucağında kedi fln bi taraftan onu seviyo
Ankara'da mısınız ?
Orada böyle içki içen, sevgili olanları falan darp eden belediye destekli saçma salak ahlak bekçiliği yapan bi örgüt var A Takımı diye, direkt aklıma o geldi.

Back
X