- 3 Nisan 2014
- 36.205
- 147.714
- 798
- Konu Sahibi Minikkelebek136
gülgizemi gizemgülü yada öyle birşey sen misin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülgizemi gizemgülü yada öyle birşey sen misin?
İsteyeceğinden emin değilsen hic yazma belki su an uzgunsun konuşmak icin bahane ariyorsun anlıyorum ama bazi seyleri kabullenmek lazım daha fazla uzulmemek için o sormadiysa sende arayip sorma boşver.Aslinda o istese bile isteyecegimden emin degilim cunku asamayacağını dusunuyorum sadece gercekten merak da ettik ve konusmak istedim sebepsiz
K***ören.... THE LAND OF HAPINESSAnkara'da mısınız ?
Orada böyle içki içen, sevgili olanları falan darp eden belediye destekli saçma salak ahlak bekçiliği yapan bi örgüt var A Takımı diye, direkt aklıma o geldi.
Ankaradayiz ama oyle birileri degildi yukarda park vardi ordan indiler buyuk ihtimal madde kullanmışlardı gecenin 1 inde kucağında kedi fln bi taraftan onu seviyo
Belediye destekli derken o ne ya ne jallere heldik artik her gun dehsete dusuyorum
Keçiören'de çok vukuatı var bu insanların. Bir mağdur da şu arkadaş, aynı sizin gibi sevgilisiyle arabada otururken saldırıya uğruyor.
Keçiören'de çok vukuatı var bu insanların. Bir mağdur da şu arkadaş, aynı sizin gibi sevgilisiyle arabada otururken saldırıya uğruyor.
Öyle atılan taşla araba camı tuzla buz olacak gibi patlamaz bir kere yani cam sağlamdır çatlae ancak dışı nasıl ezildi onu anlamadım tuğla mı attılar yahu abarttığınızı düşünüyorum. O kadar korku kargaşa da ayrılık konuşabilmek ayrı ilginç zaten.Bence siz bir bahane arıyorsunuz aramak için ama çok gereksiz olur kendisinde bir sakatlık yok yanındaymışsınız olay anında arabayı sormak ne alaka bitmiş gitmiiş artık kabul edin
Yok ayol adam öldürünce de tıkmıyorlar. Bir kravat takıyorsun miss gibi. SuçsuzsunDevletimiz sağolsun asla bir hücreye tıkmazlar. Birilerinin ölmesi, tecavüze falan ugramasi lazım belki o zaman..
Gerçi o da doğru. Şule cet ve münevver karabulut cinayetleri de sonuçlanmazdi asla ama halk ayağa kalktı. Anca toplum ayaklaninca artık böyle şeylere cezalar var.Yok ayol adam öldürünce de tıkmıyorlar. Bir kravat takıyorsun miss gibi. Suçsuzsun![]()
Konuya gelirsek ben olsam insaniyet namına nasıl olduğunu sorardım ama geri dönmesi için değil. Gerçekten sadece insanlık olsun diye. Hatta kendine dikkat et vs. gibi iyi temenniler de bulunur yoluma bakardım. Geçmişime kara leke muamelesi yapan biri için çok bile.
Yok ayol adam öldürünce de tıkmıyorlar. Bir kravat takıyorsun miss gibi. Suçsuzsun![]()
Şansa yaşıyoruz güzel yurdumuzda. Konuya dönecek olursak lütfen artık şu adamların kaba etlerini kaldırmayın. Kötü olsaydı haberi gelirdi zaten.Kacmasaydik belki cocugu indirip bana tecavuz edecekti belki sevgilime bisey yapacakti inanin bilmiyorum ve sanki kabusmus gibi geliyo buna sahit olan tek kiside hayatımda suan olmadigi icin sizofren gibi oldum
Eğer bi kıvılcım olsun, fitil ateşlensin, kendimi hatırlatayım diye sormak istiyorsanız sormayın derim. Siz bence bu ilişkide haksızlığa uğramış hatta buna iki kere maruz kalmış olan tarafsınız. Geri de durması gereken sizsiniz. Gerçekten aşamayacağı bi durum ise zaten dönmesin. İki de bir "geçmişin geçmişin" deyip hayatı kendine de size de zehir edecek.Ben zaten geri dönsün istiyorum ama bu sekilde degil yani benim mesajimla donmesin . Ama o olayin üstün e ayrilik olmasi cok sacma oldu bisey konusamadik bile gunlerce uykumdan uyandim bu olay yuzunden ve tek basima atlatmak zorunda kaldim