• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrilmadan once birlikte saldiriya ugradik bi arayip nasil oldugunu sormam gerekirmi

Masrafini niye odeyim ? Bunu yapan insanlar cok belliki madde kullanmisti yani o arabadan inse ya bicaklarlardi ya da gasp ederlerdi . Belki bana bile bisey yaparlardi . Gecenin 1 inde issiz bi yerde boyle biseyle karşılaştık
Yani demek istediğim masrafini odemeyeceksen sormanin bir alemi yok. Gereksiz yere sohbet acmissin gibi olacak.
kaldi ki olaydan sonra konusmus,hatta ayrilmissiniz bile. Sağ olduğunu, iyi oldugunu biliyorsun. Bosver hic yazma...
Karşılıkli oturup konuşup "anlasamiyoruz en iyisi birbirimizi yipratmadan ayrilmak" diye vedalasmis bir cift olsaniz arayin elbet derdim ama adam terketmis. Bosverin ne hali varsa görsün. Siz insanliktan ararsiniz o sohbet etmek icin bahane sanar

Şey yazın bence. Zambiya'da deprem olmuş. İyi misin? :işsiz:
:KK70::KK70:
Screenshot_2020-01-04-00-09-46.jpg

Ne harika bir tespit.
ben de gecen ay eski sevgilimden gelen "turkiyede deprem olmus,iyi misin" mesajiyla uyanmistim. Aklim cikti ben uyurken buyuk bir deprem mi oldu diye.
Internette bir araytim, arnavutluk depremi :))
Olsun,ayni kitadayiz neticede:KK71:

:KK70::KK70:
Eki Görüntüle 2572357
Ne harika bir tespit.
ben de gecen ay eski sevgilimden gelen "turkiyede deprem olmus,iyi misin" mesajiyla uyanmistim. Aklim cikti ben uyurken buyuk bir deprem mi oldu diye.
Internette bir araytim, arnavutluk depremi :))
Olsun,ayni kitadayiz neticede:KK71:

Cevap almış ama:KK8:

Cevap almış ama:KK8:
Seviyorum keratayi :confused:
Olmuyor diye ayrıldık. Ama benim terkettigim,ayrilmak istediğim biri olsaydi gozlerimi devirir "baska bahane mi bulamadi" diye düşünürdüm.
Cok konu disi olmasin: konu sahibi: yazipta adamin "baska bahane bulamadi herhalde" diye gozlerini belertmesine izin verme. İnsan yazmak istiyor ama tut kendini,3. Kere ayni seyleri yasama

mesaj olarak sorun bence istediğiniz bellide olmaz böylece oda istiyorsa muhabbeti ilerletir zaten gecede yazma yarın öğlen saatleri iyi olur

En son o sekilde bitirdik ben dedim zaten bi sonu yok diye oda evet sende dedin dedi ve bittin
Yani demek istediğim masrafini odemeyeceksen sormanin bir alemi yok. Gereksiz yere sohbet acmissin gibi olacak.
kaldi ki olaydan sonra konusmus,hatta ayrilmissiniz bile. Sağ olduğunu, iyi oldugunu biliyorsun. Bosver hic yazma...
Karşılıkli oturup konuşup "anlasamiyoruz en iyisi birbirimizi yipratmadan ayrilmak" diye vedalasmis bir cift olsaniz arayin elbet derdim ama adam terketmis. Bosverin ne hali varsa görsün. Siz insanliktan ararsiniz o sohbet etmek icin bahane sanar

onun sana sorması gerekmez mi centilmenlik icabı?

arabadaki şoför o olduğuna göre götürdüğü mühitin kötü olması da onun suçu dolaylı olarak

şu erkeklerin d.tünü kaldırmayın rica ediyorum. adam sarılıp sakinleştirceğine bi de kavga etmiş.

Aslinda o butun bunlari acti ama illede o konulari ben actim cunku zaten bu konulari konusmaya gitmistim aramiz kotuydu o hic bisey olmamis gibi davrandi ama ben actim. Defalarca sordu iyimisin fln diye . Adamın hem arabasi pert oldu hemde ben ustune gittim
onun sana sorması gerekmez mi centilmenlik icabı?

arabadaki şoför o olduğuna göre götürdüğü mühitin kötü olması da onun suçu dolaylı olarak

şu erkeklerin d.tünü kaldırmayın rica ediyorum. adam sarılıp sakinleştirceğine bi de kavga etmiş.

2 defa reddedilmişsin. 3. mü olsun istiyorsunuz?
Belli ki bu kişi sizi yeterince istemiyor, bence sizde uzak durun artık.

Ya git ara sen aramadan rahat etmiyecen bu gece anladık durup durup konu aciyon ara sor sende rahatla bizde :dua:

Kusura bakmayın ama neresi haklı bu kişinin?
Velev ki size döndü sizde ki bu eziklikle neler yapar size neler
Eski sevgiliniz konusunda rahatsız oluyorsa bu onun problemi.
Kaç kere de gel git yapmış.
Mizacına uygun değilmiş demek ki.
Uyduramazsınız.
Gelirse düzeldi sanırsınız ama düzelmez. Zararlı çıkan siz olursunuz

O olayda sizde cok korktunuz. Aynı korkuyu sizde yasadiniz.
O yazsın size, nasıl oldun korkun gectı mı ne kotu bir geceydi dı mı diyerek.

İş onda bitiyo yazmışsın.Kendini bu duruma düşürme bence , seni istemeyeni isteme sadece zaman kaybı ve gönül kırgınlığı olur sana geri dönse de yine gider.Ha mesaj falan da yazma bence.Gerek yok.

Aslinda o butun bunlari acti ama illede o konulari ben actim cunku zaten bu konulari konusmaya gitmistim aramiz kotuydu o hic bisey olmamis gibi davrandi ama ben actim. Defalarca sordu iyimisin fln diye . Adamın hem arabasi pert oldu hemde ben ustune gittim

he is not just that into you diye bi film var

izle.

Back
X