Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar .. bana en içten şekilde yardım ediceğinizi biliyorum şuan tek ihtiyacım olan derteşmek.. 9 aydır birlikteyiz.beni sevdiğinden bi an kuşkum olmadı ama son 1 aydır özellikle 1 haftadır okadar yoğun şekilde kavga ediyoruzki herşey bianda değişti.hala çok seviyorum onunda sevdiğini biliyorum ama tükettik galiba aramızdakileri.. bu gece ayrıldık.. sorunları sorarsaınz okadar basit şeylerki ama zaten aramız kötü ve dikat ediceğine sürekli bi sorun çıkarıyor ve hep suç benm üstüme kalıyor bu geceki olayları anlatim dışarı cıktı arkdaşıyla msj attım yarım saat sonra cvp geldi (ben ıkı dk geçirsem kıyamet kopar) sarjım biticek arkdştan ulaşırsın dedi (bnm avm de btttiğinde biton laf işittm git turkcelde doldur dedı) smdı bunlardan bızı cocukca bı ılskı yasıyoruz sanıcaksınz ama öyle değil dedğim gibi çok basit nedenler.. gec cvp verınce aradım açtı benle değil hala etraftakilerle konuşuyo herneyse yne kavga ettik ve ben gayet iyi niyetimle biraz ara verem kafa dınlıyelm yksa bu saçmasapan kavgalar yüzünden ayrılık olcak sonumuz dedim.oda öyle bi msj attıkı şok oldum bıktm artk ne yapsam yaranamıyorum sana küfür edicek yanımda ağladığında üzülmicek duruma geldim ya ayrıl ya devm et ara vermek dye bıse yok dedı. bende o laflarını kaldıramadığım ıcın keske adam gıbı ayrılsaydık bu kadar iğrençleşmeseydi herşey yazdım.. kızlar bitti ve ben ölüyorum sanki herşeyi üstünkörü yazdım ne kadar anlıcaksınz bilmiyorum kusura bakmayın ama düşüncelerinizi esirgemeyin![]()
saolun kızlar yorumlarınız benim için çok değerli.. sabah 6dan 10.30a kdar msj atıp özür dilemiş ben cvp vermeyince aradı sonunda ama abartısız 20den fazla msj vardı msjları okudukça mutluluktan delirdim görmeliydinizbarıştık galiba umarım bida yitirmyiz bu ayrılık iyi gelir bize saygı gerçekten herşeyden önemli
![]()