Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 sene olcak(ti) canim ya. Ben ayrildigimiza üzülmüyorum, ettigi laflar aklimdan cikmiyor bir türlü
ayrildigimiz gün türkiyedeki halam'la konustu, anlatti ona benim 'nasil bir insan' oldugumu. Halam bile dedi ona 'bu kiz ne yapti sana neden bukadar nefet ediyorsun' diye. Anlattiklarin bana yeterli bir sebep degil fln demis halam ona.
Son olarak ta "sen normal degilsin, gercekten normal degilsin" dedi halam.bende düsünmeye basladim acaba psikolojik sorunlari mi var diye
![]()
Cok simartmissin canim
Ama kendimize hakim olamiyoruz iste bosver adam olmaz bundan onune bak artik.
ilerde anlarsn falan demis o ilerde senin degerini anlicak bence .
sinir oldm okudukca yazdklarini bu ne yaaa terbiyesz
Ettiği laflar seni haksız göstermesi bunlar canını sıkıyor çok iyi anlıyorum
Kendisi vicdanen rahat hissetmek için bütün suçu senin omuzlarına yıkmış
Erkekler bunu hep yapar ayrılırken özellikle
Çünkü bizim sürekli kafamızda kurmamızı kendimizi haksız görüp onlara yalvarmamızı isterler
Kendi egolarını tatmin etmek isterler
Bırak o seni öyle bilsin ama sen kendini bildikten sonra için rahat olsun canım
Onun yapmak istediği şeyi sana yapmasına izin verme
Senin kararlılığını gördükçe pişman olan o olucaktır
Erkekler genelde fevri karar verip ilerisini düşünmez
Buda pişmanlığını katlicak bence
Görüceksin![]()
canım eskı konunu gundeme getırip senı uzmek ıstemem ama 'emınım okurken yuh dıyeceksınız' baslıklı konundan sonra ben olsam daha da yuzune bakmazdım...
üzgünüm sen ustune düştükçe daha cok şımaracak hata yapıyorsun...
tabıkı haklı değil üste cıkıp kendını rahatlatıyor kım haklı kım haksız oda bal gıbı bılıyor rahat ol.senın yapman gereken çekilmek...öyle bisey olmicak canim biz 1 haftadir görüsmüyoruz, sadece söyledikleri aklimdan cikmiyor, acaba ayrilmakla hakli mi diye sizlere sorup dertlesmek istedim. Ama herkes 'Bahane' diyor onun dediklerine, galiba gercekten öyleben nr sini fln sildim zaten aramam yazmam da kendime güveniyorum o konuda
son sorumu sordum ona, yine adam gibi cevap veremedi, bu sayfa da o an kapandi benim icin
eski konular evet..aaaa tabi yine ben hataliydim herzamanki gibi onun gözünde, ona güvenmiyorum ya anlamiyorum onu bi türlü![]()
Yanlış anlaşılma oldu sanırım, biz zaten ayrıldık kızlar 1 hafta önce. Onunla asla işim olmaz bidaha Tövbe ettim çünkü.
Sadece söyledikleri laflarla haklı ve ben gerçekten bukadar kötü birimiyim diye merak ettim sizlerle paylaştım
Beynimin içinde dönüp dolaşıyor söylediği her kelime.
Ayrıca niye tövbe ettiğimi söyleyeyim. Ayrılmadan 1 gün önce bana dedi ki "sana zamanında s..tiri çekecektim, sana ancak o yakışırdı".
Bu cümleden sonra ipler koptu bende, ağlayamadım bile. Bir anda nefretle doldu kalbim. Lanet olsun dedim sadece kendi kendime..
Canım adam bahaneler üretiyor sadece senin suçun hatan yok... yazıktır ki böyle bir adama çok değer vermişsin.. ailen cahil sözü bile ne kaba ne çirkin... arkadaşlarıyla tatilde seni aramıyor bileve doğumgününde saat yolluyorsun oysa onun umurunda değil senin özel günlerin... bence kendine sor ben ne yapıyorum de??? seni gözden çıkarmış bir adam ve ''hatanı anlarsın''nutuklarıyla gülüyor dalt dalga geçiyor resmen... kendine yazık be tatlım bu adamdan bir halt olmaz... en büyük hatan tamamen onun egemenliğindesin ve o bunun farkında artık...
Hiç üzülme. İşin içine hakaret saygısızlık girdimi ister istemez insanın içinden birşeyler kopup gidiyor zaten. Sana en ufak saygısı yokmuş ki. Hala dalga geçer gibi konuşuyor. Aslında hatalı olan kötü olan kendisi. Yoluna bak ve kendini sakın üzme...