Ayrilmak icin sebep mi?

aslında sen bu cocuga asık değilsin ama baglanmıssın bı sekılde bi şekılde bi alıskanlıgın olmus..kopamıyorsun.. eskı konularından bu çıkar..şimdi oldugu gibi.

hayatının odagı merkezi haline getirmişssin ,adamda bunun farkında sana demediğini bırakmamıs kendısıne verılen degerın farkında yani..

çok iyi olmus sakın ama sakın bi daha arama sormaaaa senın için zor olacaktır malum tiryakiler genelde bıraktım denılır ama gun gectikce daha cok koyar.. bugunlerın agır bunalımlı gecebılır kendıne güzel bi kafanı toparlaman için tatıl yerı ayarla ama tlfnunu yanına alma.. güzel bi köy ,yayla ne bılım tlfnu cekmeyen bı yerde olabılır..

ne olursa olsun ölsende gebersende aşkından (!) aramayacaksın boyle ınsandan ne köy olur ne ksaba.. bak burda mıllet ne konular acıyor..oku neler gelıyor mılletın basına.. dun gece okudum bi kucuk kardesım sevgılısıne kaçmıs 7/24 dayaklar..kufurlerrr Allah korusun... anne-baba aile buyuklerının sozlerı bu durumlrda cok onemli onların goruslerını kulakarkası etmeyın.. sonuclar kimse evladının kotulugu ıstemez değilmi..

diyelimki senınkısı sevgı olsun ama bu sevgınız kısa zamanlı yanı seyırlık değil omurluk bi sevgi-sevgiliyle karsılasman dileğiyle canım..

Herkes kendine göre haklı...
Sen tek taraflı düşünüyorsun...
O tek taraflı düşünüyor....
Ama bakıldığında evet sen haklısın yada o haklı diyemiyorum....
Bu yazdığından yola çıkarak yorum yapıcam....
Bu yazdıkların ayrılmak için gerçekten yeterli sebepler...
Adam tutmuş kendini biriktirmiş biriktirmiş ama sonunda patlak vermiş...
Ayrılmak istemiş... Yani ayrılmak için sana bahane uydurmasına gerek yok....İçinde sana karşı sevgisi bittiyse bu tavırların onu çileden çıkarıyorsa senle olması için bi sebep yok...
Ettiği küfürler hakaretler tabiki hoş bir şey değil o da onun ayıbı...
Ve diğer yaptığı düşüncesizlikler...
Ayrıca çok uzaksınız birbirinize yani birbirinizi tanımak için çok şansınızın olduğunuda düşümüyorum... Birbirini tanımadan geçen 2 seneniz var.

hepiniz anlamadinizmi? siz hala yok bana küfür etti asla beraber olmazdim yok sevgi yok yok saygi yok..

bunu unutma: SIZ EVLI DEGILSINIZ..

ve sana söylíceklerim baya agir olucak..

adam senden ayrilmak icin her yolu deniyor.. sen hala pesinden kosuyorsun..

adam senden bunaldi. adam seni istemiyor..
bunda anlamicak ne var??

adam senin aramani istemiyor, mesaj atmani istemiyor..
arkadasindan sen yine kavga sonrasi tlfla arayip AGLIYORSUN.. ben ne yaptim filan baska kadinmi var? ( evlimisiniz siz.. adam sabah aksam ara.. adam senden bikmis durumda hala sen kiz miz hesapi soruyorsun)
adam istemiyor istemiyor istemiyor. seni sevmiyor anladinmi...

adam her msj atmadiginda.. yok beni sormuyorsun yok sunu etmiyorsun.. adamin tabi günü zehir oluyor. cünkü seni istemiyor... senden hic birsey dumak istemiyork, seni merak etmiyor...
sen hala arayip duruyorsun. adam daha da bunaliyor.

birak arama su adami..
tlf at bi köseye, gününü gün et... git yüzme havuzlarinda denize filan.. aksamlari cay bahceleri.. baska sehire git.. git arkadaslarini ziyaret et... telefonunu kullanma etme..
adami sikdin adam nasil bu lanetten(yani sen) kurtulsam diye sana yapmadigini birakmamis..

ayagındaki terlıkle doveydin bide!!

siz hiç aşık olmadınız anlaşılan! bu denli gözü kara aşık... herseye ragmen seven belkıde daha cok seven gececek diye bekleyen her seferınde husrana ugrayan ama sabredip yine bekleyen...

siz şimdi bi silkeleyip kendıne getırmek istediniz belki konu sahıbını ama bu boyle bi agır dille olmamalı.. arkadasın acısı okadar taze ve acıki.. bunu görmuyorsunuz bile..! okadar yuzeysel olsaydı bunu ailesiyle ,arkadaslarıyla paylaşırdı buraya yazmak yerıne..

evli olmasalar bile evlilik yolunda ilerliyorlarmıs..aileler tanısacaktı demek evliliğie giden yolda ilk adımı atmaktır .. bilmem hatırladınız mı??!!

nerdeyse konu sahıbıne o adamdan ozur dileteceksınız !

bi hemcinsim olarak nasıl bi insansınız siz yaaa!!!

aslında sen bu cocuga asık değilsin ama baglanmıssın bı sekılde bi şekılde bi alıskanlıgın olmus..kopamıyorsun.. eskı konularından bu çıkar..şimdi oldugu gibi.

hayatının odagı merkezi haline getirmişssin ,adamda bunun farkında sana demediğini bırakmamıs kendısıne verılen degerın farkında yani..

çok iyi olmus sakın ama sakın bi daha arama sormaaaa senın için zor olacaktır malum tiryakiler genelde bıraktım denılır ama gun gectikce daha cok koyar.. bugunlerın agır bunalımlı gecebılır kendıne güzel bi kafanı toparlaman için tatıl yerı ayarla ama tlfnunu yanına alma.. güzel bi köy ,yayla ne bılım tlfnu cekmeyen bı yerde olabılır..

ne olursa olsun ölsende gebersende aşkından (!) aramayacaksın boyle ınsandan ne köy olur ne ksaba.. bak burda mıllet ne konular acıyor..oku neler gelıyor mılletın basına.. dun gece okudum bi kucuk kardesım sevgılısıne kaçmıs 7/24 dayaklar..kufurlerrr Allah korusun... anne-baba aile buyuklerının sozlerı bu durumlrda cok onemli onların goruslerını kulakarkası etmeyın.. sonuclar kimse evladının kotulugu ıstemez değilmi..

diyelimki senınkısı sevgı olsun ama bu sevgınız kısa zamanlı yanı seyırlık değil omurluk bi sevgi-sevgiliyle karsılasman dileğiyle canım..

Amin canım çok teşekkür ederim. Ramazandan dolayı çıkıp nerde gece orda sabah hesabı takılamıyorum, yoksa ben durur muydum evde :32: gerçekten bağımlılık oldu o bende, onsuz nefes alamıyordum sanki bütün bedenim titriyordu..ama bu son oldu ve öncekiler gibi üzülmedim, doğru olan bu çünkü. Hayırlı değilmiş ve olmaması gerekiyormuş :) Bu imtanı başarıyla geçeceğime inanıyorum.

Allahım hepimize herşeyin en hayırlısını versin İnşallah benim temiz kalkli arkadaşlarım hepimize yürekten diliyorum :16:

her şeyden önce sorun ne olursa olsun küfür ediyormuş sana yaa, sana ve ailene de hakaret ediyormuş! aç gözünü kendine gel ve ne olursa olsun dönme bir daha derim.

Amin canım çok teşekkür ederim. Ramazandan dolayı çıkıp nerde gece orda sabah hesabı takılamıyorum, yoksa ben durur muydum evde :32: gerçekten bağımlılık oldu o bende, onsuz nefes alamıyordum sanki bütün bedenim titriyordu..ama bu son oldu ve öncekiler gibi üzülmedim, doğru olan bu çünkü. Hayırlı değilmiş ve olmaması gerekiyormuş :) Bu imtanı başarıyla geçeceğime inanıyorum.

Allahım hepimize herşeyin en hayırlısını versin İnşallah benim temiz kalkli arkadaşlarım hepimize yürekten diliyorum :16:

himmm anlıyorumm canımm..olsun evde durma cok fazla..gerci ac ac insan nereye gidecek değilmi ;) :P

sen şimdi böyle diyorsun ya olsun ağlamak istersen tutma ağla akıt içindekileri birbir.. kendini zorlama hareketli sarkıları dınlemek için bazen o huzunlu sarkılar ilaç gibi gelir.. seni kendine getirir.. gerceklerle yuzleşmeden insan kendine gelemıyor zaten hala bi hayal dunyasındaymıssın hiisiyatı verıyor..

kendini kandırma yanı uzulmedim üzülmemki diyerek ;) buda gececek inan.. zamana bırak derler ya hep ;)

tökezleyip dusmeden olmuyor işte..illaki bununda acısını acılarını yasayacagız demekki önemli olan tekrar ayaga kalkabılmek pes etmemek ;) :34::16:

aman uzak ol böylesinden gittiği daha iyi olmuş belliki kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor çünkü siz öle hissedirmişsiniz!
karıkoca olsanız bu hakaretleri etmeye hakkı yok lütfen her kim olursa olsun aşkınızdan sürünsenizde kendinize böyle hakaretler ettirmeyin resmen aşağılıyor sizi!

himmm anlıyorumm canımm..olsun evde durma cok fazla..gerci ac ac insan nereye gidecek değilmi ;) :P

sen şimdi böyle diyorsun ya olsun ağlamak istersen tutma ağla akıt içindekileri birbir.. kendini zorlama hareketli sarkıları dınlemek için bazen o huzunlu sarkılar ilaç gibi gelir.. seni kendine getirir.. gerceklerle yuzleşmeden insan kendine gelemıyor zaten hala bi hayal dunyasındaymıssın hiisiyatı verıyor..

kendini kandırma yanı uzulmedim üzülmemki diyerek ;) buda gececek inan.. zamana bırak derler ya hep ;)

tökezleyip dusmeden olmuyor işte..illaki bununda acısını acılarını yasayacagız demekki önemli olan tekrar ayaga kalkabılmek pes etmemek ;) :34::16:

20 gün sonra Allah izin verirse Türkiyeye doğru yola çıkacağız onun heyecanından üzülemiyorum bile :D
Ramazanın ilk günü regl oldum canım yaa niyetli değilim şu an yine de çıkıp eğlenmek olmaz ama :P
Olsun acısını çıkarıcam ama konserler başlıyor sonbahar'a doğru, Serdar Ortaç, Emre Aydın fln, evde durmak yokkk :D

Senin yerinde olsam bana öyle laflar edecek bir daha onun yüzüne bakmam.
Bak canım klasik laf belki,başkalarından da duymuşsundur ama
(Senin kendine saygın olmazsa kimsen sana saygı göstermez..)
Bunu aklından çıkarma sen bu kadar kötü değilsin aksine çok değerli birisin ama o değeri sen kendin göstertticeksin karşındakine
Bunu da karşındakinin hakkettiğine göre yapacaksın bırak ne yaparsa yapsın o pişman olsun ayrıldığı için sen değil
Birde onu arayıp ağlamışsın yapma ALLAH aşkına bu çocuk pişman olacağı varsa bile olmaz.

aman uzak ol böylesinden gittiği daha iyi olmuş belliki kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor çünkü siz öle hissedirmişsiniz!
karıkoca olsanız bu hakaretleri etmeye hakkı yok lütfen her kim olursa olsun aşkınızdan sürünsenizde kendinize böyle hakaretler ettirmeyin resmen aşağılıyor sizi!

Pişman olduğunu göreyim başka bişey istemiyorum, ozaman da ben ona güleceğim :D :D Son gülen iyi gülerrr

tabi sen soru sordukça hoşuna gitmez. adamı sıkıştırıyorsun. doğruları yüzüne vuruyosun. neden mutlu olsun ki bundan.

boşver güzelim böyle saygısızı. ilerde başını çok ağrıtırdı.

tabi sen soru sordukça hoşuna gitmez. adamı sıkıştırıyorsun. doğruları yüzüne vuruyosun. neden mutlu olsun ki bundan.

boşver güzelim böyle saygısızı. ilerde başını çok ağrıtırdı.

O da beni az sıkıştırmadı, gezmeye bile zevk alarak gidemiyordum tripleri yüzünden. O istediğini yaparken ben sussamıydım? :50:

Cok patavatsizmisim
Durmadan laf sokup onu yerden yere vuruyormusum
Durmadan soru sorup onu bunaltiyormusum
Cok üzerine gidiyormusum
Iyice sogutmusum kendimden böylece
Psikolojisini bozmusum
Kimseden yemedigi laflari benden yemis
Onu bugüne kadar hic mutlu edememisim
Ailem de cahil geri kafali insanlarmis
Cocugun tekiymisim büyüyememisim hala
Kötü muameleyi hak ediyormusum cünkü hatalarimdan ders alip akillanmiyormusum bi türlü
Benimle bir ömür gecmezmis
"Belki bana katlanacak bir salak vardir bu dünyada"mi$
Ona bugüne kadar ne vermisim???
Hicbir sey yapmamisim onun icin
-Demek onun gözünde okadar kötü bir insanmisim ki bunlari hakediyorum ben

Birde benim acimdan:
Eskisi kadar ilgi göstermemeye basladi, bende bunu hep dile getirdim
O istedigi her b*ku yediginde susup oturmadim, bende onun hatalarini yüzüne vurdum her seferinde
Eski sevgilisine verdigi degerin yarisini bana vermedi, göstermedi. Bunlari söylerken ben hataliyim hep kiyasliyorum kendimi oluyor
Örnegin uzun yola ciktigimda merak edip sormaz öldün mü kaldin mi sag salim vardin mi? diye, söyleyince ben suclu olurum (sen hicbir seyden memnun degilsin hep sikayet ediyorsun herseyden falan filan)
Bu yaz ailelerimiz tanissin diyen kendisiydi, ama arkasi gelmedi bu lafin. haftalar gecti aylar gecti hala tik yok. Nasil olacak ne zaman tanisilsin fln diye. Ben konuyu acinda beyefendi bunalimlara giriyordu her seferinde "üzerime gelme hep ayni konu hep ayni konu biktim hepinizden" vs vs. Küfürlerin arkasi kesilmiyordu (af edersiniz g*tten girip agizdan cikiyordu resmen)
! hafta tatile gitti arkadaslariyla beraber, bütün gün ya havuzda ya denizde oluyorlardi, geceleri de o bar senin bu bar benim hesabi. Bütün gün konusmuyorduk sadece 1 mesaj gün boyu. Söyledim ve yine ben suclu oldum (bütün tatilini zehir etmisim huzur vermiyormusum anlayissiz misim sanki bi bok yapiyormus da güvenmiyormusum da. Halbuki sadece bütün gün dogru düzgün konusamiyoruz merak ediyorum gün boyu naptigini iyi olup olmadigini fln diye dedim...
Gecen dogum gününde ona cok güzel marka saat alip kargoyla gönderdim. O ne yapti? benim dogum günümü 2 gün once kutladi aradan ciksin diye. Hatta o gün kavgaliydik herzamanki gibi ayrilmak istedi benden, bende sazan gibi atladim hemen özür diledim yine hata bende diye.
daha milyonlarca sey var anlatacak ama hangi birini anlatayim bilmiyorum

Cok zoruma gidiyor kizlar, benim ona hicbir kötülügüm olmadi bugüne kadar, sadece aklimdakileri pat diye söylüyorum bi o kötü huyum var :(
Fakat hicbir zaman hakaret etmedim saygisizlik etmedim onu üzecek bi hareket hele hic etmedim. Neden benden bukadar nefret ediyor? Sanki sevgilisi degil en büyük düsmaniymisim gibi davraniyor..
1 haftadir da ayriyiz...istedigi oldu sonunda onu rahat birakmaya karar verdim. 2 gün önce de dayanamadim msj attim aradi. Baskasi mi var dedim, güldü. Baskasi yoksa neden bendne bukadar sogdun ve nefret ediyorsun? neden bukadar kolayca vazgectin benden? diye sordum..aglayarak. Tutamadim kendimi. Hala "hatani anlarsin ilerde" diyor. Oysaki onun ilgisizligi umursamazligi beni bu hale getirdi, kendimi degersiz hissettigim icin sogukkanli olup her hatasini yüzüne vurmaya basladim.

-Dertleselim kizlar yoksa camdan atlicam bu gidisle cok doluyum :52::52::52:

canim once Allah sabir versin güc versin dilerim kiymetini bilecek insanlarla karsilasirsin.erkekler vefasiz oluyor iste ayriligin karsi taraftan geldiginde daha da zor oldugunu anliyorum dualarim seninle..

Kendi yapmadığı şeyleri benden bekliyordu. Her fırsatta kalkıp almanyadan türkiyeye yanına gelmemi onu mutlu edip yerlere göklere sığdıramamı. Çok geniş bir ailem var ya benim "tabi git kızım beyefendi üzülmesin" diyecekler :47:. Yanında olamadığım için beni suçluyordu hep yaa kendi atlayıp geleceği yerde :47:

Eski sevgilisiyle hep görüşüp tatil bile yapmışlardı. Niye hep eskiyi katıyorum? Çünkü biz beraberken bile görüşüyordu kıza aşk şarkıları şiirler yazıyordu, bana 1kere bile öyle sözler etmedi. "O benim zayıf noktam" demişti "seni aldatmadim sadece anilarimiz var onunla" fln dedi, bende sadece "bir başkasını düşünmek bile aldatmaktır benim gözümde" dedim, bişey diyemedi..o kız kadar değerim yok senin gözünde dediğimde "niye kıyaslıyorsun çocuk gibisin benden şiir fln bekliyorsun" vs vs..yine ben hatalı oldum :50:

e hatalisin zaten bence bu iliskide hatali olan sensin..senleyken eski sevgilisini seven ona siirler yazan seni sevmedigi bariz belli olan bir erkegi niye iliskiye zorluyosun niye gururlu olmuyorsun dunyadaki tek erkek o mu? ben sen ve senin gibi kadinlara inanamiyorum bu hayatta hicbir erkek benim gururumdan onurumdan serefimden degerli olamaz..hala niye ayrildi ben hatalimiyim diye soruyosun arkadasim ADAM SENI ISTEMIYOR SEVMIYOR evet hatalisin bu kadar yapismakla bunaltmakla inatla hata aramakla senin onun hayatindaki varligin bile onun icin hataymis zaten bunuda her firsatta dile getirmis

e hatalisin zaten bence bu iliskide hatali olan sensin..senleyken eski sevgilisini seven ona siirler yazan seni sevmedigi bariz belli olan bir erkegi niye iliskiye zorluyosun niye gururlu olmuyorsun dunyadaki tek erkek o mu? ben sen ve senin gibi kadinlara inanamiyorum bu hayatta hicbir erkek benim gururumdan onurumdan serefimden degerli olamaz..hala niye ayrildi ben hatalimiyim diye soruyosun arkadasim ADAM SENI ISTEMIYOR SEVMIYOR evet hatalisin bu kadar yapismakla bunaltmakla inatla hata aramakla senin onun hayatindaki varligin bile onun icin hataymis zaten bunuda her firsatta dile getirmis

Böyle biri beni birzamanlar "seviyordu", en kötüsü bende onu :50:
Allahım hakkettiği hayatı yaşatır ona inşallah!! Harcadığım zamana döktüğüm gözyaşlarıma yazık gerçekten.

ayagındaki terlıkle doveydin bide!!

siz hiç aşık olmadınız anlaşılan! bu denli gözü kara aşık... herseye ragmen seven belkıde daha cok seven gececek diye bekleyen her seferınde husrana ugrayan ama sabredip yine bekleyen...

siz şimdi bi silkeleyip kendıne getırmek istediniz belki konu sahıbını ama bu boyle bi agır dille olmamalı.. arkadasın acısı okadar taze ve acıki.. bunu görmuyorsunuz bile..! okadar yuzeysel olsaydı bunu ailesiyle ,arkadaslarıyla paylaşırdı buraya yazmak yerıne..

evli olmasalar bile evlilik yolunda ilerliyorlarmıs..aileler tanısacaktı demek evliliğie giden yolda ilk adımı atmaktır .. bilmem hatırladınız mı??!!

nerdeyse konu sahıbıne o adamdan ozur dileteceksınız !

bi hemcinsim olarak nasıl bi insansınız siz yaaa!!!

evet biraz agir olmus kusura bakmayin.. ama ben UMUT VERMEMEK icin söyledim....
evet bende asik olmus biriyim. ve bana ne kadar dogrulari konusulunca. erkekden o kadar da sogudum...

evlilikten bahsettiniz...
kusura bakmayin adam bu kadar sürede bir kere gel ailelerimiz tanissin demis.... dahada konuyu acmamis.. konu sahibi sordugunda.. yok beni bunalttin yok günümü zehir ettin.

yani evlilik yolu filan yok...
bak gercekten konu sahibinden özürdiliyorum.
ama gercekleri söylüyorum cünkü kendine fazla umut verme... adam bitirmek icin her yolu deniyor. adami yine sen tutuyorsun. adam bir cümle atti ortaya aileler tanissin diye.. ama bir kere daha da konuyu acmamis..

kendine umut verme. bu adami sen tamamen unuttuktan sonra yine sana bakma IHTIMALI var...

ilk mesajı okudum evet ayrıl, adamın sağlığını iyiliğini merak etmen bile suç anlattıklarına bakılırsa, ayrıca aileler tanışsın deyip sonra ses çıkmaması sonrada senin ailene cahil demesi, artı bol küfür tek başına yeterli sebebler zaten, sana saygısı olmadığı garanti, saygı olmayan bi ilişkide zaten hiçbişey olmaz.

madem siz bu kadar kötü biriymişsiniz çok önceden bıraksaymış sizi.
o size küfür ederken birşey yok siz birşey yapınca saysın döksün.
yeniden başlamayın bence, belli ki giden sizden gidiyor o'nun umrunda değil.

Allah karşına hayırlısını çıkarsın canım, boşver onu birdaha ne ara ne sor herkes layığını bulur elbet

Bi arkadaşın konusunda da yazmıştım, işte ağzına aldığı laflar bu boyutta

"Ağzını s......, beynini s......, a.... koyayım, s....r git hayatımdan, senden nefret ediyorum iğrençsin, zamanında s....ri çekecektim sana o yakışırdı" ve dahası...

Siz söyleyin şimdi, onu her ne kadar bunaltmış olsam da üzerine gitmiş olsam da, bu lafları hakedecek kadar mı bunalttım sizce? Yazarken ben utanıyorum inanın.

En büyük hata yine de bende, bu lafların altında kaldım!

Back
X