Ayrılmak istediğimi söyledim.doğru mu yaptım?

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
yaklaşık 3 aylık sevgilime ayrılalım diye mesaj attım.ona karşı pek bişey hissetmiyorum artık.onu seviyormuyum sevmiyormuyum anlamadım ama ayrılmak istiyorum artık.çok sıkıldım.sevgiliyiz ama hiçte öyle gibi değil.farklı şehirlerdeyiz.ayda yılda 1 mesaj atıyo.beni seviyormu bilmiyorum.az önce mesaj attım naber falan iyi dedi napıyosun dedi hiç sen dedim oda hiç dedi bu kadar hiç konuştuğumuz bişeylerde yok çok sıkıcı ben benisevdiğini belli edecek bişeyler yapmasını istiyorum ama yapmıyor ben böyle birisiyle çıkamam ve ayrılmaya karar verdim.sizce doğrumu yaptım?bence doğru yaptım.umarım pişman olmam.değerimi bilmeyen birinden ayrılmanın pişman edeceğini sanmıyorum zaten..daha görmedi mesajımı sanırım görürse üzülürmü bilmiyorum ama şaşıracağından eminim.onsuz mutlu olabilirim zaten kabul etmem hataydı

Son düzenleyen: Moderatör:
(cevap yazdı sonuçta ayrıldık yine değişen bişey yok yani onsuzda mutlu olabilirim demiştim evet hala eskisi gibi mutluyum hiç bişey değişmedi (k.bakmayın kızlar))

Senca doğruysa doğrudur onunla herşeyi konuş içindekileri duygularını ona anlat inş herşey istediğin gibi olur

sırf mesaj yazsın diemi ayrılalım dedinki bi mesaj atınca vazgeçtin ayrılmaktan:uhm:

yada 3aydır anlatamadığı sevgisini 1mesajdamı anlatıverdi anlamadımki :uhm:

bence siz de sevgi eksikliği var..hoş karşı taraf da pek farklı değil...
oturup iyice bi düşünün eğer bişey hissetmiyosanız boşuna oyalamayın birbirinizi...

ayrılmışsın ne diye bi daha mesaj atarsın ki?

oyuncak mı bu?

ayrışmışsınız da yürümez zaten bu durum

3 ay sonra olmazsa 5 ay sonra ayrılırsınız

KIZLAR BEN AYRILMADIĞIMIZI SÖYLEMEDıM
(YAA ORAYA AYRILDIK DEĞıŞEN BıŞı YOK YAZMIŞIM PARDON KIZLARR YENı FARKETTıM)
DÜN AYRILALIM DıYE MESAJ ATTIM
ODA CEVAP YAZDI AYRILMAK ıSTEMEDıĞıNı FALAN SÖYLEDı
AMA SÖYLEDıKLERıNE KULAK ASMADAN AYRILDIM
ZATEN BıTTı BENıM ıÇıN BOŞUNA OYALAMAYA GEREK YOK

2.mesajımı düzelttim k.bakmayın kızlar

Back
X