Siz olsanız ne yapardınız? Doğru mu yaptım?

İçimde huzursuzluk oldu dün gece hiç uyuyamadım belki o bunların hiçbirini yaşamıyor. Üzülmüyor. Ve beni aramadı yazmadı. Bi mont beğenmiştim geçen gün o sırada beni aradı bende “mağazadayım mont alıcam “dedim. Sen al ben parasını sana vericem hediyem olsun demişti . Dün ayrıldık işte en son mesajı “bana iban numaranı at hediyenin parasını atayım bari o sözümü tutayım “ dedi
Boşver ya alma hicbiseyini gerek yok . Yasa endeksleme kendini ama insan eğer evlenip mutlu olmayı düşünüyorsan böyle biri ile olma , erkekler belirli bir yaşı geçtikten sonra evlilik konusunda daha garip yaklaşıyorlar daha zamana yaydirip .ben eşimle 6 sene flört etmek zorunda kaldım ama bizimki maddi imkansızlıklar ile dolu idi ,zaten herşeyi kendimiz yaptık ,ailenin küçük oğlu evleniyor diye annesi izin vermedi diretti vs ama eşim vazgeçmedi 30 yaşında evlendik 31 yaşındayız şimdi . Sana demem şu ki inanma çünkü yalan önünde maddi olarak bir engel yoksa ki sen hersye tamam diyosan aileler arasında bir yüzük takılır 1 snee mi bekliycen yine bekle ama adamın gayreti yok genic zamana bırakmış. Giden senin yılların ve bazı şeyler zamanında güzel.

Boşver ya alma hicbiseyini gerek yok . Yasa endeksleme kendini ama insan eğer evlenip mutlu olmayı düşünüyorsan böyle biri ile olma , erkekler belirli bir yaşı geçtikten sonra evlilik konusunda daha garip yaklaşıyorlar daha zamana yaydirip .ben eşimle 6 sene flört etmek zorunda kaldım ama bizimki maddi imkansızlıklar ile dolu idi ,zaten herşeyi kendimiz yaptık ,ailenin küçük oğlu evleniyor diye annesi izin vermedi diretti vs ama eşim vazgeçmedi 30 yaşında evlendik 31 yaşındayız şimdi . Sana demem şu ki inanma çünkü yalan önünde maddi olarak bir engel yoksa ki sen hersye tamam diyosan aileler arasında bir yüzük takılır 1 snee mi bekliycen yine bekle ama adamın gayreti yok genic zamana bırakmış. Giden senin yılların ve bazı şeyler zamanında

Boşver ya alma hicbiseyini gerek yok . Yasa endeksleme kendini ama insan eğer evlenip mutlu olmayı düşünüyorsan böyle biri ile olma , erkekler belirli bir yaşı geçtikten sonra evlilik konusunda daha garip yaklaşıyorlar daha zamana yaydirip .ben eşimle 6 sene flört etmek zorunda kaldım ama bizimki maddi imkansızlıklar ile dolu idi ,zaten herşeyi kendimiz yaptık ,ailenin küçük oğlu evleniyor diye annesi izin vermedi diretti vs ama eşim vazgeçmedi 30 yaşında evlendik 31 yaşındayız şimdi . Sana demem şu ki inanma çünkü yalan önünde maddi olarak bir engel yoksa ki sen hersye tamam diyosan aileler arasında bir yüzük takılır 1 snee mi bekliycen yine bekle ama adamın gayreti yok genic zamana bırakmış. Giden senin yılların ve bazı şeyler zamanında güzel.
Hayır almadım zaten gerek yok artık dedim.

O ilk ayrılıkta arayıp evliliği seneye düşünüyorum demiş ya o kısma nasıl inandınız? Seni oyalıyorum diye bağırıyor resmen cümle. Ağzınıza bir parmak bal çalmış, şimdi gene aynısını yapıyor belki evlenecek kadar aşık değildir ya da tamamen evlilik fikrine karşıdır

O ilk ayrılıkta arayıp evliliği seneye düşünüyorum demiş ya o kısma nasıl inandınız? Seni oyalıyorum diye bağırıyor resmen cümle. Ağzınıza bir parmak bal çalmış, şimdi gene aynısını yapıyor belki evlenecek kadar aşık değildir ya da tamamen evlilik fikrine karşıdır
İnandım çünkü sevmiştim

İnandım çünkü sevmiştim
Haklısın bunda senin bir suçun yok cunku sevmissin insan daha naif düşünüyor . Bence olur ki görüşmek vs ister bu konuda net olduğunu bildir haaa istemiyor mu yolu açık olsun ve yarın baskasi ile hemen evlendiğini duyunca şaşırma çünkü pislik pisliktir . Kendi yoluna hayatına bak sen, benimde bir arkadasim var o da bizle aynı yaşta arkadaşıma dediklerimi sana söylüyorum ve burada yazan çoğu kişi aynı kanı da . Bu 1 sene değil 3 sene birlikteler halen kıza diyor oturtamiyoruz vs... Bu o zaman takilmaca takılıp olan zamanını ki senden hoslaniyordur evet ama.sevgi olduğuna asla inanmıyorum

Once iliski oturmadi demis. Sonra yolunda giden bir iliskimiz var demis...
Ozetle oynamak istemeyen birinin yerim dar demesi gibi... adam evlilik dusunmuyor. Ikinizin beklentileri farkli. Bu durumda vermis oldugunuz karar dogru.
Daha once ayrilalim dediginizde yaptigi gibi ayrilmayalim diye aglamasini ya da ayrilmayalim demesinj beklerken sen bilirsin demesi sanirim kararinizi sorgilamaniza neden olmus. Ama sorgulamaniza gerek yok, bu adam evlilik adami degil.

Niyeti evlenmek değil, zorla evlilik de olmaz zaten. Birilerini "ikna" ederek evlenirseniz sağlıklı bir temel atmış olmazsınız evliliğinize. Evlenmeyi düşünmüyor ama sizden kopamadığı için de diyemiyor gibi geldi bana. Evlenme odaklı iseniz bu ilişkiye devam etmemenizi öneririm. Onun dışında belki kızacaksınız ama 30 yaşında yetişkin bir insan olmanıza rağmen ailenizin hala bazı konularda rahat bırakmamasına da üzüldüm ama evliliği bu baskıdan kaçış olarak görüyorsanız eğer bundan da vazgeçin lütfen..

”ilişkimizi tam olarak rayına oturtamadık kaç kez ayrıldık barıştık ben senden zaman istiyorum “dedi.
seneye çok yakın bi zaman
yolunda giden bi ilişkimiz var aslında

Ne istediğini bilmeyen erkek tipi. Belirsiz, netsiz, keskinsiz... algoritmasını çözmek zor değil.
Harcadığınız vakte, stratejik tavra değinecek bir özelliği yok. Tebrikler.

Adam evlenmek istememiş başından beri. Seneye evlenelim demesi sizi belli bir zaman geçiştirmekmiş bunu da başarmış zaten.
Ama sizin sürekli hadi evlenelim modunda olmanız da adamı sıkmış olabilir. Erkekler baskıya dayanamaz. En son seçime zorlamışsınız ve o da evlenmeyip ayrılmayı seçmiş.
Bundan sonra belki pişman olup evlenmek için gelebilir ama bence kabul etmemelisiniz. Zaten kaç defa ayrılık moduna girmişsiniz yıpranmış ilişkiniz.
Biraz oluruna bırakın hayatınızı inanın o zaman çok güzel şeyler olacak hayatınızda.Siz sürekli kastığınız için olmuyor zaten.

Umudum kalmadı.Ararsa eğer güvenmeli miyim peki ?
Hayır. Ararsa ya gene oyalayacak ya da sırf ayrılmayın dıye yuzuk takacak ama bunu gonullu yapmayacak yuzukten sonra da istediklerini veremeyecek sana.
Zorla olmaz bu isler. Onun suan pek niyeti yok, zorla olacagina hıc olmasın.
Senı oyalamasına izinde verme.

Evlilige yanasmayan bir erkekle evlenmekte israrci olmak mutsuzluk getirir. Ayrilarak en dogrusunu yapmissiniz, umarim bu istikrarinizi surdurursunuz.

Arkadaşlar merhaba. Konuyu detaylı bi şekilde yazıyorum görüşlerinizi daha net alabilmek adına. 1 senedir görüştüğüm biri vardı. Kendisi 32 yaşında ben 30 yaşımdayım. Güzel giden bi ilişkimiz vardı. Arada tartışmalar oldu elbette her ilişkide olduğu kadar. Ama genel olarak herşey yolundaydı. Ben ilk zamanlar evlilik konusunu hiç açmadım sıkmak istemedim daha erkek diye hem tanımak adına. Sonrasında yaklaşık 7-8 ay sonra konuyu açtım. O zaman bana “benim aklımda evlilik düşüncesi şuan için yok “dedi bende “kaç yaşında insanlarız belli bi zaman sonra bunları konuşmamız gerekiyor benim niyetim evlilik senin öyle değilse ayrılalım “dedim.(tlfla konuşuyoruz bu arada) sonrasında anlaşamadık tlfu kapattım ben yokum dedim. Sonra 1 saat geçti aradan beni arayıp “seni kaybetmek istemediğim için evliliği seneye düşünüyorum seni seviyorum çünkü sana söz veriyorum “demişti.Aradan aylar geçti. Biz bu süre içinde bikez tartıştık ayrılma noktasına geldik fakat konu başkaydı ama çözdük barıştık. Büyük bi sorun değildi. Hatta o gün tam ayrılacaktık ikimizde ağladık dayanamadık birbirimize sarıldık bırakmadık devam ettik. Onub ilk kez ağladığını gördüm o gün. Beni seviyor bende onu seviyorum.Konu burda başlıyor. Geçen gece uykum kaçtı ve neden hiç evlilikten bahsetmediğini düşündüm gece boyunca. Bi erkek hiç mi geleceğe yönelik planlarından bahsetmez yada ailesiyle tanıştırmak. Bizde yok bunlar. Ben evlilik konusunu açmasam asla açılmıyor. En ufak bi hayal bile etmiyor benle. Dün ona mesaj attım “aşkım biz neden hiç evlilikten konuşmuyoruz. Hani geleceğe yönelik düşüncelerinden bana hiç bahsetmiyosun 1 seneyi geçti belli yaşta insanlarız şuan bunları konuşmamız gerekiyor “dedim. Bana verdiği cevap”ilişkimizi tam olarak rayına oturtamadık kaç kez ayrıldık barıştık ben senden zaman istiyorum “dedi. Ben”hani seneye söz vermiştin evlenicez demiştin” dedim. O ise “ seneye çok yakın bi zaman “ dedi. Şok oldum.Kendimi ifade ettim. Benim ailemi de biliyo az çok her zaman çıkamıyorum dışarıya babama anneme hep bi yalan uydurmak zorunda kalıyorum sırf onu görmek için.bunları bildiği halde neden böyle düşünüyor çok üzgünüm. Neyse kızlar ben dün herşeyi yazdım ona “yolunda giden bi ilişkimiz var aslında “ dedi bana. Ama hem böyle söyleyip hem daha zamanı var demesi kafamı karıştırdı. Ben ona hemen evlenelim demedim ki seneye bişeyler yaparız dese bu kadar üzülmezdim. Ve benle geleceği göremiyorsan bitsin dedim. Çocuk oyuncağın değilim ben senin dedim . Evlilik konusunda gel gitlerin sana bu konuda güvenimi sarstı dedim ve ayrıldık. O bana”konu hemen ayrılığa geldi , sen bilirsin “ dedi. Siz bu durumda ne yapardınız ben doğru olanı mı yaptım yoksa hata mı ettim ?
Sevmek başka, birbirine uygun olmak başka şeyler. Belli ki sizin hayattan beklentileriniz birbirine uymuyo. Bu durumda devam etmeniz bence yanlış. Ama yanlış olan bir şey daha var ki o da sizin niyetinizin şuanda ayrılıkla tehdit edeyim de iki blöf yapayım da karşımdaki benle evlenmek zorunda kalsın ben de amacıma ulaşayım kafasında olmanız. Bu kafayla evlenseniz de hayır gelmez o evlilikten. Gerçekten hayattan beklentiniz yuva kurup çocuk sahibi olmaksa karşınızdakiyle de gelecek görmüyosanız gerçekten bitirin yolunuza bakın. Ama sizin yapmaya çalıştığınız bu değil, yorumlarınızdan çok net anlaşlıyo. Siz istiyosunuz ki yokluğumla tehdit edeyim de istemese bile evlensin. Bu şekilde yapılan evlilikten de hayır gelmez, aynı şekilde böyle hayattan beklentisi taban tabana zıt iki insanın ilişkisinden de hayır gelmez bence. Sürekli ayni konudan tartışa tartışa yüzgöz olursunuz .

Kesinlikle size katılıyorum!
Adam maddiyattan sıkıntılı da değil, evlenme düşünse çoktan ciddi bir adım atardı. Konu sahibine ya güvenemiyor ya da istemiyor çok net!

Back
X