AYRILMAK istemiyorsan ve çok seviyorsan ?? naparsin ... :((

şimdi bişeyi merak ettim demişsinizki gururlu ol .hiçç çabalamam.
peki o sizin arkanızdan gelince gurursuz olmayacak mı . yani siz gurursuz birini sevmiş olmayacakmısınız.
yada tersten bakalımçok guruluysa o zaman sizi kazanmak için bişey yapmayacak.

aşkın olduğu yerde gurur ne arar allah aşkına

VALLA aklima su Asi dizisi geldi simdi hee..
ASi nehri , askta gurur olmazmiydi, neydi yaa unuttum simdi
CADIARZU​

beni istemeyeni ben hiç istemem bırak sevgili olmayı eşim bile olsa bu böyledir.

Eğer bir taraf ayrılalım yada zaman verelim diyorsa iş bitmiştir. Tek taraflı istediğin kadar zorla olmaz.

canm okudm yazdıklarını anladım ben biraz seni.. ondan emin değilsin sanırsam ama nasıl davranıcanı biz değil sen bilirsin kimsenin aklına uyma!! sadece kendin ol onu kaybetmek istemiosan içinden geleni söyle seni seviyorum ve sensiz olmak istmiyorum ama sadece bunun için yanımda kalmak zorunda hissetme kendini de ara vermek ilişkileri soğutur unutma.. ve seviosan kaybetmemek içn uğraş baktın ki o gitmeye niyetli engelleyemezsin bırak gitsin...

haklisin canim, anlamissin evet cok guzel hemde.. =/ yya evet biraz da bundan kaynaklaniyo ondan EMIN 'im bir yandan , ama emin degilim de.. cunku bana karsi cok sessiz.. konusamiyo bitek bana karsi boyleymis.. ben onun hic bir yerde konusdugunu gormedim ya neyse..
neyse ben size yeni gelismeleri akataririm
sagooll gercektenn !!
a.s.

Back
X