- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi sincapistan
Enler yarışmasında 1. geldi ama 2 sene öncenenem artık kime kızıyorsa
![]()
O güzel de hak etmiş “en” olmayı..keleşimi getir nerden esinlendin ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enler yarışmasında 1. geldi ama 2 sene öncenenem artık kime kızıyorsa
![]()
O güzel de hak etmiş “en” olmayı..keleşimi getir nerden esinlendin ki![]()
Nette gördüm hoşuma gitti,silaha karşıyım ama buna evet dedimmm![]()
konu dışına çıktığımızı kazen görmesin
gerçi bugün öteki topikte
Sizi deniyor bence, inanıp giderseniz de aynı tas aynı hamam devam eder..
Ben olsam gitmezdim, çünkü hapis hayatına kaldığım yerden devam etmek istemem..
O da benim kadar seviyorsa aklını başına alır ne babasını ne başkasını dinlemez, gelir özrünü diler evlendiğimizin farkına varırsa birşeyler düzelebilir.
Kesin kararını versin eşide bu durumda ya babası yada eşini seçmek zorunda kalacak...
Esım dun arayıp evıne dönuyosan dön , yoksa yolun acık olsun dedı, halbukı daha 3gun önce benı sevdıgını soyluyodu.kafam karmakarısık acaba blöf mu yapıyor yoksa cıddımı ya ben onsuz olmak ıstemıyorum ama bu sartlarda eve dönemem . Ama ondan ayrılmak ıstemıyorum, kafayı yıcem
hayır ıste oyuzden dönemıyorum ama daha yenı benı sevdıgını soyledı , dun sabah oyle konusması benı mahfettı, belkı arar pısman oldugunu söyler dıye bekledım ama yok aramıyo
Bu sanırım 3.konunuz oldu aynı durumda devam ediyorsunuz ve devam edeceksinizde(öyle görünüyor)..Sizi her sevdiğini söylediğinde inanıyorsunuz öyle değilmi?
Yani size şiddet uygulasa bile sonradan seni seviyorum demesi yeter..(bu bir varsayım)
Esinize geri dönmelisiniz,yolunuzun onsuz olmaması için,bence siz birbiriniz için yaratılmışsınız,ayrılığa gerek yok...
çok komiksin gercekten
gerçekten mi
konularını dışardan bir oku istersen