• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrilmak istemiyorumm:(((

bence o ayrılmak istediyse tamam ayrılalım de.. gelecekse gelir o zaman değerlendirirsin gelmeyecekse hiç uğraşma..
sana şimdiden bağırdıysa devamı gelebilir. annesiyle kıyas etmesi tehlikeli. aynı apartmanda olcakmışsınız bide... çok zorlama,, ayrılıyorsa ayrılsın. kötü yönleri de var baya..

Herkes ailesini sevgilisinden daha cok sever ama tutup da bunu seni daha az seviyorum diye ozellikle sizi uzmek istercesine soyluyorsa amaci kendi egosunu tatmin etmektir.tabi o boyle diyecek siz bozulacaksiniz o da boylece tatmin olacak.boyle sacma ego tatminleriyle ugrasmak ancak ergen isidir cocukluktur ben olsam coluk cocukla ugrasmak istemezdim.ama siz madem ayrilmak istemiyosunuz o zaman ona onun gibi davranin.o "ben ailemi onemsiyorum"dedigi zaman siz de elbette aile herseyden once gelir benim icin de hatta aksi soz konusu bile olamaz diyin.hatta bir adamin ailem olabilmesi icin bunu hakettigini gostermesi kendini ispatlamasi gerekir diyin.sen de umarim kendini ispatlayabilirsin diyin ama gulumseyerek kendi fikriniz buymus gibi.ve her konuda bunu yapin.tatmin olmaya ihtiyaci olan bir ego,alttan alta onu ezenin kulu kolesi olur emin olun.boylece sonsuza dek ayrilmayacaginizi garanti edebilirim.

Ayrılmak istemiyorsun fakat AYRILMALISIN. He ben hayatımı zindan edicem, saçımı süpürge edicem. Bütün fedakarlıkları yapıcam diyorsan o başka tabi :ssz:

Eğer değişecek diye bekliyorsan daha çok beklersin malesef ki :31: Tipik ikizler erkeği. Hayatın boyunca bu sıkıntıyı çekmeye razıysan ayrılma. Karşına çekip konuşmayı dene belki bir faydası olur. Hiç sanmıyorum ama :31:

Rica ederim dedigim gibi bazi acilari suan cekmemek icin ileride daha beterlerini cekeriz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklisin ilerde aci cekmek istemiyorum ama su anda onu birakmaya hazir degilim... adim atmayacagim ama o gelsin pesimden,hem beni uzup incitip hemde ustune bagirip cagirmaya hakki yok bana

Eğer değişecek diye bekliyorsan daha çok beklersin malesef ki :31: Tipik ikizler erkeği. Hayatın boyunca bu sıkıntıyı çekmeye razıysan ayrılma. Karşına çekip konuşmayı dene belki bir faydası olur. Hiç sanmıyorum ama :31:

Ben su an gorduklerime dayanarak cekmeye hazirim ama tahminimce cok daha fazlasini gorecegim, sizlerin tecrubesini dinledikten sonra:( Bana karsi diger yonleri cok iyiydi ama boyle bencil egoist birisiyle bir omur gecer mi bilmem :(

samsonn yorumun icin cok tesekkur ederim.1.ve 2.tespitin cok dogru, bende oyle algiladigim icin sizlere fikirlerinizi sordum..ustelik ortada hic bisey yokken durduk yerde acti bu konuyu ve bu sozleri bana sarfetti.sonrada benim gereksiz yere surat asip gununu zehir ettigimi soyluyor. Sorun su ki benden ilk kez ayrildi, daha once hep ben ayrilirdim ve bana karsi cok iyi ve verici.ama bende ona karsi oyleyim,fakat sevgide yetersiz kaldigimi hissettiriyodu hep simdi bide deger olayi cikti:(

canım büyük ihtimal zaten o senden ayrılmak istiyor insan sevdiği birlikte olmak istediği insana bu sözleri sarfetmez

Her normal insan Ailesine zaten herkesten daha cok deger verir..
Bunda anormal bir durum yok..

Suan ayrilmadigin , o sahistan evlendikten sonra ayrilicaksin..suan evli bile degilsiniz bukadar.simarik davraniyosa , evlendikten sonra hayal bile edemiyorum.

Canim cok haklisin...bunda anormal bir durum yok ama bunu gozume gozume sokmasi tuhaf...Evet bu simarikliklari daha baslangic, kimbilir daha neler yapacak bana.bide evlenince ailesiyle ayni apartmanda kalacakmisiz, benim ailem ise baska bir sehirde...Tamamiyle kulu kolesi yapicak beni kendisine bagimli olucam :(

canim cok haklisin...bunda anormal bir durum yok ama bunu gozume gozume sokmasi tuhaf...evet bu simarikliklari daha baslangic, kimbilir daha neler yapacak bana.bide evlenince ailesiyle ayni apartmanda kalacakmisiz, benim ailem ise baska bir sehirde...tamamiyle kulu kolesi yapicak beni kendisine bagimli olucam :(

aileye yakın olmak çok tehlikeli bi durum sevgilinden ailesinin nasıl olduğunu az çok anlayabilirsin evlilik çok ayrı birşey iyice düşün

Iyi guzel hos her dakika ariyormus vs ama bunlar evlenince zaten azalabilecek durumlar
Hatta sen bile alisacaksn her dakika aramamasina hatta oyle olsn ki eve gelince iki cift laf edicek konu olsun..gun icinde hal hatir sormasi yeticek evlenince.
Kisacasi evlenmkk icin gerekce degl bence sana düşkün olmasi
Ustelik bencilim demis nerden bikiyorsunz belki ilgi beklediği icin düşkün. .
Hepimizde biraz yok mudur severiz ama sevilmek isteriz..karsiliksiz ne verebiliyor bu iliskiye ben buna bakarim.
Bana zor bir iliskiymis gibi geldi evlenince de surekli naz niyaz ugrastirir seni

Evet bana cok ilgili ama bunu karsiliksiz yapmiyor illa oda karsiligini bekliyor.kendi yaptiginin daha fazlasini istiyor. Cunku annesi ve etrafindaki kizlar oyle alistirmis.O aksam o kadar sinirlenmesinin bir diger sebebide; o beni mutlu etmek icin ugrasiyor sag olsun beni gezmelere goturuyor ama ben karsiliginda herseyi mahvediyorum...halbuki onun yaptigi bu jest karsiliginda(ona gore jest tabi bana gore zaten olmasi gereken bir sey) benim ona coook iyi davranmam lazim...
Bugun bunu yapan yarin yaptigi her iyiligi basa kakar diye korkuyorum, ki oyle bir yapisi var onun. Yani ben bu iliski icin sunu sunu yaptim/yapiyorum..

aileye yakın olmak çok tehlikeli bi durum sevgilinden ailesinin nasıl olduğunu az çok anlayabilirsin evlilik çok ayrı birşey iyice düşün

Henuz pek evlilige yonelik konusmuyoruz, beyfendi kendini hazir hissetmiyor sanirim. Herseyi agirdan aliyor.ailesiyle tanismam icin aksam yemegine davet ediyor beni ama ailesinin henuz benden haberi yok:) Boylede sacma bir durum var yani..Ailene sen acikla durumuzu anlat ondan sonra gotur tanismaya, yok ben gidince ailesi zaten anlarmis. 3-4 kez cagirdi beni boyle ama hep gecistirdim, ailene anlat iliskimizi diyede baski yapmadim..

Ailesinin nasil olduguna gelince; cok tutucu oldugunu soyluyor, o konuda ayak uydurabilir miyim bilmiyorum. Ama annesi yada babasi ariyor bazen konusmalarini duyuyorum, ogullarina asiri duskunler...

Herkes ailesini sevgilisinden daha cok sever ama tutup da bunu seni daha az seviyorum diye ozellikle sizi uzmek istercesine soyluyorsa amaci kendi egosunu tatmin etmektir.tabi o boyle diyecek siz bozulacaksiniz o da boylece tatmin olacak.boyle sacma ego tatminleriyle ugrasmak ancak ergen isidir cocukluktur ben olsam coluk cocukla ugrasmak istemezdim.ama siz madem ayrilmak istemiyosunuz o zaman ona onun gibi davranin.o "ben ailemi onemsiyorum"dedigi zaman siz de elbette aile herseyden once gelir benim icin de hatta aksi soz konusu bile olamaz diyin.hatta bir adamin ailem olabilmesi icin bunu hakettigini gostermesi kendini ispatlamasi gerekir diyin.sen de umarim kendini ispatlayabilirsin diyin ama gulumseyerek kendi fikriniz buymus gibi.ve her konuda bunu yapin.tatmin olmaya ihtiyaci olan bir ego,alttan alta onu ezenin kulu kolesi olur emin olun.boylece sonsuza dek ayrilmayacaginizi garanti edebilirim.

Haklisin canim benimkinin egosu cok yuksek ama ben vurdumduymaz olamiyorum. Soylenen sozden canim yaniyorsa aninda belli ediyorum..Canim yanmamis gibi davranamiyorum..

bence o ayrılmak istediyse tamam ayrılalım de.. gelecekse gelir o zaman değerlendirirsin gelmeyecekse hiç uğraşma..
sana şimdiden bağırdıysa devamı gelebilir. annesiyle kıyas etmesi tehlikeli. aynı apartmanda olcakmışsınız bide... çok zorlama,, ayrılıyorsa ayrılsın. kötü yönleri de var baya..

Anneyle kiyas yapmasi cok tuhaf. annesi gibi karsiliksiz kulu kopegi olmami mi istiyorki anlamadim..zatenonun adim atmasini bekliyorum ama cok kirginim..ne demek deger vermiyorum ailemin yeri ayri vs..

Arkadasım merhaba. Tüm yorumları okudum. Kesinlikle haklısın. Sonuçta hepimiz ailemiz için canımızı veririz ama aile ve eş karşılaştırmak için bile aynı kriterde değildir. Kaldı ki sana daha bunu söyleyecek neyini gördü ki daha ailesinin içine bile sokmamış seni, ne kadar özveri bekleyebilir. Sonuç ne? Aramadı mı hala?

Arkadasım merhaba. Tüm yorumları okudum. Kesinlikle haklısın. Sonuçta hepimiz ailemiz için canımızı veririz ama aile ve eş karşılaştırmak için bile aynı kriterde değildir. Kaldı ki sana daha bunu söyleyecek neyini gördü ki daha ailesinin içine bile sokmamış seni, ne kadar özveri bekleyebilir. Sonuç ne? Aramadı mı hala?

Haklisin canim..Bir anda neden boyle bir karsilastirma yapti anlamadim.Sonuc su anda hala ayriyiz,aramadi :(

Pazar aksami beni eve biraktiktan sonra, ben ona mesaj atmistim sacmalama ne ayriligi bu kadar sinir olacak ne var beni cok kirdin ama bunlar ayrilik sebebi degil.neyse yarin oburgun sinirin gecince konusuruz yazmistim. Bisey yazmamisti..

Bende kuyrugumu geri dikeltmek ve alttan aldigim mesaji duzeltmek icin

Dun aksam ise sunlari yazdim; dun aksam ki mesajlarim icin kusura bakma, senden ayriligin korkusuna sacmalamisim.Beni gercekten cok kirdin,ben robot degilimki senin istedigin gibi davranayim..
ben bencilim iyi gunumde yanimda olani isterim ama sende oyle bisey goremedim o yuzden sana deger vermiyorum diyosun.ustune birde bagirip cagirip gunu noktaliyorsun vs.. gibi seyler yazdim.

iliskimizin bitmesi cok iyi oldu vs yazmama firsat kalmadan

Ondan gelen cevap ; evet dogru anlamissin ,ben cok rahatim ve cok mutluyum

Bende iyi Allah mutlulugunu daim etsin dedim...oda amin yazdi...Bende baska hicbisey yazmadim, yazmayacamda!!!

Anliyacagin durumu lehime cevirmeye calisirken aleyhime dondu:(

Adamin pisman olup ozur dilemesi gerekirken su yaptigina bak,ne bu rahatlik..onceden ayrilmayalim diye 3,5 atan adama noldu anlamadim:(

Arkadaslar merhaba;
Bir konu hakkında cok kararsizim tecrübelerinize ve fikirlerinize ihtiyacim var. Yaklasik 2 senedir tanistigim ve 8 aydir birlikte oldugum bir sevgilim var. Bu surecte kavgalarimiz oldu ama ufak tefek.Genel anlamda cok mutluyduk.Ben onu cok seviyorum oda beni bundan suphem yok ama ailesine asiri bagli ve dengesiz bir ikizler burcuyla birlikteyim.
Dun gezme amacli sehir disina gezmeye gittik.Hersey mukemmeldi,ve ikimizde cok mutluyduk.Geri donuste yemek yeyip oyle dönecektik sehrimize.
Donus yolunda arkadaşlardan vs.konusurken, durduk yerde bana kendisinin bencil bir insan olduğunu ve sadece kotu gününde yaninda olan kişilere değer verdiğini söyledi.Mesela ailem dedi,bende mesela ben dedim. O da dediki hayir senin icin daha coook zaman geçmesi lazim üstelik sende bencil birisin.Bende saçmalıyorsun deyince neden sende ailene herkesten daha fazla değer vermiyormusun dedi.
Dondum kaldim,moralim sifirlandi, ağlamamak icin kendimi siktim.Restorana gittik ve ben normal olarak bisey yiyemedim catali elimde salladım durdum.Acliktan ölmeme rağmen istahim kactigi icin yalandan bir iki lokma aldim.Oda bir iki lokma almisti,onunda burnundan getirdim yemeden kalktik. ama bilerek değil sonuçta moralimi bozmuştu.
Sehrimize donene kadar yol boyu 1,5 saate yakin hic konusmadik.Sehrimize girdikten sonra bu basladi bagirmaya; benmiş hayati ona zehir ediyormuşum o ozgur olmak istiyormuş.Surekli ben ne derim alinmayim kirilmayim diye düşünmekten baski altinda olmaktan bikmis.Kaldiki benim alingan kirilgan bir yapim yok.Normalde cok sertken kilibik birine donmus ve bundan cok rahatsizmis.Annesi bile onu 28 senede hic bu kadar uzmemis? Bu ne simdi.Bu nasil bir kiyas.
Benden ayri yapamayacagini bildigi halde,Ayrilmak istiyorum yeter ya diye bagirdi cagirdi.
Bide sürekli ben kendisini yeterince sevmedigimi deyip duruyor, tatmin olmuyor hic.Cok simartilmis.Ben 8 ayda ona olan sevgime ve verdiğim değere onu inandiramadiysam ne yapayim?
Ayrilmak istemiyorum ama cok kirildim ve ne yapacagimi bilmiyorum.

bu senin ömrünü yer...sessiz kal madem ayrılmak istiyo bırak gitsin sen hiçbirşekilde hiçbirşey söyleme kırgınlığın içinde kalsın bekle...bak nasıl depar atıp dönüyo ....ayrıldığınızda üzülmek istemiyorsan ..başka uğraşlar bul arkadaşlarınla takıl sürekli eğlenceli şarkılar dinle ...zaten geçer ...herşey olacağına varır çok kasma kendini sizin işinizin bir sonu varsa zaten o senindir ama yoksa boş boşuna kendini üzmüş olucaksın ...gereksiz ...bırak yol ver gitsin..sen sessizliğini koru kendini kesinlikle ezdirme...ayrılmazsanızda her söylediğine alınıp bozulma gül geç ozaman bak işler nasıl değişiyo ...hiçbirşeyin garantisi yok sonuçta sen mutlu olmaya bak :34:

Haklisin canim..Bir anda neden boyle bir karsilastirma yapti anlamadim.Sonuc su anda hala ayriyiz,aramadi :(

Pazar aksami beni eve biraktiktan sonra, ben ona mesaj atmistim sacmalama ne ayriligi bu kadar sinir olacak ne var beni cok kirdin ama bunlar ayrilik sebebi degil.neyse yarin oburgun sinirin gecince konusuruz yazmistim. Bisey yazmamisti..

Dun aksam ise sunlari yazdim; dun aksam ki mesajlarim icin kusura bakma, senden ayriligin korkusuna sacmalamisim.Beni gercekten cok kirdin,ben robot degilimki senin istedigin gibi davranayim..
ben bencilim iyi gunumde yanimda olani isterim ama sende oyle bisey goremedim o yuzden sana deger vermiyorum diyosun.ustune birde bagirip cagirip gunu noktaliyorsun vs.. gibi seyler yazdim.

Bende iyi Allah mutlulugunu daim etsin dedim...oda amin yazdi...Bende baska hicbisey yazmadim, yazmayacamda!!!

Adamin pisman olup ozur dilemesi gerekirken su yaptigina bak,ne bu rahatlik..onceden ayrilmayalim diye 3,5 atan adama noldu anlamadim:(

Hiç karışma. Hatta olur da ararsa sen tavır yap bundan sonra. Resmen seni gözden çıkardım izlenimi vererek peşinden koşturmaya çalışıyor. Belki içten içe gözden çıkaramasa da taktik deniyor. Ama ilişki dediğin şey bunların denenecek ortamı değil. Yokluğunu gercekten hissedip geri dönmek istediğinde "niyetim ayrılmak değil, seni denemekti " yanıtı veremeyeceğine göre bekle. Dönerse asıl o zaman herseyi yapmış olarak duracaksın karsısında, o zaman lehine döner bu durum. Ha eğer artık dönmezse zaten üzülme sevin. Seni evlendikten sonra da bu saçma sebeple ortada bırakabilirdi

sizi gözden çıkarmış izlenimi verdiğini veya taktik peşinde olduğunu sanmıyorum. adam gayet net. oturup konuşurken de sana henüz değer vermediğini söylemiş zaten. bu birşeylerin habercisidir, bilerek ayrılmak için ayak yapmış yani size. bu kadar rahatsa ya başka biri vardır, ya da sizi zaten sevmemiştir. bunun başka bir izahı yok kardeşim. oturup beklemezsen iyi edersin. aylar sonra yazarsa ve tekrar başlarsanız da hata etmiş olursun, daha çok üzülürsün.

Back
X