Hiç karışma. Hatta olur da ararsa sen tavır yap bundan sonra. Resmen seni gözden çıkardım izlenimi vererek peşinden koşturmaya çalışıyor. Belki içten içe gözden çıkaramasa da taktik deniyor. Ama ilişki dediğin şey bunların denenecek ortamı değil. Yokluğunu gercekten hissedip geri dönmek istediğinde "niyetim ayrılmak değil, seni denemekti " yanıtı veremeyeceğine göre bekle. Dönerse asıl o zaman herseyi yapmış olarak duracaksın karsısında, o zaman lehine döner bu durum. Ha eğer artık dönmezse zaten üzülme sevin. Seni evlendikten sonra da bu saçma sebeple ortada bırakabilirdi
Canim bilemiyorum ki, bagirirken cok ciddiydi ve bana ilk defa boyle bagirdi. bir taraftan araba kullanirken aniden bir eliyle basini tuttu mesela bende hemen o elini tuttum noldu diye gulumsedi hemen sonra bagirmaya devam etti.basi agrimis bana sinirden o yuzden basini tutmus:) rol icabi bagirmista olabilir ama sinirlendigi kesin. e tabi sinirlenecek 2 saatten fazla surat astim yemegini yedirtmedim :) sinrlenmesi cok normal cunku ben cok gergindim.. ama iliskimiz deneme yanilma iliskisi degil boyle bir oyuna neden girsin. Ilk kez benden ayrilmak istedigini soyledi, ustune birde dun aksamki mesaji

Ama surasi kesin ki; iliskinin ilk zamanlari ben ayrilsakta umursamiyordum o yalvar yakar geri barisiyorduk ama su an ona kor kutuk asik oldugumu ve onu birakamayacagimi biliyor.O yuzden deniyorda olabilir pofff kafam karisti