• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrilmak istemiyorumm:(((

Annesi bile uzmemus mi senin kadar. Buna cok guldum. Bizim erkekler anne ve sevgili ayni kefeye koydukca bizim isimiz zor. Anne dedigin kosulsuz seven varlik. Kusura bakmasin anne gibi nazlayamayiz. Hay yarabbim. Sen de benim de babam beni hic uzmedi deseydin. Ama iliski farkli bir seydir. Bunu kafasina soksun once. Arkadaslarindan da sevgilisinden de ailesinden de beklentilerini ayiracak. Coook simartilmis cok. Sessiz kal ve ona annesi gibi olamayacigini hissettir..

Canim aynen bende oyle soyledim. Ona bakarsan benide babam uzmedi bu ne alaka dedi, O anda haklisin neyse alakasi yok dedi gecistirdi ama icten ice boyle bir kiyas yapmayan insan neden durduk yerde bunu soylesin?

bu iliski devam ederse anasiyla bacisiyla mi kiyasliycak beni hep:(

Annesi gibi olamayacagimi nasil hissettirecem peki, karsimda dik kafali bir ikizler var...Hep ilgi hep sevgi bekliyor

Haklisin canim cok haklisin,heleki annesiyle beni kiyas yapan biriyse bu... Ama suda var ki ben 20lik kiz degilim,29 yasimdayim ve o olmadi bu olsun yasimi coktan gectim.. Artik duzgun birisiyle evlenip yuvami kurmak istiyorum.Ustelik daha onceki erkek arkadaslarima karsi cok vurdumduymaz ve sert olurken ona olamiyorum.daha dogrusu iliskimizin ilk baslarinda onada oyleyken su an cok kotu asik oldum ve ondan kopamiyorum:((

Canim benle ayni yastasin hicbirsey icin gec degil kesinlikle oyle dusunme o olmadi baskasi olur mutlaka sen yeter ki evlenmek iste
Benim hep uzun sureli ciddi iliskilerim oldu hepsinden de ayrildim kismet simdi bana oncekilerin yaptigi eziyetleri hic yapmayan sonsuz deger veren biriyle birlikteyim kismet boyleymis mutluyum aynen senin gibi dusunuyordum ama bu kesinlikle bir oduna deger vermek ve onunla evlenmek zorunda oldugun anlamina gelmez sakin oyle bir hata yapip da evlenme bu adamla
Anasiyla seni kiyaslamasi cok sacma 18lik delikanli davranisi
Senin yasin 29 ama onun zeka yasi 2bence canim vakit kaybettigine degmez zzamanla bana hak verip pisman olmak istemiyorsan yol yakinken don derim

Benimki oyle alingan nazli degil ama cok ilgi isteyen dengesiz bir ikizler:) ustelik ailesine ve annesine asik...Benimde ailem baska sehirde ve hemen her ay yanlarina gidiyorum. Fakat evlilik durumunda o kadar sik gidebilecegimi zannetmiyorum kaldiki ailesiyle ayni apartmanda otururmusuz vs...

Evlilik, aile mevzularina pek girmedik ama aileme laf soylemedi simdilik, tabi tanimiyor daha bende onunkileri...

Neyse, zaten aramiyorda su an yapacak bisey yok beklemekten baska...

Beklemek en iyisi bence de. Nisanliyken benimki boyle degildi evlendik boyle oldu. Artik ne olduysa tas mi dustu nedir bilemedim

amaaan sende bukadar hassas olma .. bak ben üzüldümmü sinirle karışık psikopata bağlayan bir tipim ona rağmen kendimi bastırdım kendime hakim oldum çünkü sakin kalabilen duygularıyla haraket etmeyen insan herzaman kazanır...aklını duygularının önüne geçir...istersen yaparsın sonra alışırsın zaten ...suratını asma anın tadını çıkar baktın çok abuk sabuk konuşuyo ozaman sessiz kal eğer birlikteysenizde evine git ama surat asarak değil 'oldu ozaman ben en iyisi eve gideyim sen yine saçmalıyosun hiç çekemem' havalarında :D ....beni sevmiyosun sen dersede hiç cevap verme :D deli olur sana varya ozaman ...nasıl dicen...bak şimdi bikere bakcak sen eskisi gibi değilsin ...daha farklısın ...seni üzemediğini fark edicek ve kendini önemsiz hissetmeye başlıcak senide gözünde büyütecek daha bir önemsiyecek... eğer aramazsada seni sakın sen arama hiçbirşey söyleme eninde sonunda dönecek o sana ...bitti diyede üzülme birşey olmayacaksa olmaz zaten ...hayat böyle olmayacak şeylere üzülerek geçmez...hem nedemişler 'bir ışık daha var bu ışıklardan başka' :34:

Tamam sekerim tesekkur ederim tavsiyelerin icin, eger olurda geri donerse benim oglan senin taktigi uygularim. Ama once surum surum surundurecem onu beni uzmek neymis burnundan getirecem oyle kolay barismiycam.ne bu bee kafasina estigi gibi uzemez beniii

Canim aynen bende oyle soyledim. Ona bakarsan benide babam uzmedi bu ne alaka dedi, O anda haklisin neyse alakasi yok dedi gecistirdi ama icten ice boyle bir kiyas yapmayan insan neden durduk yerde bunu soylesin?

bu iliski devam ederse anasiyla bacisiyla mi kiyasliycak beni hep:(

Annesi gibi olamayacagimi nasil hissettirecem peki, karsimda dik kafali bir ikizler var...Hep ilgi hep sevgi bekliyor

Yani biraz sert cik. Mantikli konusan acik sozlu olan sen ol bundan sonra. Soyle devmli bn annen degilim senden ilgi beklerim annen gibi uzerine titreyemem bilmem ne bunlari devamli gundeme getiricen. Artik kararini o versin. Mantikli ol biraz sen de boyle dikkafali bir adam. Hazir iliski fazla uzun degil...

size bagırması ayrı, önce aile gelir demesi ayrı konu...

öncelikle erkek arkadasınız biraz neyi nasıl diyecegini bilememiş olsa da katılıyorum;
asıl degeri kötü gününde yanında olana vermek istemesi, hayatındaki onceliklere aileyi koyması... guzel seyler bunlar.
acıkcası bunda bir bencillik goremiyorum ben, buna ragmen böyle adlandırıyorsa yakın arkadaslarına gerektigi kadar deger verememesine bencillik diyorsa fazla dusunceli biri oldugunu gosterir hatta.

siz bu zamana kadar bir bencilligini gordunuz mu?
sevgili olarak 2.planda hissettiginiz oldu mu?
eger bunlar yoksa ve buna ragmen bencilim diyorsa onun kafasında sizle daha cok sey paylasma istegi var da simdi erken ve size o kadar aşırı baglanmak istemedigini gosterir bunlar.

gelelim bagırmasına, bunun kabul edilir hicbir yanı yok. hele annesi hic uzmemiş falan.... anında agzına tıkayın.
madem ayrılcam dedi, biraz burnunu sürtsün.
eger siz aglayarak ona gider barısalım der alttan alırsanız, bundan sonra size bagırma hakkı varmıs gibi davranır.
kendisi gelmiyor hatasını anlamıyorsa da bosuna da ayrılmam isteiyorum diye aglamayın, niyetini belli etmis olur. iste o zaman benim isteklerim benim dusuncelerim derdine dustugu ortaya cıkar.
bencil kisi zaten bir dert, fakat bunu düsünmeden yapan zamanla dikkat etmeyi ogrenen kisi ile bile isteye inatla yapan kisi arasında daglar kadar fark var, ömrünüzü birine köle olmakla gecirmek yerine asıl özgürlüge kavusan siz olmus olursunuz...

Haklisin canim cok haklisin,heleki annesiyle beni kiyas yapan biriyse bu... Ama suda var ki ben 20lik kiz degilim,29 yasimdayim ve o olmadi bu olsun yasimi coktan gectim.. Artik duzgun birisiyle evlenip yuvami kurmak istiyorum.Ustelik daha onceki erkek arkadaslarima karsi cok vurdumduymaz ve sert olurken ona olamiyorum.daha dogrusu iliskimizin ilk baslarinda onada oyleyken su an cok kotu asik oldum ve ondan kopamiyorum:((

30 yas psikolojisinden siyrilman lazim... :/

Hayir canim biz ikimizde konyadayiz... Senin arkadasin son durumundan benide haberdar edermisin:)) Biz halen ayriyiz...Ondaki dengesiz erkegin tavirlari nasil acaba ve su an gidisatlari nasil

onların durumu düzeldi canım kız yengeç burcu erkek ikizler burcu ve inanır mısın halleri hareketleri falan hep aynı.. kız idare ediyor biraz erkeği erkekte aynı şekilde sadece senin için kılıbık birisi oldum rahatsız oluyorum artık gibisinden kırıcı sözler sarfetmişti..

Madem ayrılmak istemiyorsun ikizler burcu biri olarak şunu söyleyeyim; kendimden bilirim ki her şey yolunda gidiyorsa mutlaka bir arıza çıkarırım, bu gün çok seviyorken yarın sabah gözünün üzerinde kaşın var dese sevgisinden şüphe duyarım. Ve ayrıca işittirmek istediğim bir şeyler var ise, doğrudan bu böyle olacak demem aynı sevgilin gibi olmayacak tartışmalar yaratıp istediğim şeyi karşımdakinin kafasına sabitlerim. O konuda benimle tartışmaya girmesin diye önlem almaktır bu. Zordur ikizler burcu, eskiden inanmazdım ama yaşadıkça inandım burçlara. İkizlerin farklı bir iletişim şekli var, sorunsuz, düzgün giden şeyler batar bize. Çözüm mü ? Çözüm yok, ya böyle kabulleneceksin ya da gideceksin, değişir diye bekleme sakın

Back
X