- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi burcuzynpada
Allahtan aranız kötüymüş. Yoksa her halde 50 yaşına kadar doğururdunuz.
Neyse konuya gelecek olursak alamaz.
Neyse konuya gelecek olursak alamaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
al işteBayağı uğraşarak hamile kalmışsınız 2. De madem sorunlu evlilik , 2 yaşında küçük bebeğiniz varken yeni hamilelik neden?
anne istemedikçe hangi çocuğun babaya verildiği görülmüşÇocukları alamaz, o ayrı ama çocuğunuzu alır diye korktuğunuz için boşanamadığınız adamla bile isteye 2. çocuğu yapma sebebiniz "ya ikisini birden alırsa" korkusuyla hiç boşanamamak mıydı?
Sizin gibi kadınlar tam tersi, eşleri boşanır korkusuyla çocuk yapıp duruyorlar bence.
Ha bir de "çocuklar olmasa çoktan giderdim" diye kendilerini avutmak için.
Aynen boşanırsınız eminim.
Aynısını düşünüyorum. Çok çocuklu adama ilerde boşansa bile talip çıkmasın diye arka arkaya yapıyorlar çocukları.Çocukları alamaz, o ayrı ama çocuğunuzu alır diye korktuğunuz için boşanamadığınız adamla bile isteye 2. çocuğu yapma sebebiniz "ya ikisini birden alırsa" korkusuyla hiç boşanamamak mıydı?
Sizin gibi kadınlar tam tersi, eşleri boşanır korkusuyla çocuk yapıp duruyorlar bence.
Ha bir de "çocuklar olmasa çoktan giderdim" diye kendilerini avutmak için.
Aynen boşanırsınız eminim.
Cennet ayaklari altinda olacak derken onun düşüncesini soyledim. Benim icin çocuğun huzurlu bir ailede babasız büyümesi, igrenc bir babayla büyümesinden evlâdır.Aslında tam tersi, esas o kötülüğü çocuğuna yapmayıp o ortamdan koparıp huzurlu bir ortam veren annenin, elleri ayakları öpülesi bence, baba baba gibi olmadıkça Aynı evde sadece fiziken olması bir çocuğa ne katkı sağlar ki, hele ki tam tersi huzur yoksa sürekli kavga varsa daha bir de zararı var.
Aynısını düşünüyorum. Çok çocuklu adama ilerde boşansa bile talip çıkmasın diye arka arkaya yapıyorlar çocukları.
Anası bacısı nereye bakıyor, biri yaşlı diğeri işinde gücünde hayatında. Çocuğun anası ölse bir çaresine bakarlar da, aksi halde paşa beyin egosuna kaç gün sponsor olacaklar, hiç işi gücü yok sanki insanların. Aslında yenmez de, yiyesi var bu blöfleri konu sahibinin.Kendilerini kandırıyorlar da bizi de kandırmaya çalışmasalar keşke.
"İsteyerek yaptım, çocuğumun kardeşi olsun istedim" demiş. E o zaman hangi boşanma? Sanki holding veliahtı da yattığı yerden 2 çocuğa bakacak para gelecek.
Adamlar da salak değil herhalde, çocuk yapıp duran kadın "seni boşarım" deyince kimse ciddiye almaz.
"Yav he he o zaman ben de çocuğu alıp anneme baktırırım" diye çene yarıştırıyor o da. Ağız dalaşıyla hayatlarına renk katıyorlar işte.
Biliyorum sizle aynı düşünüyoruz, ama onlar öyle düşünmüyor tabi. Kesinlikle haklısınızCennet ayaklari altinda olacak derken onun düşüncesini soyledim. Benim icin çocuğun huzurlu bir ailede babasız büyümesi, igrenc bir babayla büyümesinden evlâdır.
Anası bacısı nereye bakıyor, biri yaşlı diğeri işinde gücünde hayatında. Çocuğun anası ölse bir çaresine bakarlar da, aksi halde paşa beyin egosuna kaç gün sponsor olacaklar, hiç işi gücü yok sanki insanların. Aslında yenmez de, yiyesi var bu blöfleri konu sahibinin.
Konunun vehametiyle, onlar sacmaladikca bizler saglikli dusunemedigimiz icin inaniyoruz. Eyvah ne yapacagim, cocuga kim bakacak, cocuga yetebilecek miyim, yeni duzenim ne olacak, bosaninca elalem ne der, ailem napar eyvah diye kaygilanip aglayip sizlarken yuvami kurtarayim derken erkekler hic gozunuzun yaşina bakmiyor.Nasıl inanıyorsunuz böyle boş tehditlere gerçekten şok oluyorum. 2 yaşında çocuğu hiçbir mahkeme babaya vermez. Bu kadar kurtulmak isterken nasıl 2.çocuğu yaptınız orası da ayrı bir konu. 13 haftada mı değişti kocanız? Gitseniz nereye gideceksiniz, aileniz yanınızda mı? Çocuğunuza nasıl bakacaksınız?
Alamaz. O kadar kolay değil maalesefHamileyim 13 haftalık birde kızım var 2 yasında ama eşimle o kadar mutsuzumki istemiyorum boguyr bni ayrılmak istiyorum kızı bıral git et ama asla kızımı bırakamam öle lanet bi insan evladındn nasl ayrılsn birde üstüne uzak sehirdeym kmsem yok o kdr yalnızımki hergünüm mutsz boguluyrm yardım edeneim yok ne yapczgmı sasrdm gitmk istyrm ama işte kızı alırım die tehdt edyr korkyrm cok yoruldm yapayalnz
Nişanlılıkta basladı ama işte cok aşk sevgi kör edyr cddn yada bn öle sandım hep tersleme azarlam köylerine gittk suratıma bakmıyrdı azarlıyrdu yok laf olur o olur bu olur snra bn ayrılcm dedm engl oldu güya bnm suratıma baknca yslı kdın göryrms oymus buymş büyü yapışmş evlendk dogm günü bni pasta yapmadm die baahne edp arkdslarınla cktı bn tek basıma oturdm ger cumrtesi cıkrdı ilk hamilelgimi tek gcrdm sabrttm aldattı gözmle yakaladım 3 sefer en son eski sevgslnle bulstu bn izmirdydm ailemn yannda sorsan o gldi bni buldu etti ailesnide dedm istemyrm die de slledm bana kzdılar kaynanam ee bi sefer yaptı dedi ortaokula gidn kardesi var dershnye gdyr takstni biz verriziz msj atıyr kaynanam kardesnn ihtcyı var özel harclk ver annesinn para istemeleri bitmyr ilk kızma dogumumda norml dogm sancıda cektm bana dedigi laf acı cekyrdu ya cok hosuma gdyrdu cok sey yasadım smdi bnde sevgi o bu beklyr siz ne yaprdınz cok yalnz kldm ailm yok burda arkdsm yok bi kızım var o kdr zorki annemi cok özlüyrm annmdn baska kmsm yok babam vefat etti o yüzndnde kızıma kardes istedm bn cok yasadım yalnzlk onun ynnda kardesi olsn istedmEşinle ne problemin var acaba aranızdaki sıkıntı nedir
İnşllh tek korkm o hiç bi anne evladındn ayrılmzAlamaz. O kadar kolay değil maalesef
El alıskanlıgıLütfen sesli harf kullanın.
Huzur yok kvga gürültü var işte ne istyr anlamıyrm yasadklrmı anlattım hepAslında tam tersi, esas o kötülüğü çocuğuna yapmayıp o ortamdan koparıp huzurlu bir ortam veren annenin, elleri ayakları öpülesi bence, baba baba gibi olmadıkça Aynı evde sadece fiziken olması bir çocuğa ne katkı sağlar ki, hele ki tam tersi huzur yoksa sürekli kavga varsa daha bir de zararı var.