yaşınız kaç bilmem ama doğru sölediğinizden eminim ben çok ortada kalıyorum nerdende görüp buluyosam bu konuları dayanamıyorum bnm genelde huyum odur sadece evlilik filan değil konu ne olursa olsun yapıcı toparlayıcı olma huyum var varolan bi düzeni bozmak istememe gibi endişelerim tabi gidrilebilecek bi boyuttaysa..ama dediğiniz gibi arkadaş gene kendi doğrularını terazisine koyup ölçüp tartacak biz burdan ne desek bboş..bu arada çok detaylı oumamıştım ama şimdigördüm madem onca derdi var e madem çocukda yok kendi ayaklarının üstündede duruyo o zaman karşısına alsın sırf sevgisi için son bi kez konuşsun sonra gereğini yapar bu kısmıda görüp okur inş..Allah yardımcın olsn..
ben konu sahibinde yalnızca 1 yaş büyüğüm ve 6 aylık evliyim.
bekar olsam yorum yapmazdım bu konuya.
her zaman tecrübeli kişilerin yorum yapma taraftarıyım,empati açısından.
ben evli çiftler arasında saygının temel unsur alınması taraftarıyım,ipin ucu bi kaçtı,tutmak mümkün değil.
konu sahibinin evliliğinde saygı sevgi hiçbirşey yok.
bende yapıcı olmayı severim.
fakat yapıcı olmak için elle tutulur bir ''hakediş'' olmalı.
burda eşinin yaptığı tek olumlu bir şey yokki yapıcı olsun.
ben haketmeyen kişilere karşı yapılan fedakarlık ve gereksiz yapıcılıkları kişinin kendisine hakaret olarak görüyorum.
konu sahibini tutan bir şey olsa(bebeği olsa,çalışmasa-ki o bile sebep değil aslında,eli ayağı tuttuğu sürece çalışır-,ya da kimi kimsesi olmasa arkasında duracak) bu yorumları yaparmıydım bilmiyorum.
muhtemelen arada çocukta olduğu için daha hassas düşünmek için zorlardım kendimi.
fakt konu sahibinin evliliğini yürütmesi için hiç bir sebep yok.
ilk yorumda da dedim,20 yaşındasın,hayatı ıskalamış sayılmazsın,herşeye baştan başlayabilirsin diye.
fakat konu sahibi inatla direniyor.ayrılmak istemiyor bu belli.
kendi iradesiyle düşünene kadarda evliliğini yürütecek.
fakat malesefki o zamanda kendinden çok şey kaybedecek.
üzülüyorum açıkçası.
akranım,henüz çok genç....
yaşayacağı hayat bu olmamalı.
seçim kendi elindeykend diretmesi çok üzücü.