- 25 Ocak 2018
- 43
- 46
- 3
- Konu Sahibi Strawberrykiss1
merhaba kızlar ben geçen günde br konu açmıştım erkek arkadaşımın annesi istemiyor diye falan. Kendin yurt dışında yaşıyorum sevgilim kürt siirtli ailesiyle bursada yaşıyor ve annesi oğlunu buraya göndermek istemiyor beni istemiyor doğrusu. Bu ilişkiden çok yoruldum savaşmaktan ve hiç bir taraftan bir oluru yok ve ayrılmaya karar verdim .. erkek arkadaşım çok iyi bir insan ve ona ayrılmak istediğimi söyleyince çok ağladı ben sana neyaptım dedi annem yüzünden vazgeçiyorsun falan çık acı çekiyor o öyle yapınca bende vicdan azabi çektim çok kötü oldum ve zamana burakalım dedim ama gerçekten oluru yok. Ayrılmak istiyorum ama içim çok acıyor nasıl yapacağım bilmiyorum kızlar yardım edin aynı durumda olan varmı ? 25 yaşındayım ve mantığım daha ağır basıyor ilerde mutlu olabileceğimizi düşünmüyorum annesi demiş o kız biZim kültürümüze ayak uyduramaz ve ben 17 yaşımda evlenip ayrıldım maalesef sırf bu yüzden bile kadın istemiyor olabilir. Ailem tanışmak istedi ailesiyle bizi geri çevirdiler aileme karşı çok mahçup oldum çünkü erkek arkadaşıö bir yıl boyunca asla sorun çıköaz ailem anlayışlıdır kararlarıma saygı duyar falan dedi gelinliğimi bile seçmişken annesi istemiyorum diye tutturdu. Erkek arkadaşım ailem kabul edecek mecbur biz evlenelim ben oraya geleyim falan diyor ama ben annesinin rızası olmadan asla evlenmek istemiyorum. Yani kusacası ayrılmam gerek artık yoruldum ama çok üzülüyorum o üzülünce ve ne yapacağımı bilmiyorum