Ayrılmak istiyorum ....

Nereli olduğunu belirtmeniz, sağlıklı yorum açısından elbette iyi olmuş.
En doğru kararı vermişsiniz. Gözyaşlarına değil eyleme bakın rica ederim. Yanınıza gelirse pişman olacağınız ortada. Aynı sizin gibi bir arkadaş vardı burada, her durumu aynı. Evlendi, şimdi de kurtulmaya çalışıyordu. Sizde onu gördüm sonunuz aynı olmaz inşallah..

Erkek arkadasin yurt disina yerlesmek icin de bu kadar israrci olabilir. Bir erkek, daha once hic evlebmemis, ailesinin istemedigi bir gelin adayi ve bu gelin adayi daha once bir evlilik yapmis. Bence siz ayrilmakla dogru olabi uapmissiniz. Bana erkek arkadasinizin tek bir amaci var gibi geldi. Sizi kullanmak istiyor olabilir.
Yahu bunu kadın erkek kim yazarsa yazsın kötü de.bir kadının yazıyor olması ne acı.Ne var bunda!bir erkek!ailesinin istemediği,daha önce evlenip ayrılmış bi bayanı sevemez mi!!evlenmek isteyip hatta ailesi kararına saygı duymuyorsa dahi evlenemez mi!!

Nasıl tanıştınız? İnternet üzerinden mi? Farklı yerlerde yaşadığınız için aklıma bu geldi. Uzak mesafe ilişkisi her halükarda.
Birbirinizi yeterince tanımıyorsunuz muhtemelen.
Üzülüyor diye vicdan azabı çekip uzatmayın. Bir yerde sınırı çizmek gerekli. Şimdiden bu kadar sıkıntı çıkmış, ailenize muhtaç olmuşsunuz. İleride daha kötüsü olması yüksek ihtimal. Bir de çoğu erkek evlenince anacı oluverir. Şimdi böyle konuşuyor, evlenince annem annem olursa o zaman daha çok üzülürsünüz.
evet maalesef Internet üzerinden tanismistik. ve bir Saat önce kesin bir dille ayrilmak istedigimi söyledim tabi ben sana naptim hayatimi mahvettin gibi seyler söyledi ama yapacak birsey yok. ilerde sorun yasamaktansa :(

Yahu bunu kadın erkek kim yazarsa yazsın kötü de.bir kadının yazıyor olması ne acı.Ne var bunda!bir erkek!ailesinin istemediği,daha önce evlenip ayrılmış bi bayanı sevemez mi!!evlenmek isteyip hatta ailesi kararına saygı duymuyorsa dahi evlenemez mi!!
evlenmis ayrilmis kadin maalesef kullanilmis oluyor artik o yüzden bekar bir erkegin dul bir kadinla evlenmesi Allah korusun :) maalesef böyle düsünüyor cogu insan

sakın habersiz nikah işine girme
bugün bir üzülürsünüz hayat devam eder
oluru olmadıgını daha önce de söylemiştim aman kuzum

Nereli olduğunu belirtmeniz, sağlıklı yorum açısından elbette iyi olmuş.
En doğru kararı vermişsiniz. Gözyaşlarına değil eyleme bakın rica ederim. Yanınıza gelirse pişman olacağınız ortada. Aynı sizin gibi bir arkadaş vardı burada, her durumu aynı. Evlendi, şimdi de kurtulmaya çalışıyordu. Sizde onu gördüm sonunuz aynı olmaz inşallah..
cok tesekkürler cevabiniz icin. ayrildim ondan kesin bir dille yazdim hayatimi mahvettin ben sana naptim gibi seyler yazdi cok klasik... ilerde mutsuz olmaktansa ...

Kültürler aşağı yukarı denk olmalı tabiki.Hayatlar da biraz denk olmalı ki ilerde prüzler çıkmasın.

Uzatmadan dallanıp budaklandırmadan ayrılmak en doğrusu.Kendi hayatına uygun birini bulursan o Zaman Mutlu olursun.Riske girmeye gerek yok.

sakın habersiz nikah işine girme
bugün bir üzülürsünüz hayat devam eder
oluru olmadıgını daha önce de söylemiştim aman kuzum
yok asla öyle birsey yapamam. 17 yasimda yasadigim o kötü seyler evlilik benim hayatimin dönüm noktasi oldu ve Allaha cok sükür mantikli düsünebiliyorum. ayrildim suan ondan :(

evet maalesef Internet üzerinden tanismistik. ve bir Saat önce kesin bir dille ayrilmak istedigimi söyledim tabi ben sana naptim hayatimi mahvettin gibi seyler söyledi ama yapacak birsey yok. ilerde sorun yasamaktansa :KK43:
Drama yaratıyor, hayatı mahvolacak ne olmuş ki?!
Birliktelik yaşamak kadar ayrılmak da doğal. Zaten uzaktan uzağa ilişki bile sayılmaz.

Annem yüzünden benden vazgeçiyorsun diyeceğine annesinin saçma tutumlarına ayak uydurmaktan vazgeçse, zaten bu konuyu açmamış olurdunuz.

Iki ihtimal var.

Arkadasiniz iyi niyetli diyelim. Ailesi yuzunden emin olun huzuru bulamayacaksiniz. Ne kadar severseniz sevin istenmeyen gelin muamelesi sizi cok yipratacak cunku zaten yeterince yipranmissiniz. Ilk evliliginiz sebebiyle kirilgansiniz, edilen laflari kulak arkasi edip evinize kocaniza bakamayacaksiniz.

Arkadasiniz kotu niyetli diyelim ki cogunluk ayni fikirde, acaba onun aklindaki planlari bilseniz hala ona mi uzulurdunuz yoksa kendinize mi acirdiniz? Evlendikten sonra kullanildiginizi farketseydiniz internetten tanisip ugruna herseyden vazgectiginiz adam da sizin icin boyle uzulur vicdan yapar miydi?

Ayrildiginiza okadar sevindim ki sanki kizkardesim bir belayi defetmis gibi hissediyorum. Eger olayi dramatik hale getiriyorsa kestirip atin. Iletisim kurdugunuz her ne varsa hesabinizi kapatin numaranizi degistirin bilemiyorum yerinizde olsam bicak gibi keserdim. Suanki psikolojinizle internetten arkadaslik kurmayin diye de nacizane bi abla tavsiyesi vermek isterim. Cunku bosluktasiniz ve kotu niyetli biri zaaflarinizi farkedip sizi kullanmak isteyebilir.

Acele etmeyin lutfen vakti geldiginde umarim ilk evliliginizi unutturacak guzel bir evlilik yaparsiniz.

O zamna bu sorunu annesiyle halletsin onu ikna etsin seni çok sevdiğine sensiz mutlu olamayacapına

Iki ihtimal var.

Arkadasiniz iyi niyetli diyelim. Ailesi yuzunden emin olun huzuru bulamayacaksiniz. Ne kadar severseniz sevin istenmeyen gelin muamelesi sizi cok yipratacak cunku zaten yeterince yipranmissiniz. Ilk evliliginiz sebebiyle kirilgansiniz, edilen laflari kulak arkasi edip evinize kocaniza bakamayacaksiniz.

Arkadasiniz kotu niyetli diyelim ki cogunluk ayni fikirde, acaba onun aklindaki planlari bilseniz hala ona mi uzulurdunuz yoksa kendinize mi acirdiniz? Evlendikten sonra kullanildiginizi farketseydiniz internetten tanisip ugruna herseyden vazgectiginiz adam da sizin icin boyle uzulur vicdan yapar miydi?

Ayrildiginiza okadar sevindim ki sanki kizkardesim bir belayi defetmis gibi hissediyorum. Eger olayi dramatik hale getiriyorsa kestirip atin. Iletisim kurdugunuz her ne varsa hesabinizi kapatin numaranizi degistirin bilemiyorum yerinizde olsam bicak gibi keserdim. Suanki psikolojinizle internetten arkadaslik kurmayin diye de nacizane bi abla tavsiyesi vermek isterim. Cunku bosluktasiniz ve kotu niyetli biri zaaflarinizi farkedip sizi kullanmak isteyebilir.

Acele etmeyin lutfen vakti geldiginde umarim ilk evliliginizi unutturacak guzel bir evlilik yaparsiniz.
bu güzel ve icten yorumunuz icin cok tesekkür ederim <3 yazdiklarinizda sonuna Kadar haklisiniz bende böyle düsünüyorum artik sadece biraz duygusallikla hareket ettim üzüldüm ama sizinde dediginiz gibi eger kandirilmis olsam o benim icin üzülmeyecekti.. kendi hayatimi düsünmem gerek. uzun bir süre kimseyle arkadaslik kuracagimi hic düsünmüyorum yalnizlikta güzeldir eminim. <3

Erkek arkadaşınızın tek niyeti var o da yurt dışına kapak atmak. Eger gercek yuzunu gormek istiyorsaniz zarf atin,ben tası tarağı topladım geliyorum kesin dönüş yapıyorum evlenelim diyin ve sonrasını izleyin derim.Kararınız isabet olmuş.

evlenmis ayrilmis kadin maalesef kullanilmis oluyor artik o yüzden bekar bir erkegin dul bir kadinla evlenmesi Allah korusun :) maalesef böyle düsünüyor cogu insan
Hiç öyle düşünme ve öyle düşünenlere takılma.sen evlenmiş ayrılmış olabilirsin bu seni ne kullanılmış yapar ne de değerinden bişey kaybedersin.evlenmek kadar ayrılmak da doğal.ayrıca hiçkimse de ayrılmak için bi evlilik yapmaz dimi!!yanlış tercihler hepimiz yapabiliriz bu bizi ne kötü kılar ne de değerimizden insanlığımızdan biley kaybettirir

Back
X